-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
őstag
válasz SztiviVander #84501 üzenetére
Deakon tenyleg jo, bar ott meg erosen a feltoltes karara van balanszolva. Illetve itt lehet hogy a 2/3/4 metro talalkozasa miatt is jobb.
De kalvinon mar megint lassabb. Raadasul itt valamiert a b20 lett a baseband.
Azert ezek a "szaz felett"-tol messze vannak, 30MHz ide vag, oda. De persze lehet hogy az en telom a szar, merhetek holnap xiaomival is, de fogadok kb ugyanez lesz. Limit sincs meg a cegesen mert ugye akkor a deakon se mernek 89-et.[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz SztiviVander #84500 üzenetére
Egyben válaszolok, hátha kevésbé zavaró:
Ha B1-en van a PCC, akkor a többi sávot még jobban kell látnia. Üresjáratban (amikor nem forgalmaz a teló) akkor a CA lebont, de forgalom mellett ha a teló B1-en PCC-zik, akkor az összes többi sávot (B3, B20) is össze kell tudnia fogni. Ha nem ez törétnik, akkor gyanús a telefon...
"Dozsa gy allomas"
Én ugyanitt három hete 112/46-ot mértem, a sávok stimmelnek.
"Deakon tenyleg jo, bar ott meg erosen a feltoltes karara van balanszolva"
Nincs ilyen hogy "balanszollás", az összes sáv FDD, tehát külön fel és letöltési sávrész van, ezeket nem lehet balanszolni. Az átviteltechnika szintén szimmetrikus. Ilyen gyatra feltöltést még lejtaknában sem mértem soha, a peronon végképp nem.
"De kalvinon mar megint lassabb"
Kálvinon nem jártam elég régóta, a metrók találkozásához a sebességnek nincs köze, végig B1+20-at látunk az összes mérésnél, ez összevág azzal amit én is láttam.
Összessgében nekem ezek a sebességek elég gyanúsak, leginkább a kriminális feltöltés árulkodik: még ha a letöltés kicsit lassul is de a feltöltés 8-9megabitje az mutatja, hogy valami nem kerek. Én megpróbálnám valami másik telóval, lehetőleg ne Samsung-gal, mert az európai modellekbe a saját szar Exynos modemjüket rakják. QCA vagy MTK rádióval kéne kipróbálni, persze ha van
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
simpley
őstag
válasz simpley #84477 üzenetére
figyelembe véve ezeket az én fejemben a terv a következő:
ma végre írt a voda, és elvileg a "következő hetekben" fog indulni az új torony. Na már most, mivel másodjára is totál értelmetlenséget írtak a számhordozással kapcsolatban, pedig elég egyértelműen leírtam, hogy a későbbiekben a díjmentesen igényelt tuti kártyára szeretnénk majd számhordozást kérni, amennyiben ez lehetséges, - válaszuk alapján úgy tűnik nem fogták fel, hogy jelenleg nincs náluk előfizetése nagyszüleimnek. na de mindegy is.
Úgy gondolom, lehet be kellene aktiválni nekik a kártyát, aztán ha majd lesz hálózat, tudják intézni a továbbiakat, értem ezalatt a számhordozást. Csak ugye továbbra is kérdés, hogy lehet-e, illetve meddig lehet "ráhordozást" kérni egy már meglévő előfizetésre.. Tanácstalan vagyok a megfelelő lépés tekintetében, örülnék, ha segítenétek!signed by simpley.
-
Lacus MD
tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, esetleg tudja valaki, hogy az új ios megjelenésével elérhető lesz a Vodafone-nál is az rcs? Elvileg az Apple azt várja el, hogy a szolgáltató hostolja az rcs szervert, a Google oldalán ez a saját szervereiken megy, de azt olvastam valahol, hogy a magyar Vodafone nem hostol szervert.
-
Sziasztok!
Tarifacsomagot kellene váltassak egy egyik számomon és ezt néztem ki:
Csak egy dolog nem tiszta:
Korlátlan beszélgetés
normáls díjas, belföldön magyar, EU-ból magyar és EU-s számokra, utazási céllal.Mit jelent pontosan, h utazási céllal?
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Van a mai nappal Tuti100+ feltöltő kártyás csomagom, az otthoni azonosítóm alatt látom a mobilt is, vagyis a szerződés azonos előfizetői névvel vannak megkötve.
Azt írja a Voda: "A kedvezmények a My Vodafone alkalmazás „Ajánlatok” menüpontjában aktiválhatók." Konkrétan a dupla mobiladat és percdíj kedvezményt szerettem volna elérni.
Ám semmit sem látok az ajánlataim alatt.
Van valami amit nem tudok ? -
xrvman
őstag
válasz #73820095 #84521 üzenetére
Nem, ez kimondott feltöltőkártya.
-
kopeter1982
csendes tag
válasz xrvman #84520 üzenetére
Én is feltöltőkártyás vagyok és nálam is össze-vissza jelennek meg a kedvezmények. Volt, hogy egy sem volt, volt, hogy csak mondjuk a 2x5GB, de a 2x20GB nem jelent neg.
Aztán volt, hogy több is egyszerre. Nem tudom mitől függ.
Idővel elvileg megjelenik majd egy havidíjas ajánlat is: 3GB görgethető adat korlátlan belföldi beszélgetéssel 1 év hűséggel 4990 Ft/hó. -
titán
Kipróbáltam egy yettel feltöltőkártyával a lefedettséget/sebességet a lakóhelyemen, erre nem is számítottam:
Yettel feltöltőkártya 4G képes telefonban:
Vodafone flottás kártya 5G képes telefonban:
Elég drasztikus különbség, kipróbálom majd az 5G-t is, illetve melóhelyen mit mutat, mert ott a voda gyakorlatilag nulla amit kínál. -
titán
Hát ha a cégnél is jó lesz a sebesség, akkor nézek olyan voda csomagot, ami korlátlan beszéd + 1-2 gb mobilnet és mellé megy egy yetteles kártya netezni. Vagy persze átviszem egy ilyen yetteles csomagba a számot.
Cégnél ezt tudja a vodás kártya 5G-s telefonban:
[ Szerkesztve ]
-
Caldera
aktív tag
Találtam egy ilyen táblázatot. [link]
Mely szerint a plusz adatcsomagok 4G letöltési sebessége 100 Mbit/s.
Egy költői kérdés. Korlátos tarifa mellett mennyi lesz a sebesség? Honnan tudja a rendszer mennyik sebességet kell biztosítani az éppen folyamatban lévő adatforgalomra?
Az is érdekes, hogy a feltöltős Tuti100+ 100 Mbit/s, az előfizetéses csomagokat pedig korlátozzák.[ Szerkesztve ]
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
4Grider
nagyúr
válasz Caldera #84536 üzenetére
Általában minden szolgáltatónál az előfizetéshez tartozó beállítások határozzák meg a pluszban rendelt adatkeretek sebességét.
Nyilván ha valamilyen díjcsomagban egységnyi netért többet fizetünk, akkor akár járhat kevesebb korlátozás is hozzá. Marketing szempontból sem célszerű a prepaid netet agyon korlátozni, mert egy kicsit is gondolkodó ember először prepaid csomaggal méri fel az új szolgáltató produkcióját. -
RoyalAirForc
aktív tag
-
4Grider
nagyúr
válasz RoyalAirForc #84538 üzenetére
Nekem is volt egy-két vodás történetem (pl. 8 hónapig tartó előfizetés megszüntetés), meg sokan másoknak is. Amikor anno ugye elcseszték az átállást, azt követően volt a legtöbb probléma, majd rá másfél évre a számlázási rendszerrel való átállást szívta meg ez az ember (meg mást is).
-
titán
válasz RoyalAirForc #84538 üzenetére
Ez a büntetés vicc kategória. Ha ilyenkor kapnának egy százmillás bírságot, talán komolyan is vennék a jelzést.
-
Bferibörs
addikt
Nálam itthon van ennyi,meg több,de a T- s kártyámat használom most netre, 30-70 körüli sebességgel,bőven elég nekem mindenre is. Mondjuk nem játszom,csak a szokásos,yt,videa,netezés,navi,viber,messenger.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
zzola
titán
Tegnap Siófok és Balatonalmádi között mértem, 4/5G hálózaton.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest