- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz szabonagyur #127598 üzenetére
Akkor már elérték a céljukat
-
félisten
-
skroy
senior tag
Vettem egy telefont a héten, 2 év új hűségidővel, részletfizetéssel. Ha élnék a 14 napos elállási joggal, a hűségidővel mi történik?
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok! Az alkalmazásban Telefonszámlát Google Pay-el ki lehet fizetni? Mert nem ad opciót csak bankkártyára.THX
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Renwick
őstag
válasz Black_Raven #127609 üzenetére
Nem. Nyilván egy mobilszolgáltató miért is támogatna GPay-es vagy Apple Pay-es fizetést...
Továbbmegyek, erős hitelesítés sincs bankkártyás fizetésnél, ami azért így a PSD2 hatályba lépése után pár évvel meglehetősen szokatlan.[ Szerkesztve ]
I see you blaming each other -- And I love you still
-
Landsmann
addikt
Mikor Barionon keresztül a Telenor appból fizetem a számlát, sitty-sutty ki van fizetve, még a telekódot sem kéri. Meg is lepődtem. Jó, SMS-ben küld egy kódot, azt meg kell adni.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
veterán
válasz Renwick #127610 üzenetére
Valahol olvastam, hogy pl. elmentett kártyánál, megbízható helyen nincs extra jóváhagyás. Mikor MVM villany/gázszámlát fizetek, akkor sincs már, csak kártyát választok és kész.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Dare2Live
félisten
EUn belüli tartós (2-3hónap de nem kizárt, hogy több) külföldi tartózkodás esetén mi történik a magán és céges előfizukkal?
X hónap után kapok egy smst, hogy akkor most itt a vége? Cégesnél?Remélem érthető a kérdés...
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
DrBubo77
veterán
válasz kovacsmi_74 #127622 üzenetére
Méltányos adathasználat
A visszaélésszerű vagy nem rendeltetésszerű használat megelőzése érdekében a Telenor az alábbi méltányos használat feltételeket alkalmazza a hang-, üzenetküldés (SMS, MMS) és adatszolgáltatások vonatkozásában:
A Szabályozott Európai roaming díjszabás az Előfizető életvitelszerű magyarországi tartózkodása és az 1-es roaming díjzónában történő időszakos utazása esetén vehető igénybe. Ehhez kapcsolódóan a Telenor minden előfizetésre vonatozóan két kritérium teljesülését vizsgálja, a megelőző 4 hónap mobil használati adatainak tekintetében:
1) Tartózkodási kritérium: életvitelszerű magyarországi tartózkodásnak az minősül, ha az Előfizető a hívószámát a vizsgálatot megelőző 4 hónap vonatkozásában túlnyomórészt (több mint 50%-ban) belföldön használja.
2) Forgalmazási kritérium: a belföldi és a 2-3-as roaming díjzónában együttesen bonyolított hang-, SMS-, MMS- és mobilnet forgalomnak meg kell haladnia az 1-es roaming díjzónában bonyolított hang-, SMS-, MMS- és mobilnet forgalmat.
Amennyiben a fenti kritériumok valamelyike nem teljesül, úgy az adott előfizetés adott típusú forgalmára (indított hanghívás, hívásfogadás, SMS, MMS, mobilnet) többletdíj kerülhet alkalmazásra az EU-ban és az 1-es roaming díjzóna más országaiban történő barangolás során. További részletek.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
törölt tag
honnan lehet megtudni, hogy kik regisztráltak, mint kereskedők, a programba?
3g átállás csere program -
Indian74
senior tag
Nos kis infó pest megyei üzletben vásárolni szerettem volna de nincs egyik s21 széria sem
,mert kivezették az s22 bevezetése miatt.Érdekes, bár elég kis üzletben voltam és partner üzlet ahol jártam
Érdekelne mikor lesz s22 ???? Meddig és hol nem lehet kapni pl s21 et?NAGYPAPA
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Telekom appban már nem lehet díjcsomagot váltani?
Szerettem volna korlátlan netet, de erre nincsen opció. -
Winne
nagyúr
válasz Indian74 #127634 üzenetére
Ez csak simán fals infó volt, lehet, hogy náluk nem volt, de nem vezetnek ki egy terméket ami elérhető a weblapon és nem kifutó, csak mert jön újabb is.
Pesten kismillió üzlet van gondolom, menj be valamelyik nagyobba, ha élőben szeretnéd venni, de ahogy írták a weblapon is simán rendelheted, ha eligazodsz és a csomagjaiddal meg tudod tenni.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
draco31
veterán
Hello!
Ismerősnek mol mobilja van. Csak személyesen üzletben lehet elintézni a Telekomhoz átmenést?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz kovacsmi_74 #127641 üzenetére
Renden, Köszi!
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Szükségem lenne egy Domino kártyára és találtam itthon egy 2019. 11. havi gyártású Domino Fix Quick kártyát. Gondoltam adok neki egy esélyt, nem sok infót találtam a neten, hogy a beaktiválás nélküli kártyáknak van-e lejárati ideje.
Készülékbe helyezve a kártyát az APN listát lekéri szépen, de a hálózatra egyáltalán nem megy fel a kártyán megadott internetes cím se tölt be, illetve a regisztrációs telefonszámot se tudom hívni. Telefonszám sincs a kártyán, csak annyi, hogy Telefonszám: *121# Hívás. Ezt az USSD kódot futtatva hibát ír a készülék.
Gondoltam akkor megpróbálom telefonon megkérdezni a dolgokat, hogy mi a helyzet a kártyával, de nem tudtak segíteni.
Létezik, hogy ez a kártya végleg elúszott? Lehet esetleg cserélni? Be kéne mennem a Telekom shopba mindenképp?
Illetve ha elúszott, akkor milyen kártyát ajánlanátok csak netezésre? Jó lenne, ha lehetne maratont igénybe venni, illetve hívásra nem lenne használva egyáltalán, csak adatra.
Köszi!
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Landsmann
addikt
válasz Mr Dini #127643 üzenetére
Ezeknek is van lejárati idejük. Szerintem az a dátum nem a gyártás, hanem az aktiválhatóság dátuma. Gyártási dátumnak egyébként sem lenne semmilyen értelme. A szolgáltatót hívd fel. De lehet már kiosztották annak a számát másnak. Domino kártyát egyébként bármely postán is tudsz venni, vagy akár MOL benzinkutaknál.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
törölt tag
Viszont jobban jársz ha telekom oldalán rendeled meg kb ingyenes kiszállitás fél áron domino fix/ + vagy extra.
Ha még msot is így van. -
Kaba
veterán
válasz Mr Dini #127643 üzenetére
A kártya max.érvényességi ideje 366 nap+90 nap a hívószám lekötési idő,így ez a kártya már vélhetően nem érvényes.(vélhetően az éves adategyeztetés sem történt meg).
A Telekom honlapján rendelhetsz domino simet 990Ft-ért ingyenes kiszállítással,80 perc lebeszélhetőséggel 1GB mobilnettel.
Minden szerdán van ingyenes net/perc.Amennyiben ez nem elég vehetsz még adatot külön is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest