Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • erx470

    csendes tag

    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

    Fluence 2014 K4M 1.6 benzin, 136000 km, 10.2L/100km ez a legutóbbi fogyim Mol 100-as benzinnel (3/4 tankban ezt tankoltam, csak kipróbáltam a 100-ast, de aszem maradok a 95-ösnél azzal lehet kb. ennyit vagy picit kevesebbet is eszik). Gondolom itt az 5-ös váltó (bár városba nem is nagyon teszi 5.-be az ember), meg a nagy kerekek (205/60 R16, téli gumi) miatt van ez. Másrészről város 80-85%-ban, csillaggarázsban alszik az autó, javarészt 5-5 km-et megyek vele a munkahelyig és haza, meg ilyenkor tudom nem is melegszik be az autó.

    Más: mostanában lettem figyelmes, nem folyamatosan hallom, de, ha vissza kell váltanom egyesbe (mondjuk piros lámpa utáni újbóli elindulásnál, vagy stop táblánál elindulásnál... stb.), bal oldalról enyhe ropogó hang (ehhez tudnám hasonlítani, csak ilyenkor hallani, ha hallani, csak is egyesből indulásnál, hol van ez a hang hol nem). Így látatlanba tudom nehéz ez, de kb. mi lehet?
    Új téli gumik vannak az autón, kb. 1,5 hónaposak, futómű beállítás is volt a téli gumizás után (elöl kellett állítani picit, aszem az összetartáson, jó a futómű).

    Köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák