Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    válasz iwu #7914 üzenetére

    Fonokom 2 orat szenvedett veluk, nem megy-nem megy, o elment nyaralni, atvettem en.

    Egy nap 6 azaz HAT orat nyuglodtem veluk, mert a kartyak meg a belso halozaton sem voltak elerhetoek, aztan ment minden vegre bent, kintrol a port 80, de a UDP 7750 toluk meg nem.

    Mondom a ti ceges tuzfalatokba engedve van a csomag ki meg be a 7750-es porton a mi kulso ip cimeinkre?
    Peresze, csinaltuk mar nem egy ilyet, siman ment, a 7750-es portot hasznaljuk mindig es elsore megy, biztos nalatok van a gond, bizonyitsam be hogy nem. Es az a szomoru, hogy Bosch panel, es oket is hivtak es ok sem tudtak mi a palya, oo valoszinu rossz a a tuzfal.

    Masnap reggel talatam az UDP szerver kliens progit meg ket orat elbaszakodtam hogy telepitettem meg dokumentaltam, kepernyomentesek, hogy nem 14.000 dollaros tuzfalba van a hiba.

    Igen latjak, hogy megy, de toluk meg mindig nem. :W Kollega kiment beultette oket a kocsijaba a laptopjukkal atvitte oket egy masik helyre ahol volt internet es lass csodat a sajat laptopjuk egybol felcsatlakozott.

    Vegre felhivtak a kozpontjukat, a rendszergazdajuk nem tudja mi lehet a gond, de egy DESKTOP tech szerint a 7750-es UDP tiltva van naluk es 5900-kene probalkozni. Es ez egy vilagceg, nevet nem irok, mert lehet meg jelentkezek hozzajuk :DDD
    Es lass 5900-ra atallitva mukodott toluk egybol.

    Fonok 2 oraja+ nekem 8+ a kollega 3 oraja az 13 ora es harom nap egy szaros port forward-ra.
    Ez lesz a vilag legdragabb portforward-ja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák