-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AxeDark
tag
Sziasztok!
Lehet hogy nem a szolgáltatóval függ össze a problémám, de amikor az androidos telefonomról hívást kezdeményezek alul kiírja, hogy feltételes hívásátirányítás aktiválva és utána kezdi meg a hívást. Ez régen nem volt így ha jól emlékszem. Lehet a zsebembe kioldódott a bill. zár és akkor nyomódott el valami.
Azt szeretném kérdezni, hogy ezt hogy lehet kikapcsolni és a régi állapotot visszaállítani? -
St3ven
addikt
válasz AxeDark #31053 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy hívás alatt ha érkezik egy újabb hívás, azt átirányítja valahova (pl. hangposta, másik szám, hívásértesítő). Utóbbi esetén - elvileg - sms-t kapsz a második hívásról, a hívó pedig foglalt jelzést.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
-
tylerddd
veterán
válasz zsof Nokia #31057 üzenetére
MicroSIM van a telefonomban, ami T-függő i4S, a kártyát tavaly februárban vettem. Először Lumia 800-zal használtam, most meg szifonnal.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz zsof Nokia #31057 üzenetére
Nem ettől függ, úgy tudom adótoronytól, hogy épp melyikre csatlakozik rá.
-
turbobusa
senior tag
Tavaly szeptember végén vásároltam egy androidos mobiltelefont, két év hűséggel mozaik s-ben.
Csomag kezd kicsi lenni s árban a kiszemelt előfizetéses csomaggal majdnem egy árban van, némi többlettől eltekintve.
Mivel kezd megfogni az új ios7, így lehet vásárolnék egyet ikon200 vagy 400 csomagban. Lehetséges átlépni erre a mostani Mozaik S-ről vagy ki kell várni a hátralévő egy évet? -
turbobusa
senior tag
-
erdoke
titán
válasz turbobusa #31074 üzenetére
My T-Mobile alatt a Webshopban simán megoldható. Már amikor normálisan működik a WS, pár napja a -0. próbálkozás után feladtam a Domino 5 kedvezményes számainak a beállítását. Ennyi rendszerhiba üzenetet még összesen nem tapasztaltam náluk, mint eddig ebben a hónapban...
A legjobb aláírás a héten
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz zsof Nokia #31061 üzenetére
Hogy ne váltana át másik toronyra amikor kimész egyik cellából a másikba. Ha úgy lenne ahogy feltételezed, akkor ha másika mobilcellába lépsz át, nem lenne térerőd.
Ne téveszd össze az adótornyot a szolgáltatóval. -
St3ven
addikt
válasz AxeDark #31056 üzenetére
A Beállítások -> Hívásbeállítások -> Hívásátirányítás menüpontban tudod ellenőrizni az egyes átirányítások státuszát, itt adhatod meg a kívánt számot, illetve ki is kapcsolhatod a szolgáltatást.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
turbobusa
senior tag
válasz zsof Nokia #31080 üzenetére
igen?
-
erdoke
titán
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám, egy társkeresőn szerettem volna venni kreditet, van olyan opció, hogy könnyű sms fizetés, feltöltő kártyás vagyok és 4442ft az egyenleg, a levonás 2490ft lenne. De ahogy megadom a telefonszámom jön egy sms a következő szöveggel:
"Nem áll rendelkezésre elegendő összeg a vásárláshoz! Kérjük töltse fel univerzális egyenlegét bankautomatánál/ internetbankon... "Van a társkeresőnek egy hibabejelentő része ahol megírtam ugyan ezt a problémát a válasz:
"Ezt a T-mobile küldi, nem a mi rendszerünk, őket kellene megkérdezni, miért nem tudsz vásárolni."Itt a kérdésbe beleírtam, hogy csak előfizetéseseknek működne? De arra nem kaptam választ, mert hirtelen ez jutott eszembe mint gond.
Találkozott valaki ilyen problémával?
-
djculture
félisten
válasz Jamby18 #31083 üzenetére
Dominó egyenleget nem lehet felhasználni fizetésre csak az univerzális egyenleget amit a t-mobile honlapon honlapon vagy atm-nél külön tudsz feltölteni...
"Az univerzális egyenleg a Domino egyenleghez hasonló, előre feltölthető egyenleg, amely a feltöltött összeg erejéig nemcsak telekommunikációs szolgáltatásokra (pl. üzenetküldés, hívás) használható fel, hanem emellett különböző termékek (pl. autópályadíj, mobil lottó) vásárlására, azaz a Mobil Vásárlás szolgáltatás igénybevételére is alkalmas. "[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Ez a HD hang rohadt jó szerintem. Tényleg nagyon tisztán hallani mindent.
-
veterán
-
sch_a
addikt
Egy gyors kérdés... APN-hez mindegy, hogy internet vagy wnw van beírva?
-
sch_a
addikt
válasz D@ve89 #31091 üzenetére
Ok, köszi. Azért kérdeztem csak, mert előző hónapban vettem egy független telefont. APN-t meg nem állítgattam, mert alapból működött. Viszont csodálkoztam, mert nem lett lekorlátozva a sebességem és csak most vettem észre, hogy internet helyett wnw van. Már megijedtem, hogy esetleg ezzel valami más szolgáltatást használtam, ezért nem lettem korlátozva és majd kapok egy szép csekket. De akkor remélem ez csak hülyeség.
[ Szerkesztve ]
-
AsusBoy
senior tag
Fun díjcsomaghoz 4g/lte -s készüléket részletre nem lehet megvásárolni ?
Szeptembertől sem ?
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
miért nincs a Tmobilnál olyan szolgáltatás, hogy én bemegyek és központilag letiltatok a T-mobilon keresztül telefonszámot, hogy az illető többé nem tudjon elérni?
A lényeg lényegében lényegtelen
-
raziel01
veterán
válasz zsof Nokia #31097 üzenetére
Erre most milyen választ vársz? Nincs ilyen és nem is várható, mert beleszakadna a T-mobile ha mindenki ezzel rohangálna hozzájuk.
Ha meg okostelefonod van akkor könnyű tiltani azt az 1-2 számot. -
Varszegig
veterán
válasz zsof Nokia #31097 üzenetére
Ezt kb. bármelyik mai okostelefonon meg tudod oldani, minek fejlesztene ezért bármelyik szolgáltató?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen alaplapot vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Half-Life 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Kingston A400 240GB SATA3 2,5" SSD
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 MBit/s RJ45,
- Phoenix Contact ipari hálózati switch 16x 10/100 MBit/s RJ45, DIN-sínre, IP30 1085255
- PS5 Dual Sense kontroller (garanciális)
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, 8x 10/100/1000 Mbit/s RJ45, DIN-sínre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs