- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Dell notebook topic
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Na, akkor felvetés!
[link]
''2007.szeptember 15-16.
Európai Királyi Vonatok Találkozója VII. Közép-Európai Mozdony Grand Prix és III. Nemzetközi Étkezőkocsi Találkozó
VII. Közép-európai Mozdony Grand Prix,
III. Nemzetközi Étkezõkocsi Találkozó és
I. Európai Királyi Vonatok Találkozója''
Jegyárak:
GYermek/Nyugdíjas/Vasutas jegy: 600 Ft/fő
Felnőttjegy: 1250 Ft/fő
Családijegy (2 felnőtt + 2gyerek): 2400 Ft/ család
''Ebben az évben egy különleges programmal egészítettük ki a parádét, ugyanis európai vezetők híres vonatai közül ellátogat hozzánk a szerb Tito vonata és a cseh Masaryk nem mindennapi kocsija, ill. megtekinthető lesz a magyar Kádár és Horthy vonat is. Ezekre a vonatokra más alkalommal nincs lehetőség felkapaszkodni.''Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
biggamer
veterán
Sziasztok.
Én csak 16.-án tudnék menni, mert 15.-én gályázok 07.00-19.00ig.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
adik
őstag
16 nekem is okésabb.
Kettő, csipkebokor vessző!
-
Allien
veterán
Tavaly Biggamer-el voltunk kint.
Linkelek pár HSZ-t, de a 421 körül érdemes keresni ebben a totyikban. Anno, akkor volt egy jónagy tali, és mi ketten elötte elmentünk a VT parkba.
[link] . . . [link] . . .[link]
Érdemes az ételről/italról gondoskodni, mert van büfé, de nem olcsó, viszont legalább hosszu sorok vannak elöttük. Bár, az étkezőkocsiknál főzőcskéztek, ott nem volt akkora sor. Talán az árak miatt.
Annyit még hozzá fűznék, hogy ami a fotózást illeti, Biggamer-nek ebben jelentős szerepe volt, hogy NE a zsúfolt, gyerekekkel megtűzdelt helyeken keljen tolonganunk, hanem a fotósoknak külön fentartott helyen lehessünk.
[Szerkesztve]Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Jeannie
senior tag
Mertmivelhogy tavaly ebből kimaradtam, cselekszem szabadnapügyben, a többit meg majd meglássuk
-
werttzui
addikt
Én szerencsétekre valószínüleg Fóti-őszön leszek lovaskocsi felvonulás, borkóstoló ,szépségverseny, stb...
PENTAX
-
biggamer
veterán
válasz werttzui #3260 üzenetére
És a szépségversenyen hányadik helyezésre gyúrsz ?
Udvarhölgységben is kiegyeznél, vagy egyből a királynőségre hajtasz ?Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
werttzui
addikt
Ajánlom mindenki figyelmébe [link]
PENTAX
-
Jeannie
senior tag
15-e nekem okés, bármire, és most hétvégén is a vasárnap
-
biggamer
veterán
Én feláldozom magam, velem ne számoljatok 16.-ára, úgy hogy tervezhettek 15.-ére talit, legalább Jeannienek is jó lesz.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
adik
őstag
Ha már itt tartunk, lehet, hogy 15 jobb lenne
-
adik
őstag
No, szóval nekem inkább mégis a 16 lenne jó. Munka és egyebek közbe szóltak. Írtam volna korábban is, de sajnos a fórum most nem működött...
-
werttzui
addikt
Na én itthon maradok szerencsétekre
PENTAX
-
adik
őstag
Na akkor kapjuk össze csak magunkat! Szóval mikor lesz és mi? Ki ér rá 15-én? És ki ér rá 16-án?
-
adik
őstag
Akkor 09.16 - Vonatos Tali.
Eddig.
Biztos:
Adik
Lehet:
Biggamer
JeannieKettő, csipkebokor vessző!
-
adik
őstag
Mikor és hol találkozzunk?
-
biggamer
veterán
'' Én feláldozom magam, velem ne számoljatok 16.-ára, úgy hogy tervezhettek 15.-ére talit, legalább Jeannienek is jó lesz. ''
Én írtam feljebb, hogy nem tudok menni.
Vizsgáznom kell a Schengeni csatlakozásból 18.-án, ezért kell tanulnom.
Amennyiben úgy állok tanulásilag, hogy mehetek veletek, akkor reggel felhívlak vagy téged, vagy a királylányt.
Csak írjátok majd be ide légyszí, hogy hánykor találkoztok a Nyugatiban.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
werttzui
addikt
Na és hol a tali kitalálója a főszervező Allien
PENTAX
-
marsu
veterán
Még nem tudom, hogy tudok e menni, de igyexem ....
Press any key to continue ...
-
Allien
veterán
válasz werttzui #3284 üzenetére
ööö, sorry, én CSAK felvetettem, hogy lesz egy ilyen esemény! Azt nem mondtam, hogy tudok is menni! Sajna, kb egy évvel ezelött volt szerencsém fotóstalin részt venni utoljára. Most az a helyzet, hogy vasárnap, ha minden igaz, megyek oda, csakhogy az asszonnyal, azaz nem össze-vissza, meg keresztül-kasul megyek, hanem ahogy illik ilyenkor. Persze, ha ''vélettlenül'' összefutunk ott, és leállunk beszélgettni, meg lövöldözni képeket, az más, de elsősorban az asszonkámmal kell majd foglalkoznom. Ugyanis, ott gasztronómiai események is lesznek, márpedig, Ő azért is megy ki (meg a spec vonatok miatt, mint Tito, Kádár, stb...). Hátha tudok ételeket is fotózni, olyat nem nagyon csináltam még.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
BEE
addikt
Akkor most melyik nap is lesz, meg hánykor is lesz ?
Csak hogy tudjam ráérhetek-e ?
BEEFradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
adik
őstag
Mikor találkozzunk? Hány órától érdemes kimenni oda? nincs feltüntetve semmi sem a honlapon erre vonatkozólag... Mondjuk 12?
-
biggamer
veterán
Ha jól emlékezem tavaly 12.00-13.30-ig szünet volt, de nem biztos.
marsu
Grat.
Bárcsak és is lehetnék ilyen '' siheder '' még egyszer.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
2007. szeptember 16. vasárnap
08.00.– 20.00. A gőzmozdonyok, a kormányvonatok és az étkezőkocsik fotózása a Parkban
08.00.– 20.00. A kormányvonatok folyamatos megtekintése
11.00.–14.00. Kismozdonyok versenye
15.00.–15.30. Kismozdonyok versenyének és a mozdonyszépe-választás eredményhirdetése
15.30.–18.00. Utazás a versenyben részt vett gőzmozdonyokon (jegyváltás a Büfében)
16.00.–18.00. Fotómodellek fotózása a gőzmozdonyokon
11.00.–20.00. Étkezési lehetőség a nemzetközi és hazai étkezőkocsikonHa az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
Lehet, hogy tudok menni, de a 17.10-es kisvasúttal vissza kell mennem a Nyugatiba, hogy időben haza érjek, mert este kell mennem gályázni.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
adik
őstag
2007-09-16 - Vooonatok
12:00, Nyugati
Ha fene fenét eszik is:
Jeannie
Adik
Ha fene fenét enne is:
Allien
BEE
Biggamer
MarsuKettő, csipkebokor vessző!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest