- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házimozi belépő szinten
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
"az autót a rendőrség feljelentésére az NKH soron kívüli vizsgára hívja be. Persze ha oda már hagyományos izzóval megyünk, az autó megfelel majd, viszont a vizsgadíjat nem tudjuk elkerülni. Nyugat-Európában a rendőrség komolyan veszi a xenonkérdést, ellenőrzik, hogy az autóban van-e automata magasságállító és mosó, mert ha nincs, több tízezer forintos büntetés lehet a vége. Még egy lényeges érv a xenon ellen: mivel az utólagos xenon nem engedélyezett, frontális baleset esetén megvizsgálhatják, vajon játszott-e szerepet az ütközésben a nem szabályos izzó. Így akár a biztosítási fedezettől is el lehet búcsúzni."
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
Ebit
addikt
A lényeg viszont az okmányolási részen van.
Forgalomból kivont autot, csak az előir tminősitéssel rendelkező zárt technologiájú bontok szerelhetnek szét.
Véleményem szerint, ma már ez nem lehetőség.
A bontott alkatrész esetén visszavásárlási gari van, ez valóban lehetőség.
-
szumoo
senior tag
Hali!
Ma volt szerencsém szemügyre venni a dolgot és eléggé meglepődtem, mert kb. 70-80%-os szögben fekszik a cucc.
Nem merek kiadni 20k-t olyanért, ami lehet nem is fog működni rendesen.
Mostmár elkezdtem gondolkodni SD/USB-s fejegységen is, csak azok 20k fölött vannak.Esetleg vkinek van ötlete nyugodtan ossza meg.
Sz.
A nyúlon túl?
-
Lejszi
senior tag
ebben a topicban beszelgettunk korabban a fejegysegek kapcsan es vki emlitette, hogy van egy USB-s fejegyseg amin csak RDS-s radio van meg ugye az usb port és mivel nem mechanikus ezert reszesitik elonyben. 20k korul volt az ara ha jol emlekszem vagy meg olcsobb.
olvasgasd vissza a topicot, kb 2 honapja lehetett a dolog.jaja, olyan 2- 2,5 honapja.
kepet is linkeltek be a cuccrol es egy helyet is ahol meg lehet venni. -
szumoo
senior tag
Nagyon köszönöm a segítséget!
Két választásom van:
1. veszek egy olcsóbb AUX-os fejegységet és egy mp3 lejátszót
vagy
2. veszek egy ilyen Audivox csodát.
Remélem mostmár nem fogok tovább piszkolni a topikot és végre meglesz a megoldás.Üdv.: Szumoo
MOD: szerintem az első lesz a nyerő, mert akkor kap egy usb kábel az E250-hez plusz memória kártyát. Ennyit göcsölni ilyenen.
[ Szerkesztve ]
A nyúlon túl?
-
Lejszi
senior tag
85fokos a laptopom procija uh most lelépek egy kicsit, amig huvosebb lesz oda kint, itt a szobaban 29,2 fok van
-
AMD Power
titán
-
szumoo
senior tag
Hali!
Nekem nagyon tetszik ez a megoldás is, és a Blaupunktnak is vannak ilyen készülékei.
Csak az egyik hifi-s fórumba ezt írta vki:
"No meg eleve ,milyen lehet az a cucc ami mindent tud,mindent fogad és 22e-be kerül!"
Igaz eddig senki nem cáfolta meg őt, de azért várok egy kicsit, mi lesz mások reakciója.
Még van 2 hetem keresgélni.Köszi.
Füge: kíváncsi vagyok mit mond spanod. Hátha tud vmit ajánlani.
A nyúlon túl?
-
plömplöm
őstag
tegnap kaptam ímélt egy emberkétől, hogy a tárhelyen a "Renault Szerviz CD by Lejszi" hiányos, és hogy nekem megvolt ez a dolog régebben, és tényleg, megtaláltam otthon a dolgot és a fantáziadús elnevezésű "Renault Szerviz CD by Lejszi; ez itt a maradék by plömplöm" mappában elhelyeztem a hiányzó részeket. fogyasszátok egészséggel
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
-
Magnum_
nagyúr
nekem egy fullos B2 vectrában volt 8hangszorot hajtott meg és nagyon zsir. Ámerikában az Audiovox a vezetö márka. nekem volt, melegen ajánlom. ha szar lenne, leirnám... nekem bejött... ez az én saját véleményem.. amugy Pio Deh-4400at cseréltem le az Audiovoxra, tehát tudom mit beszélek
I humbly and respectfully decline™
-
szumoo
senior tag
Köszi a véleményed!
Meguntam a keresgélést és az informálódást! Ilyen SD-s cuccost veszek, csak még kitalálom, hogy az Audiovox vagy a Blaupunkt legyen.
Nagyon köszönöm a segítséget mindenkinek!
Azért írok, h mit választottam és milyen a tapasztalatom!Üdv.: Szumoo
A nyúlon túl?
-
szumoo
senior tag
Lehet mégsincs vége a történetnek!
Vki végre rávilágított, mivan ha Twingo-s fórumon kérdezősködnék. Eddig miért nem jutott eszembe . Eddig az egyik srác maximálisan ajánlotta a Pioneer-t, mert még erősen ültetett Twingiben is bírta a gyűrődést.
Lassan szeretném már befejezni a dolgot.A nyúlon túl?
-
AMD Power
titán
Szerintetek.
Az autónak vannak hibái
Ezeket a tulaj írta nekem:
Az első lökhárító megvan törve,jobb oldali sárvédőt cseréltem más az árnyalat.A fényezés sok helyen végig van karcolva.A legfontosabb:az izzító relé nem működik egy külön relével megy az izzítás,indul így is csak nem automata
És még nem is láttam.
[ Szerkesztve ]
-
Füge007
senior tag
válasz AMD Power #896 üzenetére
Nézd meg, és utánna számolj be mit tapasztaltál. Néha sokat kell menni egy egy normális verdáért. Venni akartam egy régi Pandát, szerintem kb 20 db néztem meg, már feladtam mikor a neten egy eldugott oldalon megláttam egy kecskeméti hirdetést. Már a fotón is jól nézett ki, lementem, de már a pénzt is vittem, szupr kis járgányt vettem igen normális áron, mai napig a családban van olyan jól bevált.
Előbb utóbb csak találsz valami normális verdát!
Füge
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs