Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz Somatom #49711 üzenetére

    "A telómat még éjfél előtt repülő módba teszem, és a rep. módra indítok Wifit, amivel a Tab hotspot -jához csatlakozom."

    Tehát, a simed nincs mobilhálózaton. Akár ki is veheted.

    Visszakérdezek, szerinted a sim kártyád (nem a telefonod) roamingol, ha nincs hálózaton? Mondjuk repülőben van, ki van véve és a zsebedben van? Mitől lenne roaming az előfizetésed (simed) szempontjából? Hogy egy telefon, amiben benne volt, fent van egy wifin?

    Mindegy, hogy a telefonod milyen hálózaton van, nem a telefonod alapján azonosítanak, hanem a sim alapján. Ez eléggé alap dolog azért.

    Látom közben szerkesztetted.
    "Két, külön példáról van szó. A repülőmód -> Wifi az egyik, a kikapcsolt adatmódban hálón lógás pedig a másik."

    Arról az eredetiben szó se volt, hogy csak az adatot kapcsolod ki a simen, azt írtad, hogy repülő módba teszed, és csak a wifit kapcsolod be ugye.
    Egyébként, ha a telefonod fent van a hálózaton, akkor fent van a hálózaton, tehát ha azt az arányt kell tartanod, hogy mennyit van hazai és mennyit roaming hálózaton, akkor ezzel ezt az arányt buktad. Ha azt az arányt kell tartanod, hogy mennyit forgalmazol adatot hazai hálózaton és mennyit roaming hálózaton, akkor mivel nem forgalmazol, nem buktad.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák