- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz philoxenia #13497 üzenetére
Házilag lehet gyártani, valahol pár éve olvastam a neten, hogy kell, pl. WC-papír gurigából
[link]Vagy lensbaby, az megfizethetőbbnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
forceberg
veterán
válasz #40935168 #13496 üzenetére
A mélységélesség nagy leképzésnél gyakorlatilag nem függ a gyújtótávolságtól.
ROBOTER írása:
[link]". Makrofényképezés, pl. 1:1 oldalnagyítás esetén a mélységélesség teljesen függetlenné válik a gyújtótávolságtól. A rekeszszám természetesen ilyenkor is jelentősen hatással bír."
Viszont azt is írja, hogy a háttérelmosás jobban érvényesül a nagyobb gyútávú objektívnél, ezért lehet homogénebb hátteret kapni a hosszabb makrókkal.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
KSparrow
őstag
válasz philoxenia #13504 üzenetére
Én mondjuk inkább vennék Közgyűrűsort Jó járék lehet ez is, kipróbálnám
Már alig várom, hogy végre a kezemben legyen újra a gép.
Kicsit ma lelőttem a kertben pár cinkét, de csak nem akart az igazi lenni az eredmény. Vizsgák után visszarázódás jönNokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Sucuka
senior tag
Sziasztok!
Kérnék szépen egy kis segítséget:
Aki budapesti, és tudna segíteni nekem szállás ügyben szombat estére (csak erre azegy éjszakára), az kérem írjon privátot. Az unokaöcsémnél szálltam volna meg, de sajnos közbejött neki valami, így elutazott.Köszi
-
KSparrow
őstag
egyik ismerősöm ( legrégebbi barátom) gépét nemrég ellopták egy tömött buszon.
Egyrészt vigsázzatok a cuccaitokra, másrészt ha az alábbi gép-obi párral találkoznátok, kérlek jelezzétek vagy nekem, vagy neki. [link]Februárban tali?
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Real_Necro
veterán
válasz KSparrow #13511 üzenetére
Sok fórumot lesek, majd nyitott szemmel járok.
Azt nem értem hogyan tudta kivenni? Nekem alap dolog, hogy mozgólépcsőn, járművön leveszem a tatyót és kezemben tartom. Hátamon soha semmit, max ha nagyon üres pl hév és háttal a szemközti ajtónak tudok támaszkodni.Tali jó ötlet, bár következő hétvége nekem foglalt, utána talán... valamerre jó lenne kimoccanni. Ma terveztük, hogy Normafára megyünk, de annyira semmilyen idő volt, hogy el ment tőle a kedvünk.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #13518 üzenetére
Én február 9-én Pesten leszek. Akkor tudok csapódni.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
*Ropi*
félisten
Glamour / budoir fotózás lesz, a hölgy barátjának mennek a képek. És jelen lesz a barátnője segítségnek.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Real_Necro
veterán
-
cOxeR
Ármester
válasz Real_Necro #13537 üzenetére
goooooogllleeeeeee
A boudoir is a lady's private bedroom, sitting room or dressing room.
[ Szerkesztve ]
-
j.bravo
addikt
válasz spanyoll #13542 üzenetére
Épp említeni akartam, hogy "bezzeg a fotós kedvéért ki tudod így rittyenteni magad, nekem meg nem?"
Persze ez abszolút egyéni vérmérséklet kérdése. Ésszel belegondolva végül is az, hogy (csak) látja valaki, és a hölgy nem bánja (azaz sminkes-fotós-asszisztens idetartozik, kukkoló nyilván nem); az nem kell zavarja a pasit se.Whatever.
-
*Ropi*
félisten
Mindig ugyanolyan hétköznapi viseletben fotózom őket, mint amiben a párjuk is bármikor láthatja...Csak én máshogy mutatom meg. Egyébként ki nem állhatom a harisnyát és a csicsás fehérneműket, szóval ebből a szempontból pont jobb ez a természetes egyszerűség.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
spanyoll
addikt
válasz *Ropi* #13545 üzenetére
Ja, hogy hétköznapi viseletben... Akkor én vagyok műveletlen paraszt, de nálam az akt kimerül a mezítelen vagy legalábbis félmeztelen fotókban. A fehérneműs nekem már más kategória, az pedig már megint más besorolás is, mivel az
teljesenmajdnem ugyanaz mint a fürdőruha, márpedig a strandon is abban vannak általában az emberek"Super perfundo on the early eve of your day."
-
-
cOxeR
Ármester
Ez mindig is egy kényes téma marad... sosem lesz ez másként... de azt vegyétek figyelembe, hogy ez munka... és nem azért csinálja általában a fotós, hogy meztelen nőt láthasson... és azon élvezkedjen.
Magamból indulok ki természetesen... de szerintem itt ilyennek nincs helye.
Alapvetően ha valaki erre munkaként tekint, akkor annyira leköti, hogy maradandót alkosson, hogy akár lehetne egy bármilyen tárgy, tál étel, akármi amit megpróbál a legelőnyösebben megmutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest