- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Vezetékes FÜLhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nyomtató topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tetete1
senior tag
Avira Antivirus Premium 2012 Free 6 Months Activation Code
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
törölt tag
Komoly Norton promoció a Symantec UK oldalán!
-
motacilo
aktív tag
Nincs valakinek esetleg egy "fölösleges" Avira IS 2012 promós kódja (fél vagy 1 éves).
Nagyon megköszönném.
Esetleg tudok adni érte egy FSIS 2012 féléves kódot, ha még nem használták fel. -
Argos
őstag
49.99€ helyett 11.11€ 2011.11.11.-től 2011.11.22.-ig
(40 napos demo is van, ki lehet próbálni)
[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
-
Tetete1
senior tag
ESET NOD32 Antivirus & Smart Security 5 Free 6 Months Username and Password
[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
po1son
addikt
Kaspersky Mobile Security 3 hónapos licensz
Letöltési link
S a kód hozzá: 49JHX-MW6B2STEAMID/WOT nick: po1son_
-
-
Mosanke
senior tag
Szia!
A szándékod nemes és köszönöm - a többiek nevében is - az ilyen linkeket, de szerintem előtte ha beteszel egy ilyen linket nem ártana lepróbálnod, mert ez most speciel nem működik vagy nagyon nyögvenyelősen csak.
Vettem a fáradtságot tegnap késő este és megpróbáltam jó néhány angol és amerikai proxy-n keresztül fellépni és úgy kérni, de hiába töltöttem ki az adatokat, ma reggelig semmi sem jött. (Nos én Nortont használok ezért ez az ESET nem érdekel, de a kíváncsiság hajtott, hogy megpróbáljam.)
Végül már több láncolt proxy-szerveren (5 proxy-n ment át) próbáltam kérni hátha így igaznak hiszik, hogy ámerikás vagyok, de így sem jött semmi. Az adatok kitöltése sikerült, de onnan tovább már halott lett az ügy.[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
Nekem elsöre ment ma félkilenckor
az oldalon megadott UK proxykat mutató linkből egyet kiválasztottam találomra (ezt: 31.222.162.66:8080) aztan ezen keresztül elmentem az oldalra megadtam az adatokat yahoo-s email cimet (!) nem gmailosat vagy magyart.. csekkolta a cimet a valami oylasmit irt ki rá hogy Valid... nem tom már mit..
elmentem a fiokba azonnal már ott is volt a mail, benne egy link. arra rákattoltam és bedobott egy oldalt amin ott is van a kód..
kb 5 percbe se telt az egész, firefoxban állítottam be a a fent emlitett proxyt, arrol néztem meg a mailjukat is és arrol kattoltam le a linkjuket is (hogy egyezzen) -
Mosanke
senior tag
Most jutottam reggel óta újra gépközelbe és belenéztem újfent a gmailos fiókjaimba.
Érdekesen alakult, mert mostanra nekem is ott volt mindegyik 6 hónapos trial kulcs.
Kitöröltem mert nem kellettek.
De azért az lehetséges lesz majd, hogy az elkövetkező néhány frissítést követően, mivel az Eset frissítő-szerverei már egy ideje figyelik a régiókat is, hogy letiltódnak ezek a kért felh.név/jelszók.
Bár lehet, hogy jobb lett volna megint erről hallgatnom inkább?Bár az is igaz, hogy az én bölcsességem nem a hallgatásomból ered.
-
llaci63
tag
Üdv!
Ha valakinek van egy felesleges ESET kódja, és elküldené nekem, nagyon megköszönném!
llaci63
-
Mosanke
senior tag
Ha ESET-leg nem akarna frissíteni a NOD/ESS annál aki ezzel a 6 hónapos promós felh.név/jelszóval használja annak egy segítség.
A Beállítások/További frissítési beállításoknál bejelölni a Kapcsolódás Proxy szerveren keresztül és ott beírni annak Proxy szervernek IP-jét amiről megkérte a kulcsot. Remélhetőleg él majd ez a szerver 6 hónapon keresztül, mert tapasztalatom szerint (meg az ilyen szolgáltatók bizonyos megfontolások miatt amit leírnom nem nagyon publikus lenne itt) időnként "pihenteik" ezeket a szervereket majd újra aktiválják. Ez a hátrányuk a sok előnyükkel szemben.[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
[Giveaway] AVG Mobilation Pro For Free (Android Antivirus)
[link]Languages supported:
Arabic, Brazilian, Chinese, Czech, Dutch, English, French, German, Hebrew, Italian, Japanese, Polish, Portuguese, Russian, Spanish.(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
DataGuard AntiKeylogger promó november 24-ig.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
Mercutio_
félisten
Melyik verziót lehet élesíteni a generált user/key párossal?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
válasz Mercutio_ #432 üzenetére
Jómagam nem próbáltam nincs rá szükségem, de "Dataguard Antikeylogger Ultimate: Review and Unlimited Lifetime License Giveaway for 7 days" ez alapján az ultimate verzióra tippelek.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
csaba1203
addikt
SpeedUpMyPC 2012 promó:
[link] -
csaba1203
addikt
Dr Web 90 napos promó :
[link] -
-
Mosanke
senior tag
Van még hasonló ilyen eset.
Még nincs két hónapja sem, hogy a fiam szerzett (valami postot kellett írni és kisorsolták) egy egy éves promót a ASC Pro-hoz. Akkor még a 4.2.0 verziója volt.
Most a napokban frissült fel a verzió szám az ötösre és máris érvénytelen lett az az 1 évre kapott promociós engedély-kulcs.
Csak Free-ként üzemel tovább és kiírja, hogy érvénytelen az engedélykód.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Psychonaut #441 üzenetére
De, pont erről van/volt szó. Ahogy írod is, ez elég gyakori megoldás. Van olyan promo is (főleg a giveaway-es), ahol meg csak egy megadott időszakig lehet beaktiválni a terméket, pl dec 10-ig, mert 11-én már nem fogadja el a kulcsot...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
moonguru
őstag
Special Issue
Save 75% on VIPRE Antivirus 2012It's that time of the year and once again GFI would like to kick off your holiday season with an incredible Black Friday Sale.
During the holiday season, invariably the bad guys get even more active. The risk of cyber attacks goes up with increased online shopping activity. GFI offers you this limited time, unbelievable Black Friday Special to encourage you to protect your PC and personal information against complex and malicious spyware threats. This Friday, November 25th through Monday, November 28, 2011 you can get VIRPE Antivirus 2012 for only $9.95!
The offer is only valid on Friday, November 25th through Monday, November 28, 2011
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
moonguru
őstag
válasz moonguru #443 üzenetére
Most valami csúnya dolgot képzeljetek ide...
This promotion is valid U.S. és Canada only...
DE akkor miért küldtek emailt nekem?
Ui:
Nekem Antivirus prémiumom van a Sunbelt oldalon viszont nincs ilyen, van viszont Internet Security 2012!
Viszont a vételi oldalon nincs ilyen...
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
HZoli87
veterán
válasz moonguru #446 üzenetére
Én is kaptam pár hasonló levelet ma, speciel erről az akcióról nem. Szerintem semmi gond nem lenne ha megvennénk (még mindig kacérkodok a gondolattal), maximum a hazai terméktámogatásnak nem tetszene, ha segítségért fordulnánk hozzájuk (,hogy nem náluk vettük meg).
Antivirus Premium -> Internet Security-re lett átnevezve. Ha van érvényes licenced az előzőhöz, azt nyugodtan használhatod a legújabb verzióhoz is (amiből egyelőre nincs magyar verzió).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asszociációs játék. :)
- LG LCD és LED TV-k
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Háztartási gépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest