- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
udv mindenki!
gondolkozom egy PSP vasarlasan, szinte kizarolag egyetlen okbol adodoan: Gran Turismosni akarok rajta
magyarul az erdekelne, hogy barmelyik verzioju PSP-n megoldhato-e a PS1 emulacio, illetve mi kell hozza. ha jol tudom, a Sony nem tamogatja, tehat hackelni kellremelem ez a kerdes meg nem szamit wareznak (a GT megvan otthon, eredeti lemezen, de a TV-t nem tudom magammal cipelni utazashoz )
-
doc
nagyúr
nem birtam magammal, gyorsan vettem egy PSP-2004-et
mivel semmi nincs hozza, gondolom a kovetkezo lepes egy memoriakartya lesz, milyen is kell ebbe pontosan? kicsit belezavarodtam a kulonfele valtozatokba...nekiallok atfutni az egesz topicot, de ha addig valaki leirna par szoban hogy mire van szuksegem ahhoz hogy a PS1-es korong tartalmat jatszhatova tegyem rajta, azt megkoszonnem
MOD: valakinek nincs egy elado Gran Turismo for PSP-je?
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
válasz Psychonaut #8568 üzenetére
tenyleg, ugyis van felesleges 4GB-s MicroSD-m, koszi az adapteres tippet (gyorsan rendeltem is egyet )
mi az az OFW/CFW? esetleg original/custom firmware?
a PS store az a http://uk.playstation.com/psp/games ugye? ezt gondolom WiFi-n keresztul tudom elerni a PSP-rol, hogyan tudok fizetni, bankartyaadatokkal vagy Paypallal megy?
es miert nem latok arakat? erdekelne hogy mennyiert vannak pl. a PS1 ill. PSP jatekok letoltheto verzioban, de pont az az adat hianyzik... bar gondolom olcsobb mintha az UMD-t veszem meg szallitasi koltseggel egyutt
a Gran Turismo PSP miatt gondolom kell firmware-t frissitenem, legalabbis az itteni cikk szerint 6.0-s kell nekihuhh, ez jo sok kerdes volt, de hatha masnak is hasznos lesz, koszi elore is
-
doc
nagyúr
válasz Psychonaut #8571 üzenetére
meg nem regisztraltam, nem gondoltam hogy mar ahhoz is kell, hogy az arakat lassam...
de akkor most megteszem magyarorszag nincs a valaszthato orszagok kozott, de ha jol ertem, UK-ba regisztralva jo lesz nekem, ugye?
nem ragaszkodom az OFW-hez, sot, ha megoldhato CFW-vel is, szerintem jobban jarok azzal (es akkor tudnam egyszeruen hasznalni a meglevo jatekaimat, ezt a lelkiismeretem meg megengedi, akkor is ha ez mar 'szurke zona' ) -
doc
nagyúr
válasz Psychonaut #8573 üzenetére
hm, akkor mar inkabb megadok Nemetorszagot, ugyis majdnem 50%-ban itt vagyok, legalabb tudok egy valid cimet adni
nem jott meg az email, ugyhogy ugyis ujra kell kezdenem, masik e-mail cimet megadvabasszus, milyen baromsag ez mar, hogy csak nemet nyelvet valaszthatok Nemetorszaghoz?
van ennek valami hatasa, pl. hogy a letoltott jatekok nemet nyelvuek lesznek? ill. kesobb ez atallithato angolra?[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
válasz Psychonaut #8575 üzenetére
most mar komolyan felrobbanok
regisztraltam, beleptem erre kozli hogy kell valami b*zi Media Go
persze csak windowsra van, aki Macet vagy Linuxot hasznal, dogoljon meg
van valami mas ut/mod arra, hogy egy nyamvadt webbongeszovel meg tudjam vegre nezni hogy miert akarok penzt adni? (bar egyre jobban elveszik tole a kedvemet...)
bocs ha felhuztam magam, nem Ratok vagyok duhos, de nem eleg hogy kategorikusan kijelentik hogy marpedig a magyarok penze nem kell, meg azutan is agyonszopatnak, hogy azt hiszik brit vagyok...(probaltam wine-nal a linket, nem mukodik, utolso ketsegbeesesemben elinditom a virtualis windowsomat, de fulladjanak meg...)
-
doc
nagyúr
a PSP-m elvileg valahol a DHL-nel van, szoval arrol most nem tudom megnezni
az arakat koszi, nem tunnek veszelyesnek
viszont ha GT1-2 nincs letoltheto verzioban, akkor eldolt, mindenkepp CFW lesz...
ennek a mikentjerol majd kernek kis helpet, akar privatban elkuldott link formajaban -
doc
nagyúr
válasz adnoctum18 #8582 üzenetére
Patapon? ezek szerint ez jo? erdemes beszereznem? bar a postod alapjan mar boritekolom a valaszt
irnal rola 1-2 mondatot, amolyan 'sajat velemeny/osszefoglalo' jelleggel? -
doc
nagyúr
válasz adnoctum18 #8586 üzenetére
koszi, mar meg is kerestem ebayen
-
doc
nagyúr
válasz Psychonaut #8589 üzenetére
igen, lattam, koszi
talan irtam is, hogy akko mindenkepp a CFW fog kelleni, ha a PS1-es Gran Turismokkal akarok jatszani (IGEN, AKAROK! ) -
doc
nagyúr
nem tudom hogy ez itt mennyire megengedett, elvegre maga a CFW gondolom nem warez...
szoval valaki tudna segiteni a 'hogyan' reszeben?
letoltottem egy rakat kulonbozo verziot (6.35, 6.37) olvasgattam howtokat (a legjobb az volt, mikor a howtoban levo link egy olyan file-ra mutatott, amiben teljesen mas volt mint ami a howtoban), talaltam forumokat ahol azt irjak, hogy pandora battery nelkul nem megy, mashol azzal riogattak hogy ha nem 'hackable' a PSP-m akkor bricked lesz, szoval mar f*ngom sincs kinek mit higyjek el...ha itt nem szabad, akkor esetleg priviben megkoszonnem
nem vagyok amugy hulye a temahoz, de itt annyi, egymasnak ellentmondo infot talaltam, hogy mar vegem van -
doc
nagyúr
bocs hogy floodolok, de vegre sikerult felraknom a 6.35-ot, es a 6.35 Pro-B is mukodik
egyetlen egy kerdesem maradt: hova a hamozott uborkaba rakjam az ISO file-t, hogy lassa?
sikerult rajonnom, hogy a negyzetet megnyomva kapok listat platformok alapjan rendezve, de a Playstation-re azt irja hogy 0 van benne, szoval gondolom nem ott keresi, ahova en a kedvenc GT-met raktam... -
doc
nagyúr
ponponpataponpatapatapatapon
Qrva nagy ez a jatek
mondjuk nekem igy ket palya utan a kis bogyokak kantalasa meg hangjai tetszenek a legjobban -
doc
nagyúr
válasz adnoctum18 #8599 üzenetére
arra viszont nem jottem ra hogy a Frenzy-nel (10-es combo utan) mit kellene csinalnom...
sajna meg csak a GT Collector's Edition-om jott meg (bebeee ), a Patapon meg nem, ugyhogy nem tudom megnezni a kezikonyvben -
doc
nagyúr
válasz adnoctum18 #8601 üzenetére
tehat ugyanazokat a ritmusokat kell dobolni mint egyebkent? mindig megzavar a villogas meg a mas dallam, de akkor majd megprobalom
-
doc
nagyúr
válasz adnoctum18 #8603 üzenetére
marmint arra gondolsz hogy az accountnal milyen orszagot allitasz be? en United Kingdomkent regisztraltam, es a 2004-essel tudok letolteni a Store-bol (eddig csak demokat szedtem le es a GT Collectors Edition jutalomautoit, de valoszinuleg veszek egy PS1-es Motorhead-et is ra)
-
doc
nagyúr
válasz Psychonaut #8612 üzenetére
en az A-t full aranyra csinaltam, bar volt par izzaszto
most az I legutolso feladata (a Nurburgringes iszonyat) van hatra, de kozben megcsinaltam a J-t is
eszmeletlen gyorsan lehet igy penzt gyujteni, lazan osszejon az elso millio. a tobbit meg mar becsuletesen is ossze lehet szedni, ahogy Rockefeller mondta -
doc
nagyúr
válasz Psychonaut #8628 üzenetére
pont ma vettem elo megint a vonaton, kb. ket het utan
az I-bol a legutolso (6.) reszt nem csinaltam meg meg (Qrva Nurburgring, utalom ), a J, K, L, M megvan (keves ezust van benne most mar nem is erolkodok, ha 2-3 probalkozas utan tavolinak tunik az ezust, akkor nem szenvedek, majd valamikor visszaterek ra. igy is tobb mint 1millio penzem van, annyira nem letszukseg a pluszpenz ) -
doc
nagyúr
válasz Psychonaut #8630 üzenetére
onmagaban a challenge nem nehez, csak a Qrva szuk palyat utalom
-
doc
nagyúr
Vettem egy usb kábelt, faragtak a notebookra ami akksirol megy, es jatek kozben nem tolt, ez a a noti gyenge habis miatt lehet?
-
doc
nagyúr
válasz Psychonaut #8654 üzenetére
van egy baromi draga Ferrari, most nem tudom melyik de ha jol emlekszem, az az egyik amit a Collector's Edition kodja ad, na az borzalom, gazt adsz es csak porog meg fustol a gumi, kanyarodni nem lehet vele, broaf
-
doc
nagyúr
válasz Psychonaut #8656 üzenetére
tenyleg
akkor talan a PSNetworkrol volt letolheto addon, tuti hogy valahol a menuben lattam kulon -
doc
nagyúr
mi kell ahhoz hogy TV-n tudjak jatszani a PSP-vel?
veszek mondjuk egy ilyen kabelt, radugom a tv-re es kesz? vagy kell meg valamit a PSP-n is csinalni? gyari PSP-s jatekok es PS1-es jatekok mennek igy? -
doc
nagyúr
hm, pont az elso ketto demojat toltottem le anno, vegul is nem voltak rosszak, bar a LBP eleg idoigenyes, a ModNation meg semmi tul extra, a masik kettot meg nem ismerem
es mikortol lehet ezeket letolteni? mert ma tobbszor is frissitettem az oldalt ahol elvileg kiderul hogy mit adnak, de egy ido utan mar csak 404-es errort kaptam -
doc
nagyúr
meg lehet valahogy oldani, hogy a sima haromdugos kompozit (sarga/piros/feher) dugos TV-kabelen keresztul ne csak a PS1-es, hanem a sima PSP-s jatekokat is lathassam a TV-n?
-
doc
nagyúr
ha a PSP menujebol torlok egy, a kartyan levo jatekot (pl. a PlayStation Store-bol letoltottet) akkor az a mentett allasokat nem torli, ugye? tehat ha kesobb ujbol letoltom a jatekot, akkor folytathatom ahonnan abbahagytam?
-
doc
nagyúr
válasz Salvador20 #8851 üzenetére
na latod, ha tolem vetted volna, ezeket mind megkaptad volna, meg meg tokot is hozza
-
doc
nagyúr
válasz Salvador20 #8853 üzenetére
en elkuldtem volna, ha kifizeted a postat
egyebkent ha ilyen kabelek kellenek, HongKongbol nagyon olcson tudsz rendelni, csak gyozd kivarni mire odaer -
doc
nagyúr
válasz Salvador20 #8855 üzenetére
en 4 gb-st hasznalok, ugyan kenyelmesebb lenne a nagyobb, de erre is elfer par jatek, raadasul a Store-bol vasarolt jatekokat barmikor letorolheted es ujra letoltheted ra, nem kell egyszerre mindet a kartyan tartani
-
doc
nagyúr
válasz Psychonaut #8863 üzenetére
en demot toltottem le a PSN-rol, nem volt rossz, de annyira nem fogott meg, az iranyitas nagyon szokatlan volt elsore, a PSP nem FPS-ekhez van
-
doc
nagyúr
válasz banánocska #8899 üzenetére
mindenfele warezments PSP-vel kapcsolatos tema megvitatasara
-
doc
nagyúr
mit lehet csinalni, ha elfelejtettem a PSN jelszavat?
a 'forgot my password' linken honapok ota csak a 'most nem megyunk, nezz vissza kesobb' van, marpedig mindenhol arra hivatkoznak
a leveleim kozott nem talaltam olyan mailt, amiben benne lenne a jelszavam
probaltam a PSN-en keresztul vasarolni egy jatekot, de kell hozza a jelszo (ami nagyon helyes), de igy ugye eselyem sincs...
ugy felhuztam magam mindjart letorrentezem a francba
vagy van esetleg mas megoldas?
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest