-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tetete1
senior tag
Wondershare Time Freeze Free Serial Number / Registration Code
[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
Tetete1
senior tag
A Wondershare Time Freeze alkalmazás egy virtuális rendszer környezetet hoz létre, így a vírusok és egyéb kártevők nem tehetnek kárt a rendszeredben. Egyszerűen kapcsolhatsz a virtuális és a "normális" rendszered között, nem kell újraindítani hozzá a gépedet. A rendszeredet állandó szinten tartja, nem lesz lassabb és lassabb az idő múlásával. Valós időben védi a gépedet mindenféle támadással szemben
[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
Mosanke
senior tag
Szia!
Ha a virtuális rendszert futtatom és azzal netezek, akkor - jelen esetben nálam a NIS - de bármely másik AV akár felesleges is? Vagy ilyenkor az is ott van? És ha igen, akkor hogyan és hova frissít, ha a rendszer "csak" látszólagos és nem valódi? Mert akkor a NIS is csak virtuálisan van ott és nem a maga valóságában.
Sok kérdés, de érdekelnének a válaszok.[ Szerkesztve ]
-
BigManus
addikt
" Egyszerűen kapcsolhatsz a virtuális és a "normális" rendszered között, nem kell újraindítani hozzá a gépedet "
Gondolom ( nem használtam még ) úgy működik, hogy tudod használni a normál rendszert, ide vannak telepítve a dolgaid, NIS, stb.
Váltasz egyet virtuálisra és ami ott történik, azok a dolgok nem kerülnek be a normál rendszerbe.
Ha a virtuális rendszerben mentesz valamit és kell, gondolom átmenthető.
Gondolom a Sandbixie-hoz hasonló a működése.Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
Mosanke
senior tag
válasz BigManus #306 üzenetére
Én is így gondolom a működését valahogy, de mégsem értem igazán.
"...Váltasz egyet virtuálisra és ami ott történik, azok a dolgok nem kerülnek be a normál rendszerbe..."
Ha ez így igaz, - bár én sem tudom a tutit - akkor a NIS sem tudna frissíteni nálam, mert hova szedje le a frissítéseit? Egy valójában nem létező csak látszólag meglévő valamibe? (Remélem nem tűnök nagyon butának az előző mondataimmal.)Még eddig sosem használtam ilyen virtuális rendszert, de szerintem hiszem nem is fogok.
Csak érdekelt volna, hogy hogyan zajlik ez valójában.[ Szerkesztve ]
-
Tetete1
senior tag
Én ezt már majdnem két éve használom, ngyon jó. Egyetlen hátránya, hogy arra meghajtóra ( ez lehet egy önálló winchester, de lehet megosztott is több meghajtóra), amire a rendszer van telepítve, nem menthetsz, csak kikapcsolva.
Ezért én csak manuálisan frissítek (ez Vipre-vel nem nehéz). Letölteni csak másik meghajtóra (ha a rendszer a C-n, van akkor bármelyik másikra, D,E,F stb).
Vírus esetén csak melegen ujraindítom a gépet és semmi nem marad (mivel az előzőleg leárt rendszert indítja ujra). A gépet egyszerű konnelktor kihúzással is ki lehet kapcsolni (mert az előzőt tölti vissza). Ha az ember nem hülye, nem kaphat be vírust még egy közepes irtóval sem). Akár egye5tlen védelem nélkül is fel lehet menni az internetre, mert ujraindításkor semmi sem marad a gépen.
-
BigManus
addikt
Ha a NIS a normál rendszeren van, akkor gondolom addig nem frissít, ameddig a virtuálison vagy. Ha váltasz. lezajlik a frissítés.
Fire/Soul/CD ennek a témának a guruja.
De ne offoljuk szét a topicot, nem ide tartozik amiről beszélgetünk.Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
Tetete1
senior tag
Ennyi csak a beállítás (setting) és ezt kell leokézni (Apple settings).
-
Tetete1
senior tag
válasz BigManus #309 üzenetére
Frissít és telepít is. Ott marad a gépeden, amig ujra nem indítod. Én egyszer (reggel, vagy este) frissítek maunálisan,. Ha közben frissít az nem zavar, de jó is. Míg a gépem be van kapcsolva, ott van (de ujraindítás után nem lesz ott, mint bármi más változás). Ha kell ráengeded a gépedre (ez akkor jó, ha nem tetszik egy program, netán vírusos, mert újraindítás után nem lesz rajta.)Megspórolsz többek között egy uninstallálást.
[ Szerkesztve ]
-
Tetete1
senior tag
Steganos Privacy Suite 12 Free Serial Number / License Key
-
HZoli87
veterán
Mindenki ezt a kulcsot kapja, használd ezt: 049-141-182-140-037
(egyébként most kipróbáltam és 2 perc alatt meg is érkezett a levelük)
Innen letöltöd a programot: http://file.steganos.com/software/sss12int.exe
-
félisten
Mindenki ugyanazt a kulcsot kapja a promo szerint, azaz ezt: 049-141-182-140-037
Direkt kipróbáltam most és fél percen belül már küldték is: [link]HZoli87
Jól van, ügyesek voltunk, mint a szinkronúszók, csak egy "kicsit" hasonlítanak egymásra a hozzászólásaink...[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
hamy2
csendes tag
sziasztok
Vélemény erröl a steganos progirol?
hallani hallottam rola valahol olvastam rola...
esetleg aki probálgassa irjon rola véleményt...
Kicsit odzkodok töle mert nem ismerem annyira a programot ill nem magyar...
irjatok és üdv: hamyka
-
dnsi
aktív tag
AVG Anti-Virus 2012 1-PC Our Price: £4.95
-
titán
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
félisten
Halloween promók
WinX HD Video Converter Deluxe - Kulcs és letöltés az oldalon
Gyári oldal - bővebben a programrólMacX Video Converter Pro - Kulcs és letöltés az oldalon
Gyári oldal - Kulcs és letöltés az oldalonMindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
MolnárPéter
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
November 2-ig ingyen!!!!!!!
DVD Creator win
Mac"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
félisten
Wondershare Time Freeze 2.0 Free License
Promo | LetöltésA megadott email címre 2 üzenetet is fogsz kapni, a másodikban lesz a kulcs, pár perc alatt megküldik.
Figyelem: Akik SSD-t használnak, azoknak felhívom a figyelmét, hogy az ilyen jellegű alkalmazások, "nem szeretik" a TRIM szolgáltatást, ami gyakorlatban teljes rendszerösszeomláshoz vezethet. Mivel ezt a progit még nem próbáltam SSD-n, ezért nem tudom ezt megerősíteni, de benne van a pakliban, úgy hogy erre figyeljetek oda.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #325 üzenetére
Igen, erre én is gondoltam már a múltkor is amikor tetete1 belinkelte, csak a kisebbik - azaz HDD-s rendszerem van
-
Tetete1
senior tag
válasz #41133696 #326 üzenetére
Normál rendszeren nagyon jó, mert ha ezzel valaki beszed valami kártevőt, csak magát okolja.Régi, 12 éves gépemen tökéletes (Xp, 800 Hz,512 Ram). Comodo Fw defense + Vipre kettős mellett nem tudok semmitsem beszedni. Ugyanakkor bármit ki tudok próbálni, melegindítássalo még ununstall se kell. A gépet akár konnektor kihúzással ia ki lehet kapcsolni. Nekem ez egy áldás
-
Tetete1
senior tag
Free 90 Days BullGuard Internet Security 12
[ Szerkesztve ]
-
Tetete1
senior tag
Xilisoft Video Converter Ultimate 5.1.39 Free Reg Code
-
föccer
nagyúr
Ez jó. Napi 50 kulcsot adnak ki ingyen. Már csak azt kellene megtalálni, hogy melyik időzónához mérik a nap kezdetét
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Én azért próbálkoznék, hátha összejön. Már rég óta keresek ilyen szoftvert, amit ingyenesen lehetne használni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Azok akik lottóznak is ezzel érvelnek: Ha meg sem próbálod, akkor biztosan nem nyersz. Ezért lenne jó tudni, hogy melyik időzónában van a fordulópontjuk. Sajna még a cég székhelye sincs feltüntetve a honlapon :S
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
-
-
ErosenZold
senior tag
Ha valakit érdekel van egy Avira IS promo kulcsom amit még nem aktiváltam
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
-
ftc
nagyúr
válasz ErosenZold #339 üzenetére
Üdv mennyi ideig jo a promo?
Comodo 1 évest kipenderítettem a fenébe
-
föccer
nagyúr
Király, asszem reggel korán kelek.
Ahogy nézem egy e-mail címmel csak egyszer kell próbálkozni.
üdv, föccer
-
-
föccer
nagyúr
Én 6:07-kor kaptam meg a kulcsot. Szerintem 6:00-tól osztják és ameddig kitart az 50 kulcs. Egyébként nagyon jó kis program. Jól gazdálkodik a cpu-val, lehet bach-elni a feladatokat. Egyetlen egy opciót nem találtam, méghozzá azt, hogy el lehessen forgatni a videókat. Ez a telefonnal készített videóknál lehetne nagyon hasznos. Ha valaki megtalálta ezt az opciót, akkor legyen szíves szóljon.
Köszi,
üdv, föccer
-
Mosanke
senior tag
Ha valakinek kell még Xilisoft Video Converter Ultimate licence key, akkor írjon PÜ-t. Kaptam kettőt ismerősöktől és átadom, nekem nem kell.
Az első kettő jelentkezőé az egy-egy kulcs.(Délelőtt 9 órától úgy kábé délig nem leszek gépközelben, de után elküldöm a kódokat. Ígérem!)
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest