- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Panasonic LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Batman
őstag
Több kolléga is jelezte ITT ,hogy mostanában szivesen benne lenne egy kis fotózásban valahol. Esetleg valakit érdekel a dolog, ötletek, hogy merre fele érdemes mostanság menni...
üdv
A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman
-
Flow
senior tag
Egy ilyen fotós tali programot hogy képzeljünk el?
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
biggamer
veterán
Holnap ( 29.-én ) jön meg a Kedvesem olaszból, aztán esetleg 30.-án összeüthetnénk valamit, ha vóna jelentkező.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
werttzui
addikt
Kitalálunk egy idő pontot és helyet (esetleg témát) megszavazzuk összeszedjük a jelentkezőket (ez régen kb 2-3 hétbe telt de mostanában 2-3 nap alatt összehozzuk a talit) aztán elindulunk kattingatni mint a kínaiak Ja és ha már nembírjuk tovább estefelé beülünk sörözni
PENTAX
-
Batman
őstag
válasz biggamer #3755 üzenetére
Hát a 30 nekem nem lesz jó sajna mivel nem pesten töltöm a szilvesztert és ekkor már nem leszek fent!
A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman
-
werttzui
addikt
Van,hogy jobbanszervezett kattingatások vannak de így év vége felé csak úgy összedobunk valamit ha nem is pont most de biztos lesz még tali nem is kevés csak figyeld a fórumot kb 7-fő szokott lenni az átlag De most max 4-en 5 en lennénk de a 30.-a most még nem biztos csak egy felvetés volt.
PENTAX
-
Flow
senior tag
válasz werttzui #3761 üzenetére
Kedvem lenne, talán még egy kollégát is magammal tudnék rángatni egy közös kokettálásra...
Akkor azt hiszem ezt az ideit skippelem, de jövőre biztos megyek. Canon-Nikon arány hogy szokott alakulni? (nem flamekeltés, csak kíváncsiság)Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
ócskás
aktív tag
Ha évzáró helyett évindító fotózás lesz,én is szivesen jönnék!30-án sajna még a munkahelyemen vagyok.
http://fotki.yandex.ru/users/mn5818/albums/
-
biggamer
veterán
Jó, akkor marad jövőre.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
ócskás
aktív tag
BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT MINDENKINEK!
http://fotki.yandex.ru/users/mn5818/albums/
-
Flow
senior tag
Lesz valami mostanában, mert akkor megpróbálom a többi dolgomat is arra a napra szervezni!
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
biggamer
veterán
-
Batman
őstag
Ha lenne valami hétvégén , akkor én tudok menni.
-
adik
őstag
inge, jöhet valami okosság!
Kettő, csipkebokor vessző!
-
werttzui
addikt
Na üdv és búék emberek! Azthittem mire visszajövök lesz valami kész tali terv Senki,sehová Csak nem fáztok Egész héten rá érek még valaki???
PENTAX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- ASUS routerek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hardcore café
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest