- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz parkr #127956 üzenetére
"Telefonon
Hívd belföldről díjmentesen a +36-80-630-045-ös telefonszámot minden nap 7 és 22 óra között,
külföldről pedig a +36-30-344-0861-es számot.
Kérünk, hogy arról számról telefonálj, amelynek az adatait egyeztetni szeretnéd!" -
parkr
őstag
válasz kovacsmi_74 #127957 üzenetére
próbáltam, ott is csak annyi történt hogy küldtek sms kódot az onlne felülethez
-
Kaba
veterán
válasz kovacsmi_74 #127960 üzenetére
A karbantartás során javítják a bugokat. Az Ászf módosulások javát megtalálod a számlád végén. Várható még többek között a HBO Maxxal kapcsolatos tájékoztatás is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Winne
nagyúr
-
Killing
addikt
Sziasztok!
A Mobil L + Gigaerős net+ csomaghoz csak 1 multisim jár ingyenesen vagy 2 is? Mind a kettő tabletes sim lenne (nem sávszél korlátos).
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
polonic
félisten
Most az N78-as sávon sikerült 600 mbit-et is mérni.
Azt vettem észre, hogy az 5G jel valamikor olyan, mint a fenti képen. Máskor pedig átlátszó az ikon. Mit jelent ez a két állapot?
-
kovacsmi_74
senior tag
Na, megint "fejlesztettek".
Honlapon már csak telekom fiókos belépéssel van Domino feltöltés, és megszűnt az összeg megadása lehetőség. 2500 Ft-ot szoktam innét tölteni, amúgy app-ból. Max. marad erre az otp netbank, ha ott még van ez az összeg. -
őstag
Annak mi az oka, hogy ha véletlenül tárcsázok valakit és egy tizedmásodperc alatt kinyomom a hívást, akkor a túloldalon mégis kicsöng? Gondolom a voip ilyen gyors, de sajnos a túloldalon a hívás nem szakad meg, hanem a telefon csöng folyamatosan.
Ha felveszik, akkor meg semmi.
Vodánál is tapasztaltam, ezért próbáltam ki itt is. -
ledgeri
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #127972 üzenetére
Ohh szóval ezért van kiírva a bluemobil oldalára ami...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #127977 üzenetére
Ja, azt tudom, csak az összefüggés nem volt tiszta! (az sem segít, hogy X hó közepén kapok SMS-t, hogy a kövi hó végén lesz ASZF változás, amiről fél hónapig nem tudok semmit, mert elsején jön ki... vagy ezen rugózok 14 napig, vagy elfelejtem... Utóbbi az az agyam átlaga )
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Pár hónapja vásároltam egy készüléket hűségidővel de azóta rájöttem, hogy nagyobb díjcsomagot kellett volna választanom. Most megpróbáltam váltani de weben csak készülék vásárlással akar menni az app pedig csak javaslatokat tesz ami nekem nem felel meg. Most mi van, telefonálnom kellene?🙁
-
nagyúr
-
wesaaa
aktív tag
Sziasztok! Vásároltam használtan egy i12Pro készüléket,amit eladtam..
Az új vevő hónapokkal később megkeresett hogy letiltottak a készüléket,pedig közöltem hogy az első tulaj hűségidővel vette.
Ilyenkor mi a teendő? Kerülhetek ez miatt bajba? Vagy, hagyjam az egészet?
Az új vevőnek megadtam az eredeti tulaj cimet/számát.Beszeljek meg ők miért lett letiltva!OLDPH! wesaaa felhasználónak 74 pozitív értékelése van a fórumon! OLD PH!
-
4Grider
nagyúr
-
wesaaa
aktív tag
-
wesaaa
aktív tag
-
-
válasz 4Grider #127986 üzenetére
Ez csak akkor állja meg a helyét, ha az első és második tulaj között írásos érvényes adás-vételi szerződést kötnek, illetve ha van a második-harmadik tulaj között is ilyen. A szóban kötött szerződés jogilag semmis. Ebben az esetben az első tulajnak kellett volna jótállnia a készülékért. Ha nincs írásos szerződés, az utólagos dolgok bizonyítása rohadt nehéz! Így a 2 “új” tulajnak nincs adás-vételije, úgy az eredeti “első” tulaj vonható felelősségre, mivel jogilag az ő nevén van a készülék is éd számla is.
Ha viszont van adás-vételi és ha az eladó kijelentette, hogy a készülék tehermentes, azért is ő vállalja a felelősséget, ha közben másnál letiltják amiért viszont csalásért feljelenthető az eredeti tulaj.Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Landsmann
addikt
válasz st3v3np3t3r #127996 üzenetére
Sosem értettem, hogy mindenféle írásos dokument nélkül hogy megy bele valaki, hogy megvesz egy használt készüléket. De egyébként az eladót is védené egy adásvételi szerződés, ha a vevő valamilyen illegális tevékenységhez, mondjuk bombariadóhoz használná a telefont. Minden általam eladott készüléket lepapíroztam.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Szerintem ez annyira egyszerű dolog, mint aminek látszik valójában.
Eleve honnan ismeri fel valaki, hogy az adott szám műholdas-e vagy sem amit kötelezően tudnia kell-e egy előfizetőnek.
Ez majdnem hasonló lehet mint a roaming.
Ha külföldről egy magyar számról indítanak hazai irányba hívást, ugye az roamingdíjazású a hívó félnek, a hívottnak nem. Viszont ha a hazai hálózatból éppen kint lévő magyar számot hív valaki, akkor az a hazai hívónak helyi tarifás, mivel a hívó fél nem tudhatja, hogy a hívott szám, az most hazai hálózaton van vagy éppen roamingol.Amúgy eleve azt sem köteles tudnia az előfizetőnek, hogy egy adott ország éppen melyik zónadíjazáshoz tartozik.Nekem is meg kellett nézni, hogy a 6.zóna a legdrágább, 599Ft/perc, ebből azért rohadt sokat kell beszélni, hogy 270ezres számla összejöjjön.
Szerintem az ominózus eset, tipikusan az, mikor valaki egy 20ezres elöfizura kihoz egy telefont, fizetgeti, majd eladja, utána pár hónapig fizetgeti, aztán már nem, 3hónapig gyűlik a havi számla+részlet, majd a szolgáltató egyben számlázza az elmaradást+kötbért.
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz Landsmann #127997 üzenetére
Nagyon sok ilyen van, hogy papír nélkül megy a biznisz. Régen is így ment és ez ma sem csökkent, sajnos. Ez a jelen szituációban nagyon kellemetlen, mivel nagy értékű bizniszről van szó. Azt meg ne várja el kötelezően senki sem, hogy ha az 1.tulaj nem adott szabályos adás-vételi papírt, akkor 2.tulaj vállaljon át minden felelősséget. Én tenném jelen helyzetben, ha tetszik,ha nem. Ha az 1.tulaj nem adta át jogilag a dolgokat, akkor közösen a 2. és 3.tulaj jelentse fel az 1.őt csalás miatt, ez mindenképpen megállja a helyét, főleg ha a számla is megvan, de imei alapján a rendőrségnek végzéssel kiadja a szolgáltató, a vásárló tulaj adatait. Aztán kérdés, hogy mi lesz belőle, mert ha az 1.tulaj fizetésképtelen, akkor nagyon nagy bukó a 3.tulajnak
Lekopogom, vettem én is párszor papír nélkül telefont, de eddig mindig szerencsém volt. 1szer adtam el úgy telefont, hogy az új tulaj tudta, hogy van még rajta részlet, de bevállta, kifizette a kért árat, én meg abból kifizettem a maradék részleteket és küldtem neki róla a számlát. Jó, ez én vagyok, meg lehet van más hasonló is, akikből valóban kevés van.
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
wesaaa
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #127998 üzenetére
Én nem írtam adásvételit az eredeti tulajjal.
Közölte van pár hó részlet,azt kifizeti és kész.
Én eladtam.kozoltem h nem Én vagyok az első tulajdonsoa,írtunk egy letiltas elleni adasvetelit,de tanú meg hasonlók nem szerepel rajta. Csak vételár és pár adat
Az eredeti tulaj turelmet kért 15.ig h akkor rendezi a tartozást q tiltassal kapcsolatban.
Lényegében engem kötelez akármi ehhez az ügyhöz?
Ugyebár Én nem vállalhatok felelősséget másért.
Én szimplán eladtam egy használt készüléket,minimális haszonnal.
Engem terhel most valami?[ Szerkesztve ]
OLDPH! wesaaa felhasználónak 74 pozitív értékelése van a fórumon! OLD PH!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest