- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
odiasz195610
csendes tag
Sziasztok nem tudjátok h a vodafonnál mért lett megszüntetve a flottásoknak a részletre való telefon vásárlás?
Esetleg mikor hozzák megint vissza.? -
LantosBerry8
senior tag
Azt nem tudja valaki, hogy a Vodafone tervezi e a közeljövőben fejleszteni a 800 Mhz -es 4G elérhetőséget?
-
polonic
félisten
válasz LantosBerry8 #38955 üzenetére
Folyamatosan azt fejleszti.
-
addikt
-
MODERÁTOR
válasz odiasz195610 #38954 üzenetére
valószinüleg azért, hogy ne akarj tőlük telefont venni. karácsony előtt nem számítanék rá
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
gurabli
őstag
Segítsetek már értelmezni, hogy mikor is lehet feloldatni a készülék hálózati zárolását? Az ide vonatkozó ÁSzF 1. Díjszabás mellékeltének 9.3 pontja részletezi, de egyáltalán nem világos (legalább is számomra).
Ez szerepel benne:
Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 2 év után: bruttó 2.500 FtNa most itt az a kérdés, hogy mi van a következő esetben: készüléket megveszem, ezzel aláírom a határozott idejű szerződést két évre. Eltelt a két év, készülékre nincs több fizetendő, valamint lejár a határozott idejű szerződés is. Innentől 2500 Ft-ért feloldják a zárolást. Mi van akkor, ha veszek pl. egy új telefont, amire ismét aláírok két évre, vagy nem veszek új telefont, de aláírok két évre? Elvileg ettől függetlenül is 2500 Ft a feloldás a már két éves telefonra?
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
asdf_
veterán
válasz gurabli #38961 üzenetére
Nyilvan egy uj szerzodes nem inditja ujra a 2 eves telefon unlockolhatosagi idejet/osszeget. Az uj szerzodes az az uj telefonra vonatkozik. Mondjuk lehetett volna ertelmesebben is megfogalmazni, ez ketsegtelen, annyit kellett volna csak irni, hogy a keszulekvasarlastol szamitott ket ev utan 2500 Ft...
-
gurabli
őstag
Pont ezért kérdeztem rá, mert egyáltalán nem lepődnék meg, ha akarattal fogalmaztak volna így. De nekem is az a logikus, hogy akár mit is csinál az ember az előfizetéssel, miután letelt a két év, a függetlenítés 2500 Ft és kész.
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
törölt tag
Sziasztok!
Még április 18-án kaptam egy SMS-t a Vodafone-tól, egy egyedi ajánlattal kapcsolatban. Ahogy az üzenetben is látható, 300MB havonta megújuló internetet lehet igényelni, 600ft-os havidíj mellett, ha válasz SMS-t küldök a számra, ahonnan az üzenet jött. Küldtem válasz SMS-t (már többször is), de sajnos 3 nap elteltével sem kaptam semmiféle reakciót (aktiválást, válaszüzenetet, stb...). Előfordulhat, hogy probléma volt az, hogy az első válasz SMS-nél még aktív volt egy 100MB-os egyszeri heti internetcsomag (habár akkor már nem volt megmaradt adatmennyiség rajta)? Sajnos, hiába küldtem már többszöri válasz SMS-t az elmúlt pár napban, és hiába járt le azóta a 100MB-os egyszeri csomagom, semmi infó. Mi lehet a gond?
Előre is köszi
-
törölt tag
válasz LantosBerry8 #38962 üzenetére
Amíg a mostani 800as hálózat is röccenés nélkül elviszi az adatforgalmat, nem nagyon hiszem, hogy nagy energiát fektetnének ebbe. Amikor egy nagyváros kellős közepén is olyan értéket mutat a Speedtest, hogy az alapján kb egyedül használom a cellát, nincsenek sehonnan elkésve.
-
viktorhu
veterán
válasz mukibuci #38960 üzenetére
Hogy rossz infót adtak? Az nem user error. Csak az eladó próbált rábeszélni, hogy vegyek készüléket, amikor másik ügyben bent jártam, és mondta közben, hogy ha eltelt a hat hónap, akkor már lehet... Aztán mondtam neki, hogy nem telt még le, ő is nézte, jé tényleg, és maradt a dolog.
-
viktorhu
veterán
válasz LantosBerry8 #38969 üzenetére
Amíg a 2100-at nem tudják nagy mértékben felszabadítani a 3G-ről a 4G számára, nem lesz más érdemben. 1800-ból kevés van, az kell a 2G-re, a 2600 meg elég speciális, nem való mindenhova.
A Vodafone-hoz alap, hogy olyan telefont kell venni, ami tudja a 900MHz-es 3G-t és a 800-as 4G-t.
Tényleg, mi lesz, ha átállnak a 2100-on a 4G-re? Mire fog hívás közben visszakapcsolni? 2G-re? Azért az nem lenne annyira jó. Vagy elég lesz a 900 MHz-es sáv a hívások idejére? Volte-képes telefon még nagyon sokáig nem lesz mindenkinek.
-
4Grider
nagyúr
válasz LantosBerry8 #38973 üzenetére
Pedig 4G alatt ma még itthon tutira nem beszélsz, azaz olyankor híváskor muszáj lentebb váltania a készüléknek.
Egy kivétel persze van, ha valami voip alkalmazással hívod a másik felet...[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Egy kis konkurenciázás.
A Vodafone Max M csomagban még felhasználható percek számát le lehet valahogy kérdezni?
A Mobil Vodafone alkalmazásban nem látok rá lehetőséget.Xiaomi 13T
-
titán
válasz Viktor0610 #38976 üzenetére
IEGYENLEG tartamú sms a 171-re
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
MODERÁTOR
-
titán
-
norbiv8
tag
Még egy kérdés. Go+ EU előfizetéshez van 1Gb internet, azt meg tudom osztani másik SIM kártyával? Talán Telekomnál láttam, hogy lehet ilyet.
///°°\\\
-
törölt tag
válasz Blamazs #38984 üzenetére
Én is eléggé örültem az ajánlatnak, mivel csak minimális hívás/SMS megy telefonról (emiatt a havi díjas előfizetés számomra eleve nem éri meg), és netből sem használok viszonylag sokat, így sokszor hónapokig kihúzom egy 3000Ft-os feltöltésből. Ezért is féltem, hogy esetleg nem kerül aktiválásra
Egyébként tapasztalatom szerint általában évente egyszer-kétszer keresnek meg ilyen nem publikus ajánlatokkal embereket, volt, amikor például csak egy hétvégére adtak 2GB internetet nagyjából 500Ft-os áron, de arra is van példa, hogy hosszabb távra is ajánlanak valamit. De ezek az ajánlatok csak a pre-paid ügyfelekre érvényesek.[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
sziasztok,
a jelenlegi Mobilnet L (12+100GB) csomagomat szeretném módosítani az új(?) HomeNet csomagra. egy kedves, de elég bizonytalan hangú Hölgy azt mondta telefonban, hogy a hűségem miatt nincs rá lehetőség. kérdezném, hogy ez valóban igaz lehet? csak mert ilyen kifogással még nem találkoztam más szolgáltatónál (pláne úgy, hogy az áhított csomag havidíja is magasabb, meg persze újabb 2 évre megvennének vele)
szép estét,
bepken╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bopeti98
őstag
e-Pack-os csomagnál ha nincs időben kifizetve a számla, akkor a "büntetés" havidíjon felüli költésként jelenik meg az online felületen?
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Daffni2 #38992 üzenetére
hinnye.... pedig ugyanúgy fizetném a (magasabb) havidíjat, ugyanúgy bérelnék egy (másik) eszközt, csak így én is jól járnék, mert jobb szolgáltatást kapok a pénzemért, ők pedig újabb 2 évre megtartanának.
nem vagyok benne biztos, hogy fél év múlva még mindig annyira jó ajánlat lesz ez a mostani, így simán meglehet, hogy máshova megyek. fene se érti ezt....╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz mukibuci #38994 üzenetére
igen, van még hűségem (benéztem én is, mert kevertem a telefon előfizetéssel) szóval jövő május végéig lett korábban hosszabbítva a hűség. akkor nem volt gond ebből... bár azt értem, hogy itt nem egyszerű csomag módosításról van szó.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
radio100jozs
őstag
válasz bepken #38995 üzenetére
A hűség alatti szerződés módosítás nem kötelező jogi aktus a szolgáltató részéről, indoklás nélkül megtagadhatja azt. Azaz kérni lehet esetleg másik csomagba váltást, de ez nem biztos, hogy a szolgáltató el is fogadja, és ezt jogosan meg is teheti, mert van egy érvényes szerződés a két fél között, melyet csak közös akaratnyilvánítással lehet módosítani. Ráadásként a Homenet egy teljesen speciális díjcsomag, így pláne joggal tagadhatja meg a ráváltást.
Egy megoldás van, Homenet megköt, majd utána a meglévő internet csomag megszüntet 1-2 hónappal ezzel az indokkal, hogy van Homenet. Aztán a szolgáltató jóindulatán múlik, hogy eltekint-e a kötbértől, mert iylen is volt már nem egy esetben.
-
MODERÁTOR
válasz radio100jozs #38996 üzenetére
A Telenor hasonló csomagjára sem lehet váltani.
Én megkeresném a szolgáltatót írásban, kérném tőlük a kötbérmentes megszüntetést, természetesen vállalva a Home-csomagra a legalább ugyanolyan hosszú hűséget.
A fordított megoldással (előbb megkötni, majd levél) az a baj, ha a szolgáltató válasza nemleges, két szerződést kell fizessek.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #38997 üzenetére
szvsz minden gond nélkül átváltják, csak új eszközt nem adnak hozzá
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest