-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
Azóta sem érkezett meg a kártya, ma rendeltem újra egyet. Ha egyik sem érkezik meg, akkor a megfelelő hivatalnál be fogom jelenteni a céget. Ez akárhogy is nézzük, a vásárlók félrevezetése. A rendelést visszaigazolja, majd nem történik semmi, nem küdik a kártyát és arról sem tájékoztat, hogy mikor kapom meg, ha nem küldenek, miért nem. Gondolom arra megy ki a játék, hogy az üzletben vásárolja meg az illető, csak hát ez nem így működik.
Ahogy nézem a gvh- foglalkozik vele és fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat.
[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
Azaz, terheljük le őket, mindenki vadásszon magának egy simkártyát (:. Hivatkozva hogy nem tudunk el menni érte. A szolgáltató pedig velünk van. "elvileg".
Drukkolok amúgy . -
DarkByte
addikt
Valaki magyarázza már el nekem mi történik.
Anyuméknak kötöttem tavaly egy Mobilnet XXL csomagot, amiért 4990Ft-ot fizettek. Ez drágult most márciusban inflációkövető szutyokkal, előző hónapban le is vontak 6400Ft-ot, gondoltuk ez az új havidíj.
A mostani számlán kevesebb, 5755Ft van. Plusz jött ma egy email hogy júliusban le fog járni a hűség, de most hosszabbíthatok és akkor 5755Ft lesz a havidíja? Heh?
Találtam ezt a pdf-et ami részletezi mi változott árazásban március 1-től és ebben benne van a Mobilnet XXL-re egy ilyen
A./1.3.1. pontban a Mobilnet XXL díjcsomag havidíja 1 vagy 2 év határozott idejű szerződéssel br. 5 490 Ft-ról br. 6 255 Ft-ra, határozatlan idejű vagy 1 vagy 2 év határozott idejű szerződéssel és e-Packkel br. 4 990 Ft-ról br. 5 755 Ft-ra
Akkor inkább nem az van, hogy az előző havinak is 5755Ft-nak kellett volna lennie csak elszámlázták?
Igazából ez majd kiderül következő hónapban, de azt lenne jó megfejteni rányomjak-e a hűség hosszabbításra vagy mindegy, mert ugyanannyi marad alapvetően.
-
csaszi75
senior tag
válasz DarkByte #83111 üzenetére
Az előző számlád tört számla volt Március 01-től részhavival emelve fizetted, plusz kiszámlázták a következő egy hónapot, ezért több az előző számlád.
A fordulónapod nem a hónap első napja, hanem valamelyik másik nap.
Volt már erről itt szó.
Nézd meg pontosan a számlád.[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Sziasztok! MyVodafone oldalon szeretném a szerződésem meghosszabbítani de ez fogad:
"Váratlan hiba történt!Kérlek, próbáld újra később.
Error ID: ERR-XT-NA-20240503092012874-1656971902"Tudja valaki mit kellene tenni? Ez az után jön amikotr hitelképességet ellenőriz az adatok után ( nem akarok semmit venni pluszban)
-
Lackooo84
nagyúr
Érdekes egy cég ez a vodafone.... pár napja jött sms, hogy a feltöltős kártyámra kaptam 100MB acsi netet, mondom ok. Most meg jött sms, hogy ez 100MB adat elfogyott. Hát a probléma csak az, hogy 98%-ban wifin vagyok, és a digi sim kártyám van beállítva mint elsődleges sim amiről a net megy....
The Truth is out there...
-
-
mexel
veterán
Megvan a hibakód oka, igaz ügyfélszolgálat telefonon nem nagyon tudott semmit, személyesen kellett bemennem. Itt derült ki hogy a flottacsomag megszűnt, átalakult és ahogy annak lennie kell mint minden cégnél amit a családi vállalkozás megvett, kb duplájáért lenne csak ugyanaz. ( úgy hogy 1-2 hónapja emeltek már rajta)
Tudja valaki, létezik még avodánál az ügyfélmegrtartási csoport, vagy valami hasonló nevük volt? Megkérdezem őket tudnak-e ajánlani valamit mert ennyiért legkevésbé sem versenyképes, másoknál olcsóbban lenne jobb. Így a családi csomagok átvándorolnak sajna.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz dredjudge84 #83116 üzenetére
Ok, nézzük.
Küldjön nyomkövetési számot a csomaghoz és akkor keresem a postánál. Ja, nyomkövetési szám nincs. Panasz mailt írtam nekik, a választ be is másoltam ide. Üzletben nem tudsz nulla forintért feltöltős simet átvenni. Engem, mint ügyfelet, egyáltalán nem érdekel, miért nem kapom meg a kártyát és miért nézik hülyének az embereket, mert annak nézik, hiszen ez nem egyedi eset. Majd leboxolják egymás között. Visszanéztem most, a telekomnál legutóbb x hónap 15-én rendeltem a kártyát, kaptam nyomkövetési számot, 17-én használatba vettem.
-
ledgeri
nagyúr
válasz donjohnson #83126 üzenetére
Végtelenszer több, min netről rendelve...!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
titán
válasz donjohnson #83126 üzenetére
Köszönöm a tippet!
-
mtx1111
csendes tag
Elvi kérdésekről mindig nehéz “vitatkozni”. Nem mi találtuk ki, hogy 0 ft-ért adunk SIM-et. A szolgáltatótól igénybe szeretnék venni egy szolgáltatást, amit nem tud teljesíteni. Ha kézbesítés közben tűnnek el sorozatosan a SIM-ek, válasszon a cég más partnert. De erre fel kell hívni a figyelmét, lehet fogalmuk sincs róla, hogy nyúlják őket.
-
titán
válasz mtx1111 #83129 üzenetére
Elvi kérdésekről mindig nehéz “vitatkozni”. Nem mi találtuk ki, hogy 0 ft-ért adunk SIM-et. A szolgáltatótól igénybe szeretnék venni egy szolgáltatást, amit nem tud teljesíteni.
Igen így van.
Ha kézbesítés közben tűnnek el sorozatosan a SIM-ek, válasszon a cég más partnert. De erre fel kell hívni a figyelmét, lehet fogalmuk sincs róla, hogy nyúlják őket.
Ha nem sima levélként küldik ki, akkor nyomonkövethető a kártya "sorsa". Nem egészen értem amit művel a vodafone, pedig tök egyszerű ez az egész. Én most is azt gondolom, hogy kamu ez a nulla forintos sim és random küldenek/nem küldenek ki. Akinek annyira kell, majd fizet érte, a többi pedig így járt. Persze ez a magatartás ettől még nincs rendben. -
ledgeri
nagyúr
MM-ban meg ha mást vettél (tényleg bármit) ingyen adták... talán ma is.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
prsq
aktív tag
válasz SztiviVander #83132 üzenetére
Simán, de elsőbbségiként (én április végén kaptam meg).
Az elsőbbségi árát költhetnék nyomkövetésre. -
titán
válasz SztiviVander #83132 üzenetére
Köszi szépen! Lehetséges akkor, hogy útközben veszik nyoma.
------------------------------
Gondoltam rendelek egyet házhoz, a cím /A végződésű. Persze hogy nem lehet ilyen címet beadni neki, sem / nélkül, sem máshogyan. Bakker 2024-ben ilyen egy hulladék rendszert....
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz domper2015 #83138 üzenetére
Itt szerintem az a kérdés, hogy miért kellene indokolnia (jogilag)? Állítsa be az árait ahova akarja, aztán majd a piac eldönti, hogy szeretné-e azokat az árakat.
-
domper2015
senior tag
válasz Marcsello31 #83140 üzenetére
Itt nincs választási lehetőség, legfeljebb fizetsz vagy nem.
És ez nem politika, megszűnt a verseny. -
Landsmann
addikt
válasz Marcsello31 #83140 üzenetére
Jaja, én is szentségeltem mikor közölték az új árakat. De sajnos máshol sem olcsóbb. Én mondjuk nem, nézek tévét így fölösleges is, de a szülők mindig előtte kotlanak. Múltkor csináltam közvéleménykutatást, ki milyen csatornát néz. Naná, hogy nem tudok kisebbre váltani, mert éppen a családi csomagban vannak azok, amiket néznek. Úgyhogy marad, mert a konkurenciánál sem lenne olcsóbb.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Marcsello31
őstag
Értem én mit írtok, de akkor sem tetszik, ez az egész.
Landsmann :
Akkor nem vagyok egyedül, nem hiszem hogy újra előfizetek így a mindigtvre, nekem ez már drága.keresek valami alternatívát,
vagy körbenézek a műholdas tv téren.
Talán nem lesz újabb ár emelés az "idén" Mert akkor tényleg tanya csenöl. -
Landsmann
addikt
válasz Marcsello31 #83145 üzenetére
Árban a műholdas digi tv lett volna kicsit oplcsóbb, de ott meg macerás a beszerelés 3 tv-hez, ezért maradtam a Mindigtv mellett.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Marcsello31
őstag
Igaz, talán még itt van a m7 műholdas tévéje, nekik meg már van internetes iptv szolgáltatásuk is, a digi is sumák, ha 1 beltérinél több kellene már fizetned kel,
a valamire való csatornák meg külön csomagban vannak.
Ha mindenhol emelni és emelni fognak az eredmény az lesz hogy nem lesz rá vevő,
ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest