- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killing
addikt
válasz #08176384 #128350 üzenetére
Szegeden pár hete 600-800 Mbit volt ahol lakok, most csomószor ledob 4G-re, de ha van 5G akkor is csak 60-70 Mbit…
Belvárosban rendben megy.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day 100 perc a mai ajándék. -
félisten
-
polonic
félisten
válasz szabonagyur #128355 üzenetére
Akarod mondani soha?
-
Telda
addikt
Sziasztok!
A Magentában lévő mobil előfizetésekre már nem jár az internet duplázás?
Illetve vásárlás esetén eddig úgy volt hogy csak egy előfizetésre kellett plusz hűségidőt vállalni. Most viszont az összeset (TV, Telefon, Net, 3 mobil előfizetés ) meg akarja hosszabbítani +2 évvel. Normális ez így? -
Kaba
veterán
-
félisten
Üdv! Hol lehet azt kideríteni lesz a készülékek között realme GT2 PRO? Ha igen várunk (kérdés meddig), ha nem, akkor nem. Köszönöm!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Kaba
veterán
válasz karl_fischer #128361 üzenetére
A duplázást megkaptad, mivel a régi mobilelőfizetésed megmaradt.
Amennyiben a mobiltarifádat változtatnád egy újabb csomagra, akkor megszünne a dupla mobilnet.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Killing #128352 üzenetére
Hasonló a jelenség nálam is, annyi, hogy nem dob le a hálózat 4G-re. Mintha magasabb frekin menne a hálózat, mert kültéren majdnem 100 megabittel gyorsabb is, de a beltéri 300 megabit most van, hogy csak 30, a rekord 80 volt. Vodafone dss 5G is veri simán. Yettel 5G olyan 250-nel átlagban szerencsére működik. Nem tudom minek kell elrontani ami végre jó volt. Nem az utcán akarom a mobilnetet használni, meg a teraszon. Routert meg nem fogom kirakni, mivel nem hinném, hogy nem menne kint tönkre pl viharban, esőben.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz polonic #128367 üzenetére
Van dedikált Ericsson 5G célhardver a tornyon és optikai bekötés mellé. A kiépítés pedig nem dss alapú. Balatonnál a Telekom rendes hálózatot épített ki, de valami hiba lehet, mivel beltéren elment szinte a sebesség. A Ping is felszaladt az eddigi átlag 13ról 24-30ra. A kültéri 5-600 megabit sem arra utal, hogy dss lenne. Látszólag semmi nem történt, de mégis. Esetleg nem lehet összefüggés ez és a 3G lekapcsolás között? Yettel errefelé áprilisban lekapcsolja már a 3G hálózatot, tudtommal kilencedike körül, Telekom lehet meg most már lekapcsolta? Ez csak ötletelés, mert nagyon furcsa a jelenség. Közel egy évig jól működött és semmi nem épült stb.
[ Szerkesztve ]
-
jobarat01
tag
hányszor kapjuk a GVH-s kompenzációs 4GB-ot? kaptam márciusra és most megint kaptam. Azt hittem, hogy csak egy hónapra szól ez a dolog
-
Atomgeszi
veterán
Sziasztok!
Édesanyámnak vettem még ősszel egy telekomos feltöltőkártyás sim-et, volt rajta 1 GB ingyen adat. Azt elfogyasztotta.Miként tudom rátölteni az újabb 5 gigát?
Feltöltöm a kártyára az egyenleget, majd ő aktiválja valami SMS-sel?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
UHHH
senior tag
válasz Atomgeszi #128371 üzenetére
Telekom appot töltsd le és regisztráld be az Ő számával. Eztán te tudod kontrollálni a dolgait, mobiltelóról. Egyébként a vodafone tuti ingyen van és ad havi 100 megabyte netet INGYEN, nem kell feltölteni sem SOHA (1 évig érvényes az ingyen rendelt és ingyen postán megkapott SIM).
-
Atomgeszi
veterán
Köszi a Tuti tippet. Szerintem most feltöltöm neki 1 gigával a maratont, aztán rendelek neki egy ilyen kártyát is. Aztán majd eldönti, hogy elég-e a havi 100 mega.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
polonic
félisten
Újból előjött a probléma:
Egyszer csak, nem tudni mikor, abszolút random, ha hívásom érkezik, akkor fel tudom venni a telefont, viszont tök süket és 9 mp múlva automatikusan bontja a vonalat. És ezután, ha újabb hívás érkezik, akkor ugyanez történik. Aztán, ha én hívok valakit, akkor is ugyanez van, felveszi, süketség, 9 mp múlva vonal bontás repülő mód nem segít, csak telefon újraindítás.
Vowifire átmenve megy a hívás.S22 ultra. Másnál, esetleg más telefonnal is, van ilyen gond?
-
suspect
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék eSim-el kapcsolatban.
2 telefonnal rendelkezem, egy céges és egy magán. Szeretnék a magánból eSimet csinálni, de jelenleg feltöltőkártyás. Azt mondják a szolgáltatók, hogy csak előfizetéssel lehet eSim. Mivel csak nagyon ritkán használom a privát számom (emiatt sem szeretnék havi 4-5000 Ft-ot fizetni rá), ezért azon gondolkoztam, hogy ha előfizetésessé teszem, hogy legyen eSim opció, majd lemondom, mondjuk 2 hónap múlva (azaz visszaállíttatom feltöltőssé), akkor az eSim megszűnik, vagy ez lehet egy kiskapu? -
MadMancs
veterán
-
MadMancs
veterán
válasz #08176384 #128385 üzenetére
Na ez nekem új. Köszönöm az információt.
Ebben az esetben 2 lehetősége is van fórumtársnak eSIM re a szám megtartásával.
Azt mondjuk nem tudjuk konkrétan mire használja privát előfizetést, azaz mindenképpen szüksége van e spec domino opciókat (korlátlan net, korlátlan beszéd, maraton).Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
CrazySouls
tag
Hali!
Beégett kijelzőt cserél a Telekom?
Körülbelül fél éves a telefon, erre olyan szépen látszik a térerő, WiFi, NFC, Bluetooth, akksi jele és az óra is. Az egész sáv néhány árnyalattal halványabb. -
4Grider
nagyúr
válasz CrazySouls #128388 üzenetére
Akadályozza a rendeltetésszerű használatot?
-
kory24
őstag
válasz CrazySouls #128388 üzenetére
Szia.
Cseréli persze, ez garanciális probléma .
(Nyilván nem telekom cseréli hanem illetékes szervíz)
-
Kaba
veterán
Április 8-10 közöttt a havi díjas előfizetőknek 1 nap korlátlan hang vagy mobilnet választható egyszeri alkalommal. Az alkalmazásban Telekom kapcsolat program/időszakos lehetőségek alatt aktiválható.
-
nagyúr
Hát ezt jó, hogy megosztottad, mert nagyon seholse propagálták! Mondjuk bekapcsolása után újra jött egy SMS a 4GB/30 nap* aktiválásáról. Én is azt hittem március elején, hogy ez egyszeri ajándék, de az se baj, ha minden hónapban jön az idén.
*postpaid, ha valaki nem ismerné, nem Domino
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Manitou
veterán
Adott egy telefon, amiben egy régi tipusú feltöltőkártyás SIM kártya van ( nem tudja még a 4G-t ) , amit szeretnék újra cseréltetni. Személyesen a szolgáltatónál intézném a cserét ( habár tudom van lehetőség kipostáztatni is az új SIM kártyát) .
Valaki csinált mostanában ilyet? Mi a menete? Régi kártyát le kell adni?Néztem a "kipostázós" verziónál ezt írja:
Fontos tudnod, hogy a SIM-cserét a telefonszámodra megküldött egyszer használatos jelszó beírása után indíthatod el a felületen. Az új SIM kártya kézhezvétele után a tényleges cserét a hívószámodhoz tartozó előfizetői jelszó ismeretében végezheted el.
Ez az előfizetői jelszó pontosan mi? Én most hirtelen nem tudok ehhez a SIM-hez semmi ilyet. -
nagyúr
válasz Manitou #128396 üzenetére
Szerintem ez a leírás a postpaid előfizetői SIM kártyák cseréjére vonatkozik. Nyilván ott létezik az 5 karakterű, előfizetési szerződés megkötésekor kapott jelszó. Domino esetén ilyen nincs nyilván. Helyedben megkérdezném 1414-en vagy chat-en, talán kapsz használható választ.
Nekem nem sikerült legutóbb, amikor hűségidő hosszabbítós opciót akartam App-ban bekapcsolni, kb egy hónapja semmi, még egyszer 30 percet nem szeretnék ügyintézővel erről beszélgetni. Inkább elengedtem, csak mivel így nem szükséges annyira a postpaid SIM, le is fogom mondani.
Jó kis üzletpolitika....
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Tompika777
senior tag
-
tomy86
addikt
válasz Manitou #128396 üzenetére
Csak személyi igazolvány kell. Volt olyan hogy meg kellett mutatnom a régi simet (nem tudom, hogy miért), de többnyire az sem kellett. Viszont csere után még ott próbáld ki az új sim kártyát! Nekem utoljára sikerült elírniuk valamit a rendszerben és a régi sim már nem működött, de az új sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest