- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz RoyalAirForc #129702 üzenetére
Nade, kérlek, az helyesen: kakcsi...
-
slice14
veterán
válasz blackmajesty #129708 üzenetére
Valszeg abba nem is lesz, mert az már lezárt csomag. Tehát már nem köthető újonnan.
Amúgy nekem is a 2020-as van, és nem tervezek váltani az újra, mert drágább is + számomra nem nyújt többet.Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz blackmajesty #129708 üzenetére
Ezt a telekom appban mutatja? Mert nekem 2021-es gigaerős+ csomagom van és nem látok ilyet az appban, csak az EU-s roamingkeretet.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz blackmajesty #129693 üzenetére
Köszi, mindig tanul az ember, bár sose fogom használni így
-
RVR400
veterán
válasz zsoltzsolt #129711 üzenetére
Én javasolom, hogy kerüljön bele az összefoglalóba mindenképpen.
-
Startech
csendes tag
válasz zsoltzsolt #129692 üzenetére
Sry szakzsargon, de azért magyar😁
-
Startech
csendes tag
válasz slice14 #129709 üzenetére
Azt azèrt erős túlzás állítani, hogy nem vállalod a drágábbat, ugyanis így elesel a jelentős készülék-kedvezményektől.
S már a nem vàltás sem óv meg attól hogy aki nem hűségel újra annak ne változzon a havidíja. Most már mindegyik telco s cégnél ászf modosítás lesz. 22 es csapdája, ha nem hűségelsz drágább lesz a csomagod, ha pedig hűségelsz akkor a legújabb portfólióra kell váltanod, tehát drágább lesz a havidíjad, valószínűleg. Valószínűleg azért valószínűleg, mert ha azonosak maradnak a szolgáltatásaid akkor evidens, de majdnem minden ügyfélnél lehet okosítani az össz szolgáltatás csomagján...persze nyilván nem a végletekig.
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz Startech #129714 üzenetére
A készülék-kedvezmény annyira nem hat meg, mert nem szoktam tőlük vásárolni.
Ha lesz áremelés, akkor majd eldöntöm hogy váltok az új csomagra. Persze csak akkor, ha eléri az emelés az új csomag árát. Mert jelenleg 1000+ Ft a különbség.Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Startech
csendes tag
válasz slice14 #129715 üzenetére
Nem ismerek olyan embert aki az erdő közepèn nem hajol le az X ft ert, felszoktam vetni, ismer e szegény családot, sok gyereket nevelőket, vagy óvodát, egyéb intézetet, ahol ha őneki nem is kell, egy tabletet vagy egy ingyen netet(csak mobil mellé, bizonyos esetekben melle rendelt net, alap telefonnal, kevesebbet fizet, s azt a netet bárhova köttetheti) bizony nagyon megköszönik. Általában ilyenkor a jómagyar felfogás felebred s akkor már majd kell minden, kevés a valóban Nagy ember.
Na ez csak szösszenet volt, hogy lehet azt másképp is ám
-
Demokatona
tag
Jó reggelt!
Domino day 40 perc.
Privát üzenetre illik válaszolni , de ha ezt elmulasztod , akkor bunkónak tartalak .
-
Rage47
veterán
válasz Demokatona #129719 üzenetére
Kár, hogy nem adnak mindig adatot. Én semmit nem beszélek kb.
-
törölt tag
A Telekom is beáll a sorba, szeptemberben árat emel [link]
-
törölt tag
Már annak is örülök, hogy a "kevésbé korszerű" lezárt díjcsomagomat nem törölték, csak rátesznek. Mert az újakkal még rosszabbul járnék.
-
Kaba
veterán
válasz lugosi #129731 üzenetére
Mobil S +4GB mobilnet csomag ára 3990Ft (magenta1-ben 2700 Ft).
A 4GB benne van a csomag árában, akkor félreérthetően fogalmaztam.
Ingyen a régi csomagban volt 3GB a magenta duplázás miatt.
A lényeg az, hogy a régi csomag ára az áremelés után is lényegesen olcsóbb marad, mint a hasonló új csomag ára.[ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
válasz RoyalAirForc #129728 üzenetére
A Telekom is leírta
"A Telekom a díjváltozásokkal kapcsolatban lapunk számára hangsúlyozta, a korrekciókra nem a szolgáltatóra kirótt, egyébként éves szinten nagyjából 25 milliárd forintos plusz adóterhet jelentő extraprofitadó miatt került sor."
Csak azt szeretnék ha a modern, korszerű csomagot használnád
-
-
törölt tag
válasz Bl.Gyo. #129734 üzenetére
Ahogy a cikkben szerepel, még semmi hivatalos tájékoztatás nincs.
De azt nem kell magyarázni, hogy a dominósok kedvezményéhez/tarifájához a legkönnyebb hozzányúlni. Kérdés: akarnak-e?
Tippre azt mondanám, hogy a 9Ft-os "most" opció változni fog, és talán a "maraton" is. Majd meglátjuk. -
senior tag
Sziasztok!
Az új előfizetőkre vonatkozó 6 hónapos, úgymond "próbaidőről" szeretnék egy kis felvilágosítást kérni.
Például ha január elsején kötnek egy előfizetés, akkor július elsején már nem minősülnek új előfizetőnek, vagy le kell könyvelődnie a 6. havi számlának is a feltétel teljesüléséhez? Mert utóbbi esetben naptárilag 7 hónapról beszélünk.Előre is köszönöm!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Oposzumtoszó #129737 üzenetére
1 január
2 február
3 március
4 április
5 május
6 júniusEz 6 naptári hónap és már július 2án befizetheted a 6. számládat.
így nekem 6 hónap + 2 nap jön ki, naptárilag.
-
Kaba
veterán
válasz Oposzumtoszó #129737 üzenetére
Teszel egy próba vásárlást a Telekom honlapján, akkor is láthatod mit enged a rendszer. A 6 hónap letelte sem mentesít egy esetleges mobilelőleg megfizetésétől.(az más kritériumtoktól is függ).
[ Szerkesztve ]
-
norbertoth
senior tag
A díjmódosítás azt is érinteni fogja, aki még hűségben van? Én azt se tudom mikori a díjcsomagom mert 2021 elején módosítottam, bár a fene se tudja az a csomag mikor lett bevezetve, jelenleg 2 előfizetés van, egyik Mobil M+15GB és Mobil M +4GB-os csomagok. Egy van hűségben csak. Szerintetek?
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
Tompika777
senior tag
válasz norbertoth #129740 üzenetére
Szerintem az idén azokat már nem érinti(az van írva, hogy a 2020-asnál régebbi csomagok esetén) majd a 2023-as infláció követő díjemelés fog rá vonatkozni. Amúgy a számlán már részletesen fel vannak sorolva az érintett dijcsomagok és a Dominó-t érintő emelések is.
-
senior tag
-
törölt tag
válasz Tompika777 #129741 üzenetére
a dominót megosztanád?
-
norbertoth
senior tag
válasz Tompika777 #129741 üzenetére
Értem köszi! Látom a listát, ott a Net 15GB fel van tüntetve, bár nekem nem annyiba kerül se alap áron se e-pack-al, akkor valszeg az enyém újabb ahhoz képest és nem érinti csak januárban. Még van 6 hó hűségem, jó lett volna ha érintene és lemondhatnám mindenféle következmény nélkül
[ Szerkesztve ]
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
slice14
veterán
válasz norbertoth #129740 üzenetére
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok.
Következő problémám lenne.
Adott egy Nokia talán 101 . A 3g lekapcsolás megkezdése előtt szépen működött. Kb három hete kezdődött, térerő van, hívást kezdeményezni, fogadni nem lehet.
Kiválasztottam manuálisan a telekomot, onnantól ~egy hétig újra szépen üzemelt.
Kb 4 napja újfent semmi.
Ha igaz 1, talán 2g-s telefon.....
Másik hasonló képességű 2g telefonon is hasonlóan produkál.
Kuka/esetleg SIM csere? -
Zoty4
őstag
sziasztok
megszűnt a 2500 ft-os feltöltési lehetőség?
-
Zoty4
őstag
válasz kovacsmi_74 #129748 üzenetére
otp netbankba ott van a 2500 (riasztóba kell, nekem csak az egy év kell )
-
dptrsk
Topikgazda
válasz kovacsmi_74 #129748 üzenetére
Mondjuk azt nem értem a szabad összeges feltöltést miért kukázták… Az elmúlt időszakban sok hasznos és innovatív funkció tűnt el az önkiszolgáló felületekről
Minden tekintetben egyre korlátozottabb és fapadosabb lesz az app és a web is… cserébe sokkal lassabban is tölt be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest