Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz theooracy #68306 üzenetére

    Jelentem tegnap délután lezárult a sztorim. Még délelőtt felhívtam a Kiskunhalasi üzletet és beszámoltam a Szegediek tapasztalatairól.

    A srác aki már egy hete is intézni próbálta az ügyemet, kis türelmet kért és azt mondta hogy visszahív hogy mire jutott.

    Kora délután csörgött a telefonom egy ismeretlen számról - ő volt az. Azt mondta két opció van.
    Az egyik hogy várunk a rendelés törlésére AMI szituáció egyébként ismert probléma a Voda ügyfélszolgálatán (beragadt rendelések lehetetlen törlési anomáliái) amire még mindig csak programozási megoldást keres a cég.

    Vagypedig a frissen érkezett 9 darab Samsung A52s telóból az egyiket elviszem a Go Light csomagban, de úgy hogy amíg a telónak fut a részlete addig nem fogom tudni a nevemre íratni, csak már akkor ha utána egyben kifizetem egyben - viszont legalább a meghatalmazással is kihozhatom.

    Sokat nem gondolkodtam a válaszon, pláne mivel Xiaomi Redmi Note 10 Pro továbbra sem kapható...

    Rá egy órára az üzletben voltam és a (tényleg) rövid papírmunka után átvételeztem a készüléket.

    Így nálam lezárult a rendelés és már be is laktam a telót és az Android 12-es frissítés is lejött már.

    Köszönöm szépen mindenkinek a saját tapasztalatainak megosztását és sok sikert nektek is hogy mihamarabb rendeződjenek az eseteitek.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák