-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
domper2015
senior tag
válasz donjohnson #84701 üzenetére
Volt Ro Vodafone feltöltőkártyám, ment vele Magyarországon az 5G.
-
|AP|
veterán
válasz donjohnson #84706 üzenetére
hát igen. A telón be van állítva.
És ami szomorú, hogy ez nem valahol a világvégén van, hanem a 9. ker. közepén.
Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen gyenge lesz a Voda, ezért ennek utána sem néztem amikor szolgáltatót váltottam.
Ha meg elhagyom nagybudapestet, akkor tovább romlik a helyzet.
Hosszú egy év lesz, amíg letelik a hűség.. -
dr9
junior tag
válasz donjohnson #84701 üzenetére
Olvasd el mégegyszer. Vodafone RO feltöltőkártya bármilyen csomag nélkül felmegy Vodafone HU 5G-re. De nem csak azzal próbáltam(!!!!), ahogy írtam már. Még rendes voda HU kártyával se jelent meg még annyi se, hogy restricted. Másik telóval se ment, de ugyanezzel a telefonnal probléma nélkül ment pár hónapja(!!!!).
cosmoT
-
donjohnson
addikt
akkor értsd a 4g+ helyett a max térerős 4g-t. de 109 dBm-es 800 MHz-es sávon biztos hogy nem fog felváltani a telefonja 5g-re, ahogy a képen látszik. neki írja is, hogy nsa disconnected, nem pedig azt hogy restricted. connected meg csak akkor lesz, ha közelebb megy.
hívd fel az ügyfélszolgálatot és kérdezd meg, hogy nálad mi lehet. az hogy pár hónapja mi volt, az nem sokat jelent. lassan, mostanában fog lejárni az ingyenes 60 napos 5g próba is.
[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
brumicica
tag
Mikor kapcsolják ki a nyári, "ajándék" 5G-t?
-
adika4444
addikt
válasz brumicica #84715 üzenetére
Jelenleg a Telekom-nál sincs 5G-hozzáférés feltöltősként, bár most épp nyári promó van, de amúgy 4G-re mehetnek fel a kártyák.
A zömében N28 miatt nekem nem tűnik ez olyan nagy hiányosságnak, meg ha már nem tudnak több pénzt kivenni belőle (feláras 5G kiegészítő), úgy is fel fognak rá engedni mindenkit.
A Yettel-nél feltöltősként is használható az 5G és náluk van bőven N78-as cella, ennek megfelelő árazással, ami miatt a prepaid úgy általánosságban nem éri meg náluk...üdv, adika4444
-
Marcsello31
őstag
Nálam sincs itt 5g még, és egyenlőre nem is lesz, annak is örülök ha így marad, esténként éjszakánként 150mega letöltésem van, 4g+ alatt, Napközben 25/100 között ingázik.
pedig nem rég fejlesztették az általam használt tornyot, rá nyomhatták volna az 5gt de nem kifizetődő gondolom.
esténként kevesebb mint 1 óra alatt le tudok tölteni iso fájlokat, tetszik. -
titán
válasz Marcsello31 #84717 üzenetére
Teljesen mindegy neked, hiszen a mobilnet xxl 4G-n működik.
-
4Grider
nagyúr
válasz Marcsello31 #84719 üzenetére
Tegnap méricskéltem egy Cellmapperen fel nem tüntetett alföldi bázisállomáson. 5G-n N28 (700 MHz) B20 (800 MHz) alapsáv mellett 50/50 Mbps körüli sebességek voltak stabilan.
4G-n meg 70/40 Mbps volt az átlag... -
Marcsello31
őstag
válasz 4Grider #84720 üzenetére
Üdv! Akkor ilyen szempontból valahol mindegy hogy 5g vagy 4g. Ha a 4g gyorsabb..gondolom sokat számíthat az, hogy az bizonyos 5g hogy van beállítva, meg mennyire terhelt. Addig szuper míg 20 alá nem esünk.
Full hd filmet nèzni a youtubeon 10 mega alatt kicsit nehézkes lenne a történet, gondolom èn. -
qltsar
veterán
Sziasztok,
Segitseget kernek, hogy hozzarendelt EID-s eSIM-et, csak ugyfelszolgalat tud koltoztetni, vagy megoldhato valahogyan a profil eSIM kezeles menu alol?
Egy masik telefonra szeretnem atvinni, aminek ertelem szeruen mas EID-je van, de ujat nem tudok regisztralni, vagy a jelenlegit eltavolitani.
Koszonom !
-
Bl.Gyo.
őstag
A Vodától hívtak? +36 70 707 0929
Már másodszor hívnak 1 hónap alatt, azt mondják a Vodától, és a szolgálatásaimmal kapcsolatban akarnak valamit. Kérdem mégis mit... Erre, hogy sikeres beazonosítát követően tudnak bővebbet mondani erről. Mondom akkor el köszönök...
Valódi vagy valami csalás? -
brumicica
tag
válasz Bl.Gyo. #84725 üzenetére
Engem általában az újabb egy éves hűség miatt zaklatnak. De most egy kicsit elgondolkodtam ezen a telefonos beanozonosításon. Én bediktálom a születési dátumomat, anyám nevét, de kinek is?! Simán lehet egy sim swapping / ID theft próbálkozás és voipról ugye bármilyen számot lehet klónozni...
-
vargalex
félisten
Pedig létező dolog. Mondjuk az üzleti modellt nem látom mögötte. Velem is előfordult (az én számommal hívtak valakit) és több munkatársaimmal is (mivel van Telekomos kontaktom, én addig eljutottam, hogy miközben én Magyarországon tartózkodtam a cella információim alapján, a Deutsche Telekom irányából érkezett egy hívás az illetőhöz az én számommal. Annak kiderítéséhez, hogy a DT-hez honnan honnan érkezett, már rendőrségi feljelentést kellett volna tennem ). Most hétvégén pedig édesanyám vezetékes számát 18! különböző hazai mobilszámról hívták. Random 3-at visszahívott és mind a 3 állította, hogy ő nem hívta, nincs is az ő telefonszámára kimenő hívásuk. Szóval, mindegy honnan tájékozódsz, miben hiszel, létező probléma.
Sajnos a protokoll úgy van kitalálva, hogy annak ellenére, hogy az IMSI/IMEI egyértelműen azonosít, a kimenő Radius csomagban egy külön attribútum a Calling-Station-Id.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
zzola
titán
válasz qltsar #84724 üzenetére
Ha weben a fiókodban ezt látod:
"Egyszerre csak egy készüléken használhatod az eSIMet!"Akkor értelemszerűen sem az eID megadása és az eSIM újragenerálása sem fog működni. Telefonon nem fogják a SIM-et eID-hoz rendelni, így csak személyesen tudsz eSIM cserét kérni.
A régi mobilból nem tudod szabályosan eltávolítani az eSIM-et?[ Szerkesztve ]
-
dredjudge84
őstag
Na most sikerült lealkudnom a Mobilnet XXL árát 4074 ft-ra. Legközelebb ha majd szerződéskötéskor rendesen tájékoztatják az ügyfelet és akkor nem lesz ilyen reklámáció hogy fake infót kap valaki.
-
qltsar
veterán
-
4Grider
nagyúr
válasz dredjudge84 #84739 üzenetére
Mi hiányzott?
-
dredjudge84
őstag
válasz 4Grider #84741 üzenetére
Ez az a sztori amit írtam itt korábban, hogy telefonon kötöttem a szerződést, és az ügyintéző azt állította hogy nincs qos. ennél a csomagnál, pedig van, és írtam egy reklamáló e-mailt, hogy félre lettem tájékoztatva és bontani szeretném a szerződést. Ma megjött a válasz hogy díjmentesen engedik a szerződésbontást, felhívtam őket telefonon, és azt mondták ha elfogadom, akkor adnak havi díj kedvezményt a hátralévő időre, így lett 4074 Ft az amúgy 5755ft havidíj.
-
qltsar
veterán
válasz 4Grider #84742 üzenetére
Igen, minden stimmelt, onnet neztem be es irtam be a PIN 1 / PUK 1 kombinaciokat, semmit nem fogadott el.
Annyi fejlemeny, hogy a QR codera most mar az Androidos telefon is ugyanugy kodot ker.
Awebes felulet nem irja, hogy melyik EID-vel van regisztralva az eSIM, ha modositani akarom, akkor ez fogad:
Levalasztasra, pedig ez:
-
donjohnson
addikt
válasz qltsar #84748 üzenetére
lentebb? ha ez a weboldal egy a4-es papír, akkor te lentről kezded el teleírni?
felülről lefelé haladunk oldalanként. az új hsz-ek mindig egymás alá kerülnek.
amit korábban írtál az feljebb van ezen az oldalon (ameddig nem kell lapozni), nem lejjebb.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest