- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #62840 üzenetére
Hogyan tudják szűrni, hogy csak e 3 telefonon menjen a VoLTE?
-
tomp
félisten
OnePlus 5: telekom kártyával megy a VoLTE. Átváltok telenorra, nem megy a VoLTE.
Ezért kérdeztem. -
4Grider
nagyúr
válasz thomas77 #62855 üzenetére
Azért szűrnek, mert a VoLTE működéséhez modellfüggő konfig kell szolgáltatói oldalon. Tehát minden felengedett modellnek kell lennie konfigjának a rendszerben. Aminek nincs, azt nem engedhetik fel. Ahogy ezeket dolgozzák be a rendszerbe, úgy engedik fel az újabb és újabb modelleket. Logikus, hogy ezt nem fogják a weblapon egyesével megírni...
-
tomp
félisten
válasz 4Grider #62858 üzenetére
OnePlus 5-ön ahhoz, hogy menjen a telekom VoLTE egy kábel+a qualcomm product support tools program kell. Abban engedélyezni kell az Indiai Vodafone VoLTE profilt és tökéletesen megy. Nem csak hazai szolgáltatóval megy ez a beállítás. Hanem az összes európai szolgáltatóval is. Pedig hivatalosan a telekom nem támogatja a OnePlus telefont.
-
polonic
félisten
válasz Viktor0610 #62840 üzenetére
Nem tudták normálisan hozzákonfigurálni a meglévő ZTE core hálózathoz és rádióhoz a Huawei TAS-t?
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz polonic #62862 üzenetére
Én azt hallottam, hogy pontosan ez volt a gond. Pontosabban a ZTE oldalról volt a hiba.
4Grider
Pedig most jönnek a készülék független VoLTE rendszerek... Azaz ha a telefon rendszere tudja és a szolgáltató is, elég csak bekapcsolni.
Itthon pl a Digi 4G teszt hálózata már ilyen. Totál független alap android one rendszeren ott a kapcsoló. Bekapcs és megy. -
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Mire jó a mobil router?
Ha a telefonomról is meg tudom osztani a a laptopomnak!
Csak egyedül használom. -
4Grider
nagyúr
válasz cooi11 #62869 üzenetére
Ha a telefonod hotspotként üzemeltetve kibír 6-8 órát töltés nélkül, akkor neked semmire sem jó a mobil router. Meg ha VoLTE-t tud használni ezen a hálózaton, mert akkor bejövő hívás közben nem szakad meg a net. (Ha nem látod a térerő ikonja mellett a VoLTE feliratot, akkor viszont meg fog szakadni a net hívás közben.)
-
ghostie
tag
válasz Viktor0610 #62762 üzenetére
Voltunk a Telenornál. Azt mondták: "nincs benne a listában, nem tudják függetleníteni, vigyük oda ahol vettük".
Nem is nagyon értem, mivel a telefon doboza is Telenoros dizájnos, kék és nagy betűkkel rajta van a Telenor felirat, sőt rá van írva a Telenoros telefonszám, belül meg a kártya.
Szerintetek van arra esély, hogy ezt az áruház függetleníteni tudja valahogy?
[ Szerkesztve ]
-
ghostie
tag
válasz 4Grider #62875 üzenetére
Szia.
Igen, igen megnéztük más Simmel és nem működött vele, Telenorossal persze igen.
Milyen lehetőségek vannak ilyenkor? Hírközlési Felügyelet panasztétel?
Szerk: Itt még a határozott idejű szerződés lehet kérdéses (bár nem erre hivatkoztak). Ez feltöltő kártyás esetén hogy néz ki, mennyi időnek kell eltelni a vásárlástól ha van ilyen korlátozás egyáltáln?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
ghostie
tag
válasz Viktor0610 #62877 üzenetére
Mit mondjuk, mire hivatkozzunk?
-
MODERÁTOR
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #62877 üzenetére
Egyébként a terrorizmus elleni intézkedések hatására a prepaid előfizetések is határozott időre szólnak, ez nem kavar be prepaid előfizetéssel együtt adott telefon ingyenes függetlenítésébe? (A törvény szövege ui. a határozott idejű szerződés lejártát követően teszi kérésre kötelezővé az ingyenes függetlenítést.)
-
darvinya
titán
Nálam 11. Budafoki út Tmobil székház környékén lepusztult 4G.
3G meg alig bírja kiszolgálni mind hívást, mind net-et.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Jelenleg van egy hűségem, ami mellé vásároltam részletre egy iPhone 7-et.
Szeretnék iPhone XS-re váltani, felmentem a honlapra, kiválasztottam a jelenlegi előfizetésem és kiírta hogy még mennyi törlesztőrészlet van vissza, illetve írja hogy 28 ezer forint készüléktámogatást is vissza kellene fizetnem.Az lenne a kérdésem hogyha előbb visszafizetném a fennmaradó törlesztőrészleteim és úgy rendelném meg az XS-t, akkor is vissza kellene fizetnem az iPhone 7-re adott készüléktámogatás díját?
-
4Grider
nagyúr
válasz tothjozsi96 #62887 üzenetére
A készüléktámogatás a határozott időszakra jár. Ha te azt felmondod egy új hűség miatt, akkor logikus, hogy vissza kell fizetned.
-
tothjozsi96
addikt
Még egy kérdés!
Ezt írja a Telenor oldala, "Leforgalmazható készülékelőleg várható."
Ezt tőlem is bekérhetik? Már jó ideje előfizető vagyok.
-
vatafakk
aktív tag
sziasztok,
adott egy xiaomi a2lite, ami telekom simmel működött hívás/mobilnet is, majd átvittem telenorhoz a számot, de a mobilinternet nem működik.
más mhz-n sugároz a telenor, vagy mi lehet a gond? -
tomp
félisten
válasz lugosi #62891 üzenetére
A Telenor ZTE core hálózati eszközöket használ. Az összes bázis is ZTE. Na ehhez Huawei VoLTE technikát (TAS) használnak. Szerintem te is kitalálod, hogy miért váltottak itt Huaweire... 2 idegen rendszert kellett valahogyan összekalapálni és majdnem 3évnyi teszt után is csak publikus tesztként indult el.
Konkurenciánál Ericsson rendszert használnak. Minden Ericsson. Core hálózat, rádió és a VoLTE is. Ott eleve kompatibilis minden mindennel. Illetve 1-1 új funkcióhoz elég egy esti szoftverfrissítés. Telenornál már egy esetleges hardver csere is kell. -
-
vatafakk
aktív tag
válasz 4Grider #62896 üzenetére
Manuálisan mindent ugyanarra beállítottam mint ami a másik huawei telefonomban van, és ha abba átteszem a sim kártyát akkor működik is...
Ha elküldöm a BEA kódot a központi számra azt küldi vissza hogy nem támogatott készülék és így nem tölti le automatikusan az mms beállításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs