-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
Anno ha jól rémlik első időkben a 4g is fizetős volt.
-
attiati
veterán
SIM aktiváláskor ez gyakori jelenség?
"Váratlan hiba történt!
Kérlek, próbáld újra később.
Error ID: ERR-NT-RE-20240625180751865-757371784" -
Landsmann
addikt
Van/volt egy kis zivatar. Olybá tűnik mindkét Vodafone bázis elhalálozott. Környékbeli tornyokat lát a telefon. Az érdekes, hogy az egyik helyen ott van a Telekom és a Yettel is, de azok mennek. Vodafone csak 2G van az is a 10-15 km-re lévő tornyokról.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
zzola
titán
-
azbest
félisten
válasz RoyalAirForc #83755 üzenetére
a chat sem túl okosan működik. Ha éppen nincs szabad ügyintéző, akkor csak kidob, hogy bocsesz nem ér rá senki és csá, majd megkérdi mennyire vagyok elégedett a szolgáltatással
Nem is tudom, hogy van-e bármikor olyan, hogy egy ügyintézőhöz nincs éppen kapcsolva senki.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz RoyalAirForc #83768 üzenetére
az aktiválós oldal alján jobbra lévő chatben?
Várni ügyintéző kapcsolására oké, nem várok el dedikált ügyintézőt, aki csak rám várna. Az hogy nincsnen ügyintézés cseten... az viszont felb@sz. Hogy 3ból két csatorna nem működik.
Előbb ugrottam ki a szomszéd kistescoba már telekom simet nézni, de azok meg már nem árulnak ilyesmit. Életképtelen egy ország, hogy 5 perces dologgal heteket kell b@szódni.amúgy gondolom szándékos, hogy élő ügyintézőre terelik az embereket, hogy megpróbáljon rávenni havidíjas előfizetésre.
[ Szerkesztve ]
-
Bangladesi számról írt nekem a "Voda", hogy köszönik a támogatásom és adnak pár jutalompontot az adott linken. Kattintsak?
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
SztiviVander
őstag
válasz E.Kaufmann #83772 üzenetére
Nekem is jott tegnap, 5340 pontom van, szivesen odaadom. valtsd be ajandekra
-
Marcsello31
őstag
Csak nekem tűnt fel, hogy a youtubeon nincs Magyar 4g internet teszt egyébként?!
-
4Grider
nagyúr
válasz Marcsello31 #83775 üzenetére
Mi értelme lenne? Mindenütt máshogyan teljesít a három szolgáltató, sőt, adott helyen sem konstans.
-
SztiviVander
őstag
válasz Marcsello31 #83775 üzenetére
10+ evvel a 4G bevezetese utan hianyolsz tesztet? Meg se lepodok..
-
-
szanozs
aktív tag
A nyáron Svájcba utazok és mobilinternettel kapcsolatban érdeklődtem egy másik topicban. A Vodafone tuti100+ feltöltő kártyát ajánlották. Feltettem ott egy kérdést de belinkelem ide is hátha tudtok segíteni.
[Kérdés] -
Marcsello31
őstag
válasz E.Kaufmann #83778 üzenetére
megragadom eme remek lehetőséget Lehet csinálok 1et, hátha sok nézettséget hoz (:. .
SztiviVander . Pont ezért mert el telt 10 év . Azóta már jó párszor tákolhatták eme remek rendszert . _viccvolt_
-
szanozs
aktív tag
válasz 4Grider #83782 üzenetére
A tarifacsomag részleteinél ezt írják:
"1 GB + 100 perc aktiváláskor díjmentesen
Aktiváció után automatikusan aktiválunk 1 GB adatot és 100 percet díjmentesen SIM-kártyádra, amit 30 napig használhatsz fel belföldön minden normál díjas magyar számra, illetve EU roaming környezetben magyar és EU-s normál díjas számokra, az adatot pedig belföldön és az EU-ban." -
4Grider
nagyúr
válasz szanozs #83783 üzenetére
Ettől függetlenül az általad készített képen csak 100 MB roamingolható net látszódik. És ami ott van, azt tudod roaming közben felhasználni. A weboldalon található információk lehetnek tévesek, az ÁSZF a mérvadó.
Szerk.:
Egyébként pont a múlt héten kaptam az alkalmazásban történt feltöltésért 1 GB netet, az csak otthon volt felhasználható.[ Szerkesztve ]
-
dr9
junior tag
Helló, egy pár napja elmentem egy vodafone üzletig, viszont ott azt mondták nekem, hogy csak a telefonos ügyfélszolgálat tud segíteni. Ma felhívtam az ügyfélszolgálatot, és azt mondtáo, hogy a hatvan nap, csak adategyeztetés késésére érvényes, és az én telefonszámom elvileg karanténba került fél évre. Van még bármilyen módszer esetleg, hogy visszaszerezzem a telefonszámom?
cosmoT
-
dzf007
senior tag
Július 3.-tól mindenkinek elérhető az 5G hálózat 60 napra!
-
Marcsello31
őstag
Üdv! Ha mèg nem volt tèma akkor:
[link] ingyenes 5g hozzáfèrèst ad a nyárra a Vodafone. . -
Landsmann
addikt
válasz Marcsello31 #83791 üzenetére
De legalább érne is valamit. Esetleg annyit, hogy a nagy népsűrűségű területen több előfizetőt tud kiszolgálni 1-2 mbit/s-el.
-
veterán
-
Marcsello31
őstag
válasz Landsmann #83792 üzenetére
Hát akkor sok értelme nem volt, max annyi amit írtál, most megint azok járnak jól ahol ritkán belakott 5ghálózat van és gyors is. Na majd most roggyan be a hálózat ha eddig nem . 1,2 megabites sebesség 5gén azért az vicces.
Annyi ember csak nincs fent egyszerre, "még is?".
gondolom az xxl csomagosoknak ez nem jelent semmi extrát. -
Marcsello31
őstag
válasz Donki Hóte #83793 üzenetére
Jah asszem 60napig fog menni, vajon túl éli e a nyarat? Terheltségileg?!
-
válasz Marcsello31 #83794 üzenetére
Pedig deklaráltan az egyik fő fejlesztési irány az 5G-nek az IoT, oda meg már sok is.
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Landsmann
addikt
válasz Marcsello31 #83794 üzenetére
Szerintem olyan meg nem nagyon van, hogy gyengén belakott és gyors is legyen az 5G. N28-on nem váltják meg a világot. Ez a kampány inkább parasztvakítás. Akik az alapokkal nincsenek tisztában, azok csak azt látják, hogy hú 5G, de biztos azért lassú, mert sokan vannak rajta. Aha, persze.
-
-
mrlujoak
veterán
válasz Donki Hóte #83793 üzenetére
Ha jól emlékszem, tavaly, amikor megvettem az 5G képes mobilom, akkor én is kaptam (a pontos okára már nem emlékszem) 60 napig 5G-t.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
klooo
tag
Sziasztok! Ma váltottam Vodafone midi előfizetésről Flotta Premium 25 GB Specialra online ügyintézéssel. A problémám az, hogy így nem hozza a Vodafone ONE kedvezményeket (20%), pedig minden adott lenne. Tudom, hogy nem minden flotta csomag tartozik ebbe bele, de ti nem tudjátok véletlenül, hogy ezzel mi a helyzet? Persze ahogy tudom felhívom az ügyfélszolgálatot vagy bemegyek egy voda üzletbe, de jó lenne tudni előre. Van valakinek ez a csomag ONE kedvezménnyel?
Samsung Galaxy S23 Ultra, PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest