- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz Kicsirics77 #38591 üzenetére
De csak azt követően, hogy lejárt a 2 év hűség. Az első évben 20 ezer, a másodikban 10 ezer a költség, legalábbis múltkor ezt olvastam az ÁSZF-ben.
-
Kicsirics77
veterán
-
Bozek
nagyúr
válasz Kicsirics77 #38602 üzenetére
A HTC One M8 forgalmazását 2014 márciusában kezdték. Eléggé sanszos, hogy nincs még 2 éves a telefon. Innentől fogva még számlával se állná meg a helyét a 2500 Ft-os ár.
-
bopeti98
őstag
1 hete voltam bent tulajdonjog átírással, ahol azt mondta a csaj, hogy pár nap, és majd kapni fogok 2 SMS-t. Az egyiket az átírás sikerességéről, a másik meg egy értékelő SMS lesz, amivel majd értékelhetem a munkáját, és szépen megkért hogy ezt majd tegyem is meg.
Sajnos még mindig nem kaptam semmilyen SMS-t. Kb mennyi ennek az átírásnak az átfutási ideje? Jó lenne minél hamarabb elintézni a számhordozást tekintve hogy nem töltöttem a kártyára pénzt. Viszont ha ez tulajdonjog váltás ilyen hosszadalmas folyamat, akkor muszáj lesz valamennyit rátölteni... -
janeszgol
félisten
Sziasztok!
Most nézem a Voda honlapját. Megszűnt a sima Go (100 perc/sms + 150 mega net)? Tegnap még volt sima Go.
Helyette van havi 300 forinttal többért Go EU (100 perc/sms ugyan avval a feltétellel + 200MB net).
És havi 500ft automata net 150 megáról szintén 200 megára ugrott.
Akkor hosszabbításkor már nem tudok sima Go-ra menni sima Go-ról, hanem Go EU-ra?
Mondjuk nem zavar, csak havi +300 forintért 50 mega net helyett adhattak volna 100-at.Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
szijartg
őstag
Meglévő előfizetőknek emelik az adatforgalmat vagy hagyják?
Pl red medium 2GB volt most meg 3GB lesz? Vagy marad minden a régi?[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
válasz H.Istvan25 #38613 üzenetére
Pedig többet adtak a havi adatkeretben, nézd meg jobban.
-
H.Istvan25
senior tag
válasz radio100jozs #38615 üzenetére
Igen, de több pénzért. Inkább adnák ugyanolyan áron a többet eu nélkül
Huawei Mate 9
-
radio100jozs
őstag
válasz H.Istvan25 #38616 üzenetére
A Red csomagban ez nem emelkedett.
Viszont valami zűr van a Vodánál, mert a mától érvényes ÁSZF-ben, és a Díjszabásban sehol sincsenek ezek az új EU+-os tarifacsomagok.
Amúgy milyenek már, lett a sima RED csomagok, aztán tavaly tavasztól lett a RED EU csomagok, azaz nem ám a régiek is megkapták volna az EU-s opciókat, hanem váltsál át, újabb hűség ...stb. Most megint ezt játsszák el, hogy EU+ csomagokat vezetnek be, azaz megint váltsál tarifát, újabb hűség...stb.
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
Jó dolog, hogy a Voda eltörölte az EU-ban a roamingot.
Az is jó dolog, hogy az új Go+ csomagban 1GB adatot adnak.
Akkor lettek volna igazán királyok, ha a GO+ havi díja maradt volna 4990. Sajnos felemelték 5990 Forintra.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
viktorhu
veterán
válasz radio100jozs #38617 üzenetére
Viszont pl. a Go+ egyértelműen jobb lett - több net, és ha nem is minden nap kell, azért párezer forintot már megspórolt volna nekem az idén, ha roamingért sem kellett volna külön fizetni.
Szerk: elsőre azt írtam, hogy ugyanannyiért, de tényleg, ez plusz ezer, ez így nem túl nagylelkű Mindegy, én így is váltok már csak a plusz net miatt is. Ezek szerint az eddigi négyezer helyett ötezret fogok fizetni havonta (családi kedvezmény) - valószínűleg összességében mégsem fogok többet fizetni a roaming miatt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ha jól tudom, sima díjcsomag váltásnál nem hosszabbodik meg a hűség.Kivéve,ha már hosszabbíthatnál egyébként(3 hónappal a lejárat előtt)
"Aki ad,az nyer"
-
TomPack
őstag
A feltöltőkàrtyàsokkal mi a helyzet roaming ügyben? Nekik is ingyenes az EU-ban?
-
veterán
Flottásoknak nem emelkedett az adatmennyiség ?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
radio100jozs
őstag
válasz radio100jozs #38626 üzenetére
Akkor ez most másabb: "A korábbi Vodafone csomagok előfizetői az új csomagokra díjmentesen, a szerződéses időszak meghosszabbítása nélkül válthatnak,"
Meg a Vitamaxosoknak is van ingyen EU opciójuk:
"A feltöltőkártyát használó ügyfelek a díjmentes „EU hazai áron” opcióval a normáldíjas magyarországi telefonszámokat a hazai tarifáikkal tudják hívni, illetve belföldi áron tudnak ezekre a számokra SMS-t küldeni az Európai Unió és a többi érintett ország területéről."
Itt a sajtóanyag:
http://www.vodafone.hu/sajto/kozlemenyek/20160401.pdf
-
Grande Ale
őstag
Flottásoknak nincs ingyen roaming?
-
janeszgol
félisten
Ezek április 30-tól lesznek benne úgy tudom.
Amúgy nem rossz. Bár nagyon ritkán hagyom el az országot (bár ha egyszer igazából kiteszem a lábam, vissza nem jövök), de nem rossz. Ez felfogható pici emelésnek is, de legalább kapunk valamit. A Telenor semmit nem adott (és ott a hülye kapcsolási díj a havin felül), a Telekom meg nem szimpatikus.
Lehet, hogy majd picit változni fognak a feltöltős csomagok is (a Perc+net így is király!), mert a Telenornál is újak lettek.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz TomPack #38632 üzenetére
Azért mondták fel az Európa hazai áron opciót, mert az "új", április 30.-ától élő Európa hazai áron opció az előfizetők számára a korábbitól kedvezőtlenebb lesz, és mivel az opció lemondásig él, a jogos számlapanaszok megelőzése érdekében a változtatásig inkább törlik mindenki előfizetéséről.
-
4Grider
nagyúr
válasz TomPack #38636 üzenetére
Mint írtam, lesz helyette egy új, kicsit kedvezőtlenebb Európa hazai áron opció. Az előfizetőknek kedvezőtlenebb változás az, hogy a fogadott hívások csak havi 60 percig lesznek ingyenesek. (Április 30-ig még korlátlanul ingyenes a roamingolva fogadott hívás az opciót használva.)
-
bopeti98
őstag
Na ma jött az SMS, hogy a tulajdonjog átírása megtörtént.
Akkor így jövő héten mehetek is a Telekomhoz elindítani a számhordozást, vagy még mindig van valami amit figyelmen kívül hagytam, és meg kéne tenni a hordozás előtt? -
AMD Power
titán
Ez az ingyenes "roaming" mekkora okosság volt tőlük!! Köszönjük!!
Nekem még online az 500MB netet irja a rendszer. Gondolom számlazárás után már 1GB lesz az emelés miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Sayuar
senior tag
válasz AMD Power #38639 üzenetére
ugyanennyiért, ugyanezt hűség nélkül feltöltősen is megkapod: MAX XL. És ráadásként abban a fel nem használt egységek halmozódnak, amennyiben 30 napon belül újrarendeled a havi (6000 Ft-os) opciós díjat.
Ok, ebben van EU roaming...de amíg nem volt, a feltöltős jobb volt, mint a havi díjas. -
törölt tag
Sziasztok!
Jövőhetén átszeretnék menni a Vodafonhoz a telekomtol.
Készüléket is szeretnék vásárolni,az lenne a kérdésem,hogy 30 ezer ft ért feltöltö kártyás csomagban melyik készüléket érdemes elhozni ? 2 évig nem cserélném. zene és video nézésre használnám és telefonálásra.
A tmobilos kártyámon lévő összeget valahogy átlehet vinni majd az új vodofonos kártyámra ?
Segítséget elöre is köszönöm!
-
titán
Készülék és mindenféle extra nélkül szeretnék GO+ EU előfizetést. Nem találtam hűség nélküli lehetőséget. Tényleg lehet, hogy a semmire is hűségszerződést akarnak?
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
asdf_
veterán
válasz schawo #38648 üzenetére
Van keszulekhuseg meg tarifahuseg. Ebben az esetben a tarifara irod ala a huseget es a natur arat latod. Ha akarsz keszuleket is, akkor nyersz meg melle havi 500-3000 Ft fizetendot, valasztott keszulektol fuggoen. Tehat kvazi forditott logikaval nezd a dolgot, egy dragabb keszulekkel 9000 a havidij, de neked, ha nem kersz keszuleket melle, akkor odaadjak mar 6000-ert.Nem kedvezmenyt adnak a keszulekmentes alairasert, hanem felarat kernek, ha keszuleket is veszel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest