- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Hát igen De hamár a fantasztikus MobilPort-ot linkeled, akkor: Az 1749-es szám a három mobilszolgáltató és a T-Home vezetékes hálózatából hívható. Az UNICEF a beérkező adományok teljes összegét megkapja; a távközlési cégek semmilyen külön díjat nem számolnak fel az SMS-ek, illetve hívások után.
Tehát nem ebből fogom finanszírozni az útiköltségem Ausztriába
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
meroly
veterán
válasz mukibuci #9804 üzenetére
Basszus veled se lehet ám beszélgetni....
Tőlem mehetnél ebből akár az USA-ba is, ha akarnál......Szerk: amúgy azt a cikket találtam meg előbb, mert előrébb is van, aztán ledöbbentem, hogy halucinálok és akkor kerestem visszafelé....
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
könnygázóra
tag
Kérem, hogy ezen állításod támaszd alá:Az egy előfizetőre eső bevétel meg rohamosan csökken..
Ha a saját módszertanunk szerint készített ARPU-t vizsgáljuk, egészen más képet kapunk az ügyfélminőségről: a Vodafone továbbra is jobb a többieknél, de a második helyről a T-Mobile leszorította a Pannon-t. Az angol szolgáltató legjobb ARPU adatát azzal lehetne magyarázni, hogy a legalacsonyabb prepaid (feltöltőkártyás) aránnyal rendelkezik a piacon, valamint alacsonyabb piaci részesedése miatt talán kisebb erőfeszítésébe is kerül, hogy a lemorzsolódó ügyfeleket pótolni tudja.
http://www.portfolio.hu/img/upload/2...mob8090303.pngA magas ARPU azonban profit oldalon már kevés a Vodafone-nak, az egy forgalmazó előfizetőre jutó nyeresége jóval alacsonyabb a másik két szolgáltatónál. Míg a T-Mobile minden hónapban körülbelül 2,200 forint profitot kasszíroz (EBITDA szinten) egy ügyfelén, addig a Pannon mintegy 1,900 forintra, a Vodafone pedig csak 1,200 forintra képes.
http://www.portfolio.hu/img/upload/2...mob9090303.pngEhem..... ilyen drágán csak ennyi profitot tud termelni.....
[ Szerkesztve ]
Két féle embert ismerek: aki túrja az orrát és aki ezt tagadja.
-
Oly
őstag
válasz könnygázóra #9806 üzenetére
Na kérem szépen... tudsz Te, hogy ha akarsz...
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
GGGBR
tag
válasz könnygázóra #9806 üzenetére
ezzel csak egy gond van: a cikk amire hivatkozol, [link] 2009. márciusi ( a google nekem is barátom), és a 2008-as adatokról szól....
Ráadásul ebben a cikkben sincs szó rohamos csökkenésről...
Illetve a cikk is elismeri, hogy az ARPU-t saját elképzelésük szerint számították.Mindenestre nem rossz, végre nem csak üres fröcsögés, de a 2009-es ARPU adatoknak ehhez semmi, de semmi köze.
I LOVE THIS GAME
-
könnygázóra
tag
Mindenestre nem rossz, végre nem csak üres fröcsögés, de a 2009-es ARPU adatoknak ehhez semmi, de semmi köze.
Vajon miért? Akkor szintén a cikkből:
2008 negyedik negyedévében ráadásul a Vodafone változtatott eddigi piaci gyakorlatán és nem is teszi közzé a magyar piacon elért fontosabb teljesítménymutatóit, így a negyedik negyedévben elért hivatalos ARPU már nem is ismert.
Mert biztosan annyira jók azok az eredmények:
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz könnygázóra #9809 üzenetére
Én már komolyan nem értem mire megy ki a játék?
Miért kell ennyire fikázni a vodát? Halom embernek ad munkát, másik halomnak szolgáltatást.
Ha meg nem tetszik, még mindig van kettő aki közül lehet választani.Megj: utoljára 2002-ben voltam vodás, de nekem semmi bajom nem volt vele....
Impossible is nothing
-
GGGBR
tag
válasz könnygázóra #9809 üzenetére
továbbra sem a 2009es eredményekről szól, továbbra sincs szó ARPU folyamos csökkenésről....
a véleményed, nem tény...
bár valószinűsítem azt gondolod a bölcsek köve Nálad van.
egyébként én sem értelek -többek között-de nem is akarlak...
meggyőzni sem, de az elméleteid egyre gyengébbek.[ Szerkesztve ]
I LOVE THIS GAME
-
meroly
veterán
válasz könnygázóra #9811 üzenetére
És most mi a fő bajod hogy ennyire ellenszenves vagy?
Versenyhelyzet van, azért pár előfizetőt mégis sikerült meggyőzniük. Kártyás csomag pl náluk van a legjobb ahogy néztem, meg a flottások (bár az nem hivatalos) se rossz.
Nem értem a poblémádat és azt hogy mindezzel mit akarsz elérni?Impossible is nothing
-
Monya78
veterán
Vodafonboltban dolgozóktól kérdezném:
Kinéztem egy telefont 2év hűséggel + 1 évig nem válthat tarifacsomagot tipusú előfizetéssel, az írja hogy prémiumkategóriás előfizetéssel(100plus, 200plus, gold plus, silver plus)
A kérdésem az hogy megtarthatom a régi tipusú előfizetésemet vagy muszáj az előbb felsoroltakból választanom?
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Monya78 #9819 üzenetére
Új előfizetést szeretnél, vagy a régit hosszabítani?
A meglévőnél a 2 éves hűséged lejárta előtt 3 hónappal tudsz újat vinni, újabb 2 év hűség vállalásával. Marad a régiben minden, csak újra hűséges leszel (Viszont nem biztos, hogy prémium kategóriába esik)
Újat már csak az új csomagban köthetsz.
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz mukibuci #9822 üzenetére
Nemes gesztus, bár ha belegondolok több árbevételt generál, mert 2 éves hűségnél ha valaki valóban hosszabítani akar és készüléket venni (úgy pedig ugye sokkal olcsóbb), akkor nem 24, hanem 21 havonta cserél, tehát hamarabb jön be a pénz. Ügyfélnek is jó, mert a rugalmasság tűnik ki az egészből és az, hogy nem kell kivárnia még 3 hónapot.
Impossible is nothing
-
-
MODERÁTOR
Új árak:
Samsung E2120
Pre: 6990,-Nokia 2330
Pre: 9990,-Vodafone 541
Pre: 12990,-Vodafone 533
Pre: 12990,-LG KP500
Pre: 22990,-Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
-
meroly
veterán
-
Monya78
veterán
-
sifar
csendes tag
Kártyás csomag pl náluk (Voda) van a legjobb ahogy néztem, meg a flottások (bár az nem hivatalos) se rossz.
Azért ez egy kicsit sommás megállapítás. Nem is igaz.
Pl. Vitamax Standard = Praktikum (sima). Mindkettőt veri a Domino Nap.
(csökkenő) Jutalmat ne számíts, mert a Pana pl feltöltési kedvezményt ad - szintén bizonyos esetekben. A T meg "aranyos" feltöltési kedvezményt - szintén bizonyos feltételek esetében.
Ha a telefonálási szokásokat, hívottak szolgáltatókhoz tartozását, havi átlagos költést is figyelembe vesszük, akkor meg a T-nél lehet a tarifát legjobban a telefonálási szokásokhoz igazítani a sokféle csomaggal, opcióval.
Nem fikázom a Vodát. De az "ő a legolcsóbb" egy eléggé közkeletű, de nem megalapozott közvélekedés.
Valójában nincs a 3 között lényeges árszint különbség. A felhasználói szokás viszont nagy súllyal esik a lapba. -
Norbi21
senior tag
Sziasztok! Ezt a kérdést már érdeklődés szintjént felraktam a pannon topikban is, de kíváncsi lennék ti mit mondtok rá, kicsit offos, inkább beteszem abba, bocsánat érte, de érdekel na . Szóval az hogy lehet, hogy a másik két szolgáltató árlistája tele van LG készülékekkel is, a pannonnál pedig írd és mondd 1 db alaptelót lehet tőlük kapni. Ez min múlik egyáltalán? Köszi a választ, Üdv mindenkinek!
-
könnygázóra
tag
A Graham Bell Távközlési Múzeum mai újdonságai:
Sagem 300X
Sagem 850V
Sagem 411V
Samsung X160Bocs, de mégsem a múzeum kiállítási listája, hanem a mai vodafone.hu
készülék árlistából az újdonságok....[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz könnygázóra #9842 üzenetére
Közérdekű információt hallhattunk. Bocs, mégsem, nem is érdekel senkit sem
szerk: megnéztem már a voda honlapon az árlistát, de nem találom hol vannak kiemelve ezek az újdonságok, légyszi 1 linkkel segíts ki
[ Szerkesztve ]
-
könnygázóra
tag
válasz mukibuci #9843 üzenetére
Csak neked, csak most....
https://secure.vodafone.hu/keszulekek/keszulek_arlista_hu.aspx
Sagem My300x 1 1 1 6990
Sagem My 411CV 1 1 1 6990
Sagem My300x 1 1 1 6990
Samsung SGH-M300 1 1 1 9990
Samsung SGH-M310 1 1 1 13980
Sagem my850v 7980 1 1 19980
Sagem My501C 9990 1 1 9990Szerintem szólhatnál nekik, hogy az Ericsson 198-ast és csótány Motorola-t
is tegyék be, mert akkor hosszabb lenne a lista....[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz könnygázóra #9844 üzenetére
Köszönöm nagylelkűséged, eddig nekem is ment, viszont nem látom kiemelve az általad említett újdonságokat.
-
meroly
veterán
-
ottoyes
senior tag
válasz könnygázóra #9842 üzenetére
Nincs vmi új problámád a Vodával?Mert ez a "sz*razárlista" már olyan sokszor volt..
Ottoyes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest