- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
Én is arra voksolok... de akkor meg fogom kérdezni Freddy-től, hogy és akkor most hogy is van a súly meg méret meg egyéb?
Részemről csak a holnapi nap jó, ünnepek telítettek, 27-e szintén.
Freddy: Amúgy ki mondta, hogy felcsavarhatod?
Részemről más obit nem viszek, ezt szeretném majd élesben kipróbálni.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
t_a_m_a_s
addikt
Írd meg prviben, Freddy nem fogja megtudni, hogy elárultad
de akkor meg fogom kérdezni Freddy-től, hogy és akkor most hogy is van a súly meg méret meg egyéb?
Biztos a mókusvillantó mellé kapott ajiba kondibérletet is. Mostmár elég kigyúrt, elbírja a komoly techniát
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
Real_Necro
veterán
-
zool1
őstag
válasz Real_Necro #13201 üzenetére
"Amúgy ki mondta, hogy felcsavarhatod?" De gonosz vagy... Habár igaz csak egy vázzal a nyakában mit csinálna...
-
Throme
veterán
Nem is tudom kinek a hsz-ére válaszoljak...
Freddy:
Igen megyek (most tudtam csak géphez ülni).
Bár még nem kerestem meg hol a bánatban van az a lépcső. A Batyi (mint a szentendrei talinál) 1xűbb lett volna, de nem lesz gond odatalálok .Én tippelek: D7000 (bár valami fuji vagy hasonló milc-re gondoltam volna elsőnek, de arra nem megy nikon obi )
Zolka: nem tudsz valahogy elszabadulni? Ma túlórázol, holnap csúszol.... Tudom könnyen dumálok, de azért hátha...
t_a_m_a_s: ha tudok segíteni vmiben, hogy mégis el tudj jönni szólj!! Jöhetsz családostul ! Ábelt felvisszük azon a lépcsőn aztán már önjáró.
Necro : Ja ja szabikivétel, de én nem bánom. Év végére kis lazítás. Ki tudja mit hoz a jövő....
-
Real_Necro
veterán
válasz Throme #13208 üzenetére
Lehet annyi kérésem, hogy magaddal hozd azt a jó kis vállpántot? Szeretnék majd én is rendelni, csak gondoltam meglesném.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Freddy76
addikt
válasz Throme #13208 üzenetére
Szerintem a találkozó lehet a téren valahol, az egyszerűbb. Vagy akár a Markovics Ignác utca végén is (ha szemben állsz a csarnokkal, a csarnok bal oldalán van az utca, kb. 100 m hosszú, és az Iskola utcába torkollik). Ott van egy OTP, azelőtt lehet találkozni.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
zool1
őstag
Eger felől senki nem megy erre a "minitalira"..?!
-
Freddy76
addikt
válasz philoxenia #13212 üzenetére
Valóban...
-
Throme
veterán
válasz Real_Necro #13209 üzenetére
Természetesen!
Addig lehet még végzek rajta egy mini barkácsot, hogy ne forduljon el. PVC lapkát ragasztok (még nem tudom mivel mert nincs ragacsom) a gumírozott talpra és akkor már szvsz nem fog elforogni.
Túl hosszú a csavar és hamarabb végigér a váz állványmenetében, mintsem megszorulna...Enyhén büdös egyébként olyan kínai hulladék újrahasznosított műanyagból lehet . Már lassan kezd veszíteni a bukéjából....
Én meg majd kikérdezgetlek a vakuról, mert gondolkodom, hogy ha mégse a 690 II-est, de a 660 II verziót bevállalom....
Annyi a "hátránya" hogy nincs rajta auto zoom, csak manual. De szimpibb mint a YN 468 II mert nagyobb az átfogása (ha lehet ilyet mondani egy vakunál) és tud ez is 1/2000-ret. Ez utóbbit valszeg baromi ritkán fogom csak használni.Freddy: Nem akarok variálni, oda megyek ahova a Te és a többiek. Ha lépcső, akkor lépcső, ha utca, akkor utca, ha OTP, ha nem az se gond...
-
Freddy76
addikt
válasz Throme #13214 üzenetére
Mivel túlnyomorészt mindenki tömegközivel jön, a Donáti lépcsőt eleve az általam javasolt találkozási ponton keresztül lehet megközelíteni. És ezt talán egyszerűbb megtalálni, ezért javasoltam.
-
Real_Necro
veterán
válasz Throme #13214 üzenetére
Legegyszerűbb az lesz, ha Batyi téren találkozunk, ahol feljöttünk metrotól, aztán megyünk a Freddy által említett utca felé.
A vakut elvigyem? Egyébként el fogom adni hamarosan és inkább mégis SB-700 lesz helyette...
-
Throme
veterán
válasz Real_Necro #13216 üzenetére
Köszi, de nem hiszem, hogy lesz nagyon idő vakuzgatásra. Végül is szabadtéri összeröffenés a terv.
Miben nem vagy elégedett az oloonggal? -
Real_Necro
veterán
válasz Throme #13217 üzenetére
Az egyik, hogy nem tud AutoFP-t. Erőben persze tökéletes, meg használható, árban szerintem verhetetlen.
A másik, amit nem olyan régen fedeztem fel, hogy több órás használatnál ha nem használod a gépet, hajlamos nem kommunikálni vázzal. Ilyenkor kikapcs-bekapcs és jó, bár megjósolhatatlan, mikor csinálja újból. Ez lehet egy készenlét nála, de nekem nem volt szimpatikus.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #13222 üzenetére
Zétény.
Szabó Zétény. -
j.bravo
addikt
válasz Real_Necro #13221 üzenetére
Nagyon beégetem magam ha megkérdezem hogy mi a csuda az az Auto FP és milyen témákhoz való vonzódás esetén fontos hogy legyen?szerk.: bocs, közben kikugliztam.
[ Szerkesztve ]
Whatever.
-
*Ropi*
félisten
válasz j.bravo #13226 üzenetére
A vakunak kell tudnia (A HSS / FP nagyon gyors villogások sorozata, ami az emberi szem tehetetlensége folytán folyamatosnak tűnik (50kHz közeli pulzusokkal variál és különböző kitöltési
tényezőkkel, hogy a megfelelő fényerőt kapd). Viszont a működési elvéből adódóan drasztikusan csökken a vaku kulcsszáma és zabálja az akkukat, valamint gyorsabban nyírja ki a csövet (Jóval nagyobbat villan a vaku, mint amennyi látszik belőle).[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Real_Necro
veterán
Akkor holnap 13-kor kivel találkozom Batyin metro kijáratnál fent a fenyőárus mellett?
Cseréljünk priviben elérhetőségeket.
-
cOxeR
Ármester
válasz Real_Necro #13228 üzenetére
Metróból felfelé az ellenőrrel, és ha odaértél a fák mellé, akkor a fenyőárussal!
-
*Ropi*
félisten
Tippeljük meg, ki fog holnap arra járni (járókelők)?
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Freddy76
addikt
Nem 12-kor?
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #13232 üzenetére
Részemről 12 is jó, de többség döntsön.
(Freddyvel most beszéltem telón, hogy neki 12-től 14:30-ig jó)
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #13234 üzenetére
Ja, és én már tudom mi lesz az új gép...
-
zool1
őstag
válasz Real_Necro #13235 üzenetére
Nahhh végre, hogy rájöttél...
-
atok666
őstag
Miert nem szombat?
Atok
-
Throme
veterán
válasz Real_Necro #13234 üzenetére
Ja ja 12 okés
Ja ja fenyőárus Batyi oké
-
Real_Necro
veterán
válasz Throme #13239 üzenetére
Ok, akkor 12-kor tali Batyin, aztán elindulunk Freddy felé. Remélem nem lesz esős idő...
-
Throme
veterán
válasz Real_Necro #13241 üzenetére
Ma még a nap is kisütött......
Hozzál pénzt sörre rossz idő esetén... -
Throme
veterán
Na b+ a Széchenyi hegy beborult és szürkületben van. Nem tudom az köd vagy eső, de remélem csak múló szeszély....
Jön lefele -
Real_Necro
veterán
-
Throme
veterán
válasz Real_Necro #13244 üzenetére
Akkor csak valami felhő és köd...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nyitottam egy általános beszélgetős topikot, hogy a találkozókon túli dolgokat könnyebb legyen megdumálni.
-
törölt tag
Van még hely a Batyin +1 főnek ?
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #13249 üzenetére
Legközelebbi talin kapsz tőlem ajándékba egy vízmértéket. Ebben a jobbra balra döntögetésben elfárad a nyakam... Nem lett amúgy itt-ott kissé "narancsőbörös" a leány?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest