- Milyen processzort vegyek?
- Apple notebookok
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz 4Grider #97601 üzenetére
A trénél egyelőre csak ennyit találtam:
1. A felhasználó az átadó szolgáltatónál kérelmezheti az előrefizetett szolgáltatás fennmaradó összegének visszatérítését a számhordozást vagy utólagos számhordozást követő 30 napon belül. A fennmaradó összeg visszatérítése akkor lehet díjköteles, ha ezt az előfizetői szerződés rögzítette. E díjnak arányosnak és összemérhetőnek kell lennie az átadó szolgáltatónál a visszatérítés nyújtása során jelentkező tényleges költségekkel. És ez azért így megfogalmazva disznóság, mert nincs benne, h vissza is adja...
2. Egy fokkal jobb: az előrefizetett szolgáltatás esetén a fel nem használt összeg számhordozás után az átadó szolgáltatónál visszaigényelhető,[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
válasz OldMike #97591 üzenetére
Esetleg próbáld meg telepíteni a 7.3.1-es verziót apk-ból. Ha minden igaz ennek még nem követelménye a 8.0-s Droid. És nem annyira régi, szóval lehet hogy a szolgáltatások menedzselése még megoldható. Megérhet egy próbát.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
edk-
őstag
Üdv,
A következő problémába ütköztem. KÜF korlátlan netes kártyát áttettem Poco M3 Pro 5G-ből (amiben ment 5G-n) egy új Motorola g51 5G-be. Itt csak 4G-re csatlakozik (bármelyik SIM slotban). Az előnyben részesített hálózattípus választható listája is csak 4G-ig tart. Ha viszont egy telekomos SIMet teszek be bármelyik slotba (akár előfizetőst, akár Dominot), akkor a listán 5G is szerepel. Ha egyszerre teszem be a két szolgáltató kártyáját, akkor is a telekomoson 5G választható, a yettelesen max. 4G. Üzletben kicseréltettem a SIMet vadiújra, nem változott a helyzet. APN netre állítva. Találkozott már valaki ilyen esettel?
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
4Grider
nagyúr
A forgalmazóknak nem érdeke (tudni sem biztos, hogy tudnak róla és hely sem biztos hogy van rá) feltüntetni, hogy adott telefon aktuális szoftververziójában éppen milyen európai mobilszolgáltatók egyedi VoLTE, VoWiFi és 5G profilja van benne. Ezek ui. általános profilokkal egy-egy szolgáltatónál vagy mennek probléma nélkül, vagy nem.
Ezért hozták pl. létre anno a VoLTE/VoWiFi topik topikösszefoglalójában szereplő táblázatot (amit ma már nem túl lelkesen tartanak karban), így ha adott szolgáltatónál tervezzük ezeket a szolgáltatásokat használni, akkor a telefon topikjában vásárlás előtt rákérdezünk. -
OldMike
őstag
válasz kovacsmi_74 #97599 üzenetére
Köszönöm, ez jó lenne így. Az app hiánya miatti lehetőségek elmaradását nem érzem akkora gondnak.
42LM660S
-
tomp
félisten
válasz 4Grider #97612 üzenetére
Itthon a Digi, Yettel, Vodafone VoLTE tökéletesen megy az általános(ROW, PTCRB) konfigurációval.
ROW-ra épül minden IMS szolgáltatás mivel az a szabvány.
Egyedül a Telekom használ egyedi konfigot. Az ő konfigurációjukban van egy egyedi azonosítási eljárás. Ha az hiányzik akkor nem jön létre az IMS reg.
Az 5G pedig mindössze 2 rövid sor.
Bár android 13 óta Qualcomm SoC-n már nem kell a konfignak támogatnia az 5G-t. Root után az NSG appban át lehet kapcsolni az 5G-t modem szintű működésre. Azaz ilyenkor figyelmen kívül hagyja, hogy a konfig mit mond. Ez a menüpont egyedül a OnePlus-on érhető el root nélkül a fejlesztői beállításokból.Igen a táblázat eléggé el lett hanyagolva. Remélem este sikerül megcsinálni.
-
OldMike
őstag
Szia, köszi a tanácsot, sikerült telepíteni, és egyelőre úgy tűnik, hogy működik is.
@sfdrakex
Tulajdonképpen létrehoztam a Yettel fiókot az asztali gépen. Miután az egyik fórumtárs ajánlására sikerült egy régebbi app verziót tenni a telefonra, ott is felajánlja, hogy a létrehozott fiókkal lépjek be. Azonban a telefonon nem tudom hogyan használhatnám a jelszókezelővel eltárolt belépést. Enélkül azonban nagyon nehézkes lenne, mert egy ajánlott erős jelszót használok, amit nem igazán tudok megjegyezni, felírva tárolni meg nem annyira előnyös.[ Szerkesztve ]
42LM660S
-
-
asdf_
veterán
válasz OldMike #97618 üzenetére
Ki lehetne zárni, hogy a Play Áruház automatikusan akarja frissíteni?
Nem tudom ki hogyan van vele, de nekem minden készülékemen az egyik legelső dolog, hogy a Play Store automatikus frissítéseit kikapcsolom a francba. Manuálisan frissítek, azt amit rendszeresen használok, és azt is többhetente -havonta.Ez a kétnaponta foltozgatjuk az appot és töltikézik lefele wifin 5-10-20 megabyte-okat, ezt totálisan értelmetlennek és erőforráspazarlónak tartom.
-
bociusz
aktív tag
"2023. május 15-én a Balaton és a Velencei-tó környékén kapcsoljuk le a 3G-hálózatunkat, amely érinti Veszprém és Székesfehérvár teljes területét is."
2023. májusában további területekkel folytatjuk a 3G technológia lekapcsolását -
Pasteur
csendes tag
Jó helyen keresgéltél. Nálam is a Mobil Online Start volt a bűnös. Azt írták a válaszban, hogy azon keletkezett adatforgalom. Törölték a kártyámról a szolgáltatást és visszatöltöttek 3000 Ft-ot rá. Ezzel elismerték saját bűnösségüket a dologban. Nálam is telefoncsere volt nemrégiben. Semmit sem változtattam ezen a téren (netkapcsolat) a telefon beállításaiban és mégis adatforgalom keletkezett. Bár ez egy nyomógombos telefon, de 4G-képes, van benne böngésző, de nem neteztem vele, és a 4G-t is visszaállítottam 3G-re, hogy ne merüljön olyan gyorsan az akksi.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Pasteur #97628 üzenetére
A kártyacsere nem aktiválja a mobil online Start szolgáltatást, de mivel rengeteg panasz van ezzel a szolgáltatással kapcsolatban a hozzá nem értő felhasználók részéről akik nem veszik észre, hogy a telefonjuk mobilnetet használ, így majdnem automatikus a jóváírás ügyfél panasz esetén.
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy sima feltöltőkártyás csomagot de sajnos a honlapon nem találok semmi perc sem sms díjakat. Mobilnetre nincs szükségem. Valaki le tudná írni hogy milyen csomagok vannak most? Illetve másik kérdésem az hogy működik yettelnél az RCS chat funkció?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz dredjudge84 #97631 üzenetére
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
asdf_
veterán
válasz Pasteur #97630 üzenetére
Kivezették már rég, de akinek ezeréves kártyája van, amin eddig nem volt net, és most kerül először netképes készülékbe, ott tud meglepetést okozni.
Az esetek másik fele (és szerintem ebből van több, csak rutinból a net startra fogja mindenki), meg amikor nem a net start okozza a gondot, hanem hogy van valami minimális netcsomag, de annak keretét megeszi reggelire az új készülék, mert a telefon frissítése (pláne ha nem egymenetes, hogy letölti a legújabbat és készen vagyunk, hanem egymásra épülő (rád nézek Lenovo és Motorola) plusz erre a Play Store-os automatikus frissítések, az simán lehet több gigabyte. És ha a felhasználó laikus és nem tudja, hogy nem a bolt sarkán toljuk be a sim-et a legújabb telefonba, hanem hazamegyünk, wifire rakjuk a telefont, és azon frissítünk, vagy a mobilnetet azonnal kikapcsoljuk, akkor annak cumi a vége, és mobilneteten jön le minden. -
4Grider
nagyúr
válasz dredjudge84 #97636 üzenetére
A csevegés általában működik.
-
dredjudge84
őstag
válasz dredjudge84 #97636 üzenetére
Azért kérdezem, mert Vodafone-nál elseje óta nem megy, leállították a szolgáltatást. Nekem nagy érvágás.
-
4Grider
nagyúr
válasz dredjudge84 #97638 üzenetére
Google üzenetküldőnek már mennie kell voda alatt is.
-
DrBubo77
veterán
A Vodafone Európa szerte egy központi szerveren keresztül biztosítja az RCS. A 4iG-nak viszont nem sok köze van már hozzá.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
dredjudge84
őstag
Most nekem is azt írja hogy csatlakozva, de ettől függetlenül pénzért küldi az sms-t nem adat alapon.
-
4Grider
nagyúr
válasz dredjudge84 #97643 üzenetére
Nekem meg adat alapon küldi, de vagy a yeti sim-em cseveg a Google Messages alatt, vagy a vodás...
-
asdf_
veterán
Nálam súlyosbító tényező, hogy januárban készülékcserénél nem jelentkeztem ki a régiről, az újon így meg sem jelent a vodás (csak újként a Yetteles. a régi telefonon az nem ment), majd utána jött a hír, hogy vége is a történetnek a Vodánál. Majd, hogy mégsem, hanem csak mászunk át Google-ra. Gondoltam, majd akkor megoldódik. Na, azóta sem. Állítólag kéne mennie dualsimmel is, hogy mindkettő csevegős, de valahogy nálam nem akarja.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Érdekes, haverom egész családja vodafone-os, az anyja (haver külföldön van) két vagy három napja jött át hogy mi a franc üzenetet kapott, nem mer rányomni, akkor jött neki egy RCS-es bekapcsolhatósági üzenet.
HR24.hu
-
Red product
csendes tag
Üdv. Számhordozást kezdeményeztem a Yettel felé. Mai nap délelőtt megjött az sms a hordozó számra és az ideiglenes yettel kártyára, hogy a számhordozás a mai nappal megtörtént.
Jelenleg még mindegyik kárty aktív.
Lehet, hogy éjfél után lesz az átváltás?
Tapasztalat? Köszi -
4Grider
nagyúr
válasz Red product #97649 üzenetére
A számhordozás időablakát óra pontossággal előre megadják, ez mindig hétköznap este 8 és éjfél közé szokott esni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Rendőrségi feljelentés
- Ilyen specifikációkkal érkezhet a 2025-ös ThinkPhone
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mobil flották
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AsRock B550M, Ryzen 5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest