- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Snapdragon x7 Lte modem van a Dell laptopomban. Egy ideje nem tud hálózatra jelentkezni a Telekom hálózaton. Lehetséges, hogy a frekvencia variálás miatt nem támogatott már a modem? Próbáltam keresni erre a modemre, de sehol nem találtam milyen frekvenciákat támogat. Valaki megnézné nekem aki hátha sikerrel jár?
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy Xperia XA1 telefon, amin nem látom, ha hívás közben keresnek.
Nem jelzi sehogy és miután befejeztem a beszélgetést sem szerepel a híváslistán.
SMS nem lenne szükséges csak hogy lássam, ha keresett valaki.
Erre van megoldás? -
-
Grave_444
nagyúr
válasz kakuk.tamas #129554 üzenetére
Fogalmam sincs, céges kártya.
Megpróbálom ezt, a telefonon nem találtam erre vonatkozó beállítást. [link]Szerk:
Működik köszi, a kártyán nem volt aktív.[ Szerkesztve ]
-
ballazol
senior tag
Örülök, hogy van, ahol hozza, amit kell.
Tényleg.
(azért egy 30-40 nyomorult megabitet ((ha már 4G megkutyámfasza)) értékelnék én is....."A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
pitiless
senior tag
válasz ballazol #129556 üzenetére
Nagyon függ a helyszíntől, illetve a lokális hálózattól is. Hétvégén Balatonlellén a strandon 700+-ot mértem 5G-n, ugyanilyen időpontban (szombat délután) szabolcsi faluban 4G-n nem éri el az 5 Mbit/secet. Éjszaka felszalad 75 Mbit/sec környékére. És ez ott igaz a többi szolgáltatóra is. De volt olyan, hogy a XI. kerületben 100+ fölött ment 4G-n, itthon a XVI. kerületben pedig jó ha a 15-öt elérte.
-
nesa
veterán
Voltam Telecomnál azt mondják hogy jó ajánlat eu-n kívül a 3000ft körüli 3napra 2Gb internet, mondtam a néninek hogy ez 15 éve is pocsék ajánlat lett volna. Ráadásul 3 naponta be kellene aktiválni.... Hányingerem lett....
-
vbbb
addikt
Sziasztok! Egy tracker-t próbálnék beüzemelni dominos kártyával. Kell hozzá az APN cím az adatforgalom miatt. Amit interneten találtam: internet.telekom (nincs username/password)
Ez a jó APN cím?
Köszi! -
törölt tag
válasz lugosi #129559 üzenetére
Vodafone Red Infinity World tarifa. 25 giga/hó nem EU roamingban is és a beszéd sem feláras. Egyedül kézzel be kel állítani a támogatott hálózatot az adott országban. Működik rendesen. Dubaiban még az 5G is ment vele a DU hálózaton. Amúgy sima csomaghoz is lehet kérni, akkor napi talán 2500,-Ft és itthoni feltételek élnek kint is.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz #08176384 #129566 üzenetére
Mármint Abadubába?
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #129567 üzenetére
Ott is működik. Ezek a támogatott hálózatok jelenleg: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz pitiless #129571 üzenetére
Köszi, de a Telekom frekvencia változott és ezért nem talált hálózatot sajnos. Most egyenlőre egy Vodafone SIM megoldotta a problémát, amíg ők is le nem lövik a 3G hálózatot és esetleg hozzányúlnak a frekvenciákhoz. Gyanítom, hogy csak a b20at ismeri és az már nálunk tudtommal nincs.
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
A Telekom 5G lefedettségi térképe mennyire áp tu dét? Időnként ránézek, de nem változik semmi.
[link] <- Van valami ettől frissebb?If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
törölt tag
válasz csernak75 #129573 üzenetére
Nem tudom, de a 3G lekapcsolás után néhány napra rá megszűnt működni a beépített 4G modem a laptopban. Egy biztos, Telekom hálózaton nem működik a Balaton térségében. Nekem pedig ez céges gép és sokat használom külső tárgyalásokon is. Cserélni 5 évesen engedik először, addig egy év van még.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Az tényleg egy jó ajánlatnak számít. A Yettel ~300 forinttal többért 500 megát ad:
Egyébként a helyi SIM a legkedvezőbb. Ezek a kiegészítők jellemzően csak áthidaló megoldásoknak jók.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
törölt tag
válasz Oliverda #129576 üzenetére
A helyi simmel egy szépséghiba van: Nem minden országban lehet venni ottani lakcím vagy éppen adószám nélkül. Plusz a telefonálás ugyanúgy nemzetközi hívás valószínűleg nem kevés pénzért. Aki pedig innen hív, annak nemzetközi hívás nem kevés pénzért. Nem véletlenül írtam a Vodafone opciót, sokat utazom, nincs alternatívája. Persze ez megint ilyen magyar dolog: Az osztrák és a nemet Telekom érdekes módon tud adni nem EU roamingot adni nem rabló áron. A Yettel meg nem opció, egy a legdrágább roamingban és teljesen megbízhatatlan is. Csomó hálózat eldobálja vagy fel sem engedi a Yetteles simeket.
[ Szerkesztve ]
-
-
Oliverda
félisten
válasz #08176384 #129577 üzenetére
Melyik országban kell helyi lakcím és/vagy adószám a prepaid kártyához? Tőlem Amerikában, Kínában, Tajvanon, Japánban, Hong Kongban, Szingapúrban, Mauritiuson, illetve Indonéziában sem kértek az útlevélen kívül semmi egyebet.
"Aki pedig innen hív, annak nemzetközi hívás nem kevés pénzért."
Manapság már elég tudatlannak kell lenni ahhoz, hogy a különféle VOIP megoldások tengerében valaki nekiálljon mobilhálózaton nemzetközi hívásokat bonyolítani. Megfelelő mobilnettel az olcsó telefonálás is ki van pipálva.
A Vodafone pedig napijegyben lehet, hogy jó, de minden másban egy katasztrófa.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
törölt tag
válasz Oliverda #129580 üzenetére
Pl. Olaszországban adószám nélkül elküldenek, de nálunk sem tud külföldi simet venni pl. úgy tudom. Talán még Svájc is problémás e téren és Ausztria is. Olasz simem régóta van és kellett hozzá az olasz adószám. Ha ott vagyok egy hétig, akkor jól jön a routerbe. 28 EUR a korlátlan 5G mobilnet. Így nyugodtan mehet kint a Tv, Netflix stb is. Ebben a díjban benne van meg korlátlan EU hívás és 250 perc bárhova nem EU hívás is és 33 giga EU roaming.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz #08176384 #129582 üzenetére
Ezekben az országokban pont felesleges egy pár hetes tartózkodáshoz a helyi SIM, hisz ott az EU roaming.
Egyébként számomra elég hihetetlenül hangzik, hogy EU-s polgárként csak olasz adószámmal vehetsz helyi prepaid kártyát, de két hét múlva majd rákérdezek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Oliverda #129583 üzenetére
Nem éppen. Nekem minden megy szinkronban iCloud, 4K videó stb. Este Netflix megy órákig. Simán el lehet használni a roaming gigákat pár nap alatt is. Plusz a helyi SIM internet minősége mindig jobb mint a roaming simmé. Plusz ha olasz tv akarok nézni neten, az sem működik magyar simmel se ott itthon.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Oliverda #129580 üzenetére
Nekem elég rossz tapasztalataim vannak a voip hívással (amikor nem magán a szolgáltatáson belül telefonálok, hanem vezetékes vagy mobilszámot hívok róla). Én leszoktam róluk, inkább rászánom azt a 81 Ft-ot percenként EU-n belül ha fontos a hívás. Főleg ha figyelembe veszem, hogy ezelőtt közel 25 évvel akkori áron 124 Ft volt a szervusz díjcsomagban a percdíjam itthon csúcsidőben.
-
Oliverda
félisten
válasz #08176384 #129584 üzenetére
Lehet ész nélkül, pazarolva használni a mobilnetet ilyen szituációban, de szerintem ennek nincs értelme.
lugosi: Nem erre gondoltam, hanem a szolgáltatásokon belüli ingyenes hang- és videohívásokra (FaceTime, Messenger, Viber, WhatsApp, Telegram, stb. stb.).
-
törölt tag
válasz Oliverda #129587 üzenetére
Azért van, hogy használjam. Nem az en dolgom a szolgáltatónak spórolni, nem térit vissza semmit cserébe. Ha kifizettem, miért ne használnám ki. Aki sokat utazik annak nem olyan sok az a havi 20-25 giga. A telefon AppStore frissítések hetente lehet több giga is. Ez olyan dolog, ha megtehetem, hogy Ferrarival járjak, nem fogok Skodát venni, hogy majd akkor kevesebb üzemanyag kell és korlátok köze szorítsam magam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest