-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeva000
addikt
-
AtHoS
nagyúr
Hátha valakit érdekel
Ingyenes váltási lehetőséget kínál az Agnitum OSS-re más terméknél érvényes Internet Security licence-el rendelkező felhasználóknak
read-only mode on the forum
-
Arki
tag
válasz szeva000 #102 üzenetére
Wow O.o.. Szerintem akkor manuálisan a Kellékek alól használd a visszaállítási pontot, telepítések előtt létrehoz egy bejegyzést (csökkentett módhoz F5).
Comodo:http://comodo.freegamespalace.org, blog: http://geza.freegamespalace.org, olcsó tár: http://secure.hostgator.com/cgi-bin/affiliates/clickthru.cgi?id=gabrielg
-
Debilon
addikt
csak ez a kis fontos részlet itt lenne:
IF YOU LIVE IN THE US, CANADA, UK, NEW ZEALAND, IRELAND, AUSTRALIA, GERMANY, AUSTRIA, SWITZERLAND, FRANCE, BELGIUM, LUXEMBURG, JAPAN OR RSA
ezt nem szűrik valahogy?
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Kaspersky facebook promóció. kicsit eldugták, de az oldal alján ott a 90napos _német_verzió linkje
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
félisten
Ashampoo Undeleter ingyenes kulcs
Kulcskérés - emailben kapsz egy linket, amelyre kattintva fog megjelenni a kulcs
Program letöltés
Gyári oldal[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Debilon
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #110 üzenetére
hamár ashampoo:
ingyenesen letölthető(ek) ezek:
[link]Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
félisten
Avira Premium Security Suite 10.2 - 6 hónapos kulcs
[link][ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
po1son
addikt
-
mazza
tag
VIPRE AntiVirus 4.0 Free 1 year License
Csak nekem nem tölt be a promo oldal?
[ Szerkesztve ]
-
"Vissza az iskolába" kedvezmény szeptember 10-ig:
All-in-one BDlot Video Media Suite
License kód: BT-TNTXYYGV-QJFQFJFreeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
sznorbi2
senior tag
Emsisoft A-M 6 promó 6 hónapra.
To protect and serve!
-
csaba1203
addikt
Paragon partició manager 11 promó:
[link] -
félisten
iObit Uninstaller 2 - Freeware/Portable
Letöltés
Egy kis infóiObit Game Booster 3
Letölés[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Zed linkelte :
McAfee SiteAdvisor Live Free 1 Year Subscription Promoció. Nagyon jó
A simát eddig is használtam, tehát a teljesen ingyenest. Persze továbbra is csak a kisebbik gépemen, mert amúgy a NIS toolbarral nincs túl jóban, így ezt a nagyon már meg sem próbáltam
-
csaba1203
addikt
Ashampoo HDD control:
[link] -
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #123 üzenetére
Ebből az új game boosterből már csak ingyenes verzió van nincs premium? Vagy mert fent volt már a telepítés előtt a 2es premium ezért ez is egyből az lett?
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
félisten
válasz Visormail #126 üzenetére
Olybá tűnik, mivel a Store-ban sem látok fizetős változatot... De lehet, hogy az ingyenes is tudja azt, mint a korábbi 2.0-ás premium. (én magam korábban sem használtam, szóval nem tudom)
-
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #127 üzenetére
Aha, érdekes Egyébként a 2esnél annyi volt a különbség hogy az ingyenes egyszerre csak 1 játék parancsikonját engedte belehúzni a saját gyorsindítási ablakába, a premiumnál meg nem volt korlát. Itt viszont nincs is már ilyen külön kis ablak, hanem a programon belül az egyik fül alatt vannak a játékok parancsikonjai és nincs rá utalás benne sehol hogy milyen verzió.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Tetete1
senior tag
Download Norton AntiVirus 2012 90 days Free version
[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
Tetete1
senior tag
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
Tetete1
senior tag
Norton AntiVirus 2012 Free 180 Days OEM Product Key
-
Tetete1
senior tag
Free Norton Antivirus 2012 Product Key – 6 Months
-
Szellem.
nagyúr
Másik topicban már linkeltem:
TrustPort Játék
Az első rész megoldása után küldi a TrustPort Total Protection 2012 kódot a megadott mélcímre. A kód 1 éves licenszet jelent! -
ErosenZold
senior tag
Comodo TrustConnect VPN Free 10 GB / Month
(600 hónapos license )
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
-
Sz_Imre
senior tag
-
nagyúr
válasz ErosenZold #144 üzenetére
felőlem, de akkor jó lenne egy link ahhoz az oldalhoz, amiről a kép készült.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz ErosenZold #146 üzenetére
Egy kicsit normálisabb hangot kérek, nem a kocsmában vagyunk.
Ami át van húzva, persze, tök logikus.
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Tetete1
senior tag
Nekem ezt hozza be:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- loup-garou károsultjai
- Öregszem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.