-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamast2
csendes tag
Sziasztok!
Asus M2A-VM alaplapom van, ami tud allítólag dual channelt is. Vettem két darab Kingmax 1 GB-os DDR2 1066 MHz-es RAM-ot bele, de nem ugynevezett kittben. Az egyiket ujonnan, a másikat használtan vettem, mert így volt olcsóbb és nem volt két használt.
Nos, én holnap tudom kipróbálni, mert akkorára érek haza, de szerintetek fog működni ez dual channelben? Eddig egy 512 MB -os DDR2 RAM van benne.
A kérdést gondoltam nehezítem egy kicsit, azzal, hogy ezek a RAM-ok, amiket vettem 1066 MHz-esek, de az alaplapom, vagy mi, csak 800 MHz-ig megy.
Az összefoglaló kérdésem az lenne, hogy habár ezek 1066 MHz-esek es nem kittben vásárolt RAM-ok, de azért fog-e működni nekem dual channelben?
Honnan bizonyosodhatok meg arról, hogy valóban dual channelben megy? A BIOS-ban kéne írja?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Notebook hibák
- Xbox tulajok OFF topicja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- Eladó új bontatlan 16GB-s Kingmax ramok
- 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz RAM - posta az árban!
- G.SKILL FlareX 2x8GB DDR4 3200MHz F4-3200C14D (CL14-es időzítésű memória Ryzen-hez!!!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest