- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas77
senior tag
válasz Keem1 #108551 üzenetére
A feltétel nélküli átirányítás ingyenes hálózaton belül. A meglévő számodat átirányítod az új dominódra és elérhető maradsz az új számodon is. Miután hazajöttél, kikapcsolod az átirányítást.
Egyetlen szépséghibája, hogy az sms-t nem lehet átirányítani, de ha nem szoktál sms-t kapni senkitől, akkor ez sem gond. -
Takato
csendes tag
Sziasztok a Telekom hálózata mennyire terhelt? Net Korlátlan+Mobil S csomagba vagyok délután/este 7-10 mbit reggel 30-40 mbit közt mozog!Ezzel ellentétben a Telenor 40-60 mbit pedig a HD miatt eléggé terhelt a hálózatuk már akinek van még..
-
4Grider
nagyúr
válasz Takato #108555 üzenetére
Nagy általánosságban kevésbé terhelt, mint a Telenoré. De természetesen mindig az adott helyszíntől és időponttól függ a terheltség.
Lehet, hogy az adott helyen a Telenornak van 4G+-a (LTE-A), míg a Telekomnak csak 4G-je van, vagy csak távolabb van az 1800 MHz-et is tudó cellája.
Ja, mit nem tudsz 7-10 Mbps sebességgel elintézni?[ Szerkesztve ]
-
Martinkiddo
csendes tag
válasz SlayR0113 #108548 üzenetére
Ezt több minden okozhatja, ha más böngészőből sem jó, akkor legfeljebb telefonálj be, és kérd hogy nézzék meg, nincs-e "önkiszolgáló tiltás" a szerződéseden, vagy bármi más szolgáltatás szintű probléma ami okozhatja.
Illetve amit még próbálj meg, ha eddig email címmel (Telekom Fiókkal) léptél be, akkor próbálj meg simán a számmal, mint belépési azonosítóval belépni, hogy úgy tapasztalod-e a problémát.
Ha nincs akkor pedig vetess fel hibajegyet rá.
-
SlayR0113
tag
válasz Martinkiddo #108558 üzenetére
Mindennel próbáltam, és már mindent kipróbáltam....már anno hosszabbítottam is egyszer akkor sem volt semmi (boltba bementem akkor azt mondták még majd hogy javítják ezt a gondot), de ez a hiba ugyanúgy adott....facebook fiókosan lépek be...számmal is léptem be...több féle böngészőből....megis írtam nekik ugyanazt a választ kaptam amiket előtte is mondtak...gyorsítótár törlés, Chrome böngésző stb stb....
-
SlayR0113
tag
válasz Martinkiddo #108560 üzenetére
-
Martinkiddo
csendes tag
válasz SlayR0113 #108561 üzenetére
Hát, sajnos hirtelen jobb ötletem nincs.
A hűséged mikor jár le? Ha még 3 hónapnál több van hátra legfeljebb akkor "normális", hogy ezen a képernyőn ilyesmi fogadjon (sajnos a konkrét hibaüzenet nem mindig a valós okra utal).
Annyit tudok javasolni, hogy telefonon kérdezz rá (sajnos üzletben valószínűbb, hogy leráznak ilyen szövegekkel), ha egy jó ügyintézőt fogsz ki, akkor kideríti mi okozza. Mondd el, hogy pontosan melyik képernyőn pontosan milyen üzenet fogad.
Vandának pedig csak annyit mondj, hogy "mobil készülék vásárlás", és akkor gyorsan egy mobilos ügyintézőhöz kerülsz.
-
kalanchoe
senior tag
Valaki nem tudja, hogy holnap a 0630 kapcsolat napja program ajándékokat hány órától lehet választani?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz kalanchoe #108563 üzenetére
Szerintem éjféltől lehet kérni az ajándékot, és az ajándéktól függően változik, hogy mikor aktiválják.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kalanchoe
senior tag
válasz kakuk.tamas #108565 üzenetére
Ugyfelszolgalat azt mondta,hogy elmeletileg ejfeltol menni kene. de majd meglátjuk, hogy mi sul ki belole :)
-
MaxxDamage
félisten
válasz kalanchoe #108563 üzenetére
Én 0670-es vagyok, akkor nálam nem is fog menni?
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
SlayR0113
tag
válasz Martinkiddo #108562 üzenetére
Jövő hónap végén lépek bele a 3 hónapon belül i időszakba....tavaly előtt is reméltem, hogy ha oda kerülök akkor jó lesz,d e ismerősnél is ott írja ugyanerre a részre rámenve,h ogy mennyi idő műlva tud majd hosszabbítani, és nincs hibaüzenet így tartok tőle ez így nem is fog változni. De akkor majd megpróbálom a telefonos segítséget.
-
simpley
őstag
válasz MaxxDamage #108567 üzenetére
Áá.. biztos nem..
Ja, de..... (persze csak ha Telekomos vagy)
UI: Én nem vagyok T-s.signed by simpley.
-
MaxxDamage
félisten
válasz simpley #108569 üzenetére
Az hát.
Majd nézem az appot.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Zeki
nagyúr
Még semmi.
Már mükszik a regisztráció.
[ Szerkesztve ]
-
kalanchoe
senior tag
Már regisztráltam is a nyereményesre. Domino day még nincs. Nekem a fesztiválos se, mert már 1x aktiváltam.
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz kalanchoe #108574 üzenetére
Én is mozijegyre, asszony is egyre. Más nagyon nem alkalmas.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
kalanchoe
senior tag
válasz MaxxDamage #108575 üzenetére
Én HBO-t választottam.
Mozijegy se rossz választás. -
Lackooo84
nagyúr
Hát ezen aztán nagy ajándékok... Inkább egy jó kis cooponos akció lehetne megint...
The Truth is out there...
-
sopruk
senior tag
Ezt a 3 napos 3 GB fesztivál bővítőt úgy kell érteni, hogy ha ma 30-án bekapcsolom a júniusit, akkor 3-án már felhasználhatom a júliusit is?
Vagy ezt is 30 naponta aktiválhatom mint az 50 MB-osat?
Köszi előre is! -
törölt tag
Üdv. Dominósként szeretnék én is regisztrálni a mai játékra de nem tudom mi az MT ügyfélazonosító. Számla nem jön mert online rendezek mindent. Köszi a segítséget
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #108582 üzenetére
Letöltöttem a szerződést mikor beléptem de azon sincsen ez az MT azonosító.
-
ElektrikusDE
senior tag
-
MaxxDamage
félisten
válasz #72645760 #108581 üzenetére
Egyszerű mint az 1x1!
Oda beírod a mobil számodat 301234567 (vagy ha más/áthozott, akkor azt/ és jó lesz az! /azaz MT-d jelen esetben/◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #108585 üzenetére
Köszi
-
Littoral
aktív tag
Van egy menekülős Domino-kártyám, amire jött egy értesítés, hogy az alkalmazásban a kapcsolat napja alkalmából 06.30-án különféle extra ajánlatok érhetők el. Ezek között van - idézem - "a leforgalmazható díjmentes 100 perc beszélgetés", amely viszont az alkalmazásban nekem 300 Ft-ért érhető el. Nyilván nem a 300 Ft-ról van szó a kérdésemnél, de most ez újra egy olyan hirdetés tőlük, ami nem úgy van, vagy a Telekom eltérően értelmezi a "díjmentes" kifejezést, esetleg én értelmezem eltérően?
Tudnám most hova tenni a száz percet, az ára sem hiányozna, de az elv, ugye.
Nézzétek el nekem, ha sokszor ismétlődő kérdést tettem fel most, nem vagyok telekomos, többek között az ilyenek miatt is/sem. -
törölt tag
válasz Littoral #108587 üzenetére
Indítsd újra a telefont, vagy repülő mód ki/be kapcsolása. És aktívak lesznek az ajándék opciók. A dominó day minden szerdán igénybe vehető visszavonásig. A kedvezményeket a telekom mobil applikációban tudod aktiválni. A jelenlegi kedvezmény a mai napra érvényes, mivel ez egy + ajándék. A dominó day szerdán ismét igénybe vehető.
[ Szerkesztve ]
-
Littoral
aktív tag
válasz #70234880 #108588 üzenetére
Megvolt, a helyzet változatlan. Korábban kb. egy hónapja kapcsoltam be rajta Domino-napi adatpluszt, de ez szemmel láthatóan más ajánlat: "Ezen a héten nem csak a szerda, hanem 06.30. is a te napod!"
Mindegy, ez van, tulajdonképpen nem csalódtam a Telekomban, minden a régi.>>>Most a hozzászólás írása közben üzent a Telekom: az ajánlat jelenleg nem jelenik meg az alkalmazásban, próbáljam később. Innen újra a fenti "Mindegy..."-től.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Littoral #108589 üzenetére
Tudom hogy ma más nap van. A helyzet az hogy nálunk minden készüléken működik, és be tudtam kapcsolni. Nálad a készülékben, vagy az applikációban, vagy, nem naprakész az alkalmazás lehet a gond. Nálam probléma mentesen meg szokott jelenni. És aktiválni tudom.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Nálam megvan a 100 perc 1 napra, ha erről van szó, bár ezek az egy napos dolgok sosem vonzottak, be sem kapcsoltam most sem
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
ElektrikusDE
senior tag
Nekem is megvan a 100 perc 1 napra hálozaton belül 0 Ft.
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Lackooo84
nagyúr
A 100 perc akkor is működik, ha aki hívok az épp euban van?
-
Lackooo84
nagyúr
"2019. augusztus 1-jét követően a Telekom Wi-Fi FON szolgáltatás a Telekom által biztosított hozzáféréssel(Alap és Prémium jogosultság) rendelkező felhasználók számára nem lesz elérhető."
Gondolom nem tetszik nekik, hogy a sok DIGIs azon nyomja a VoWifit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.