-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
válasz Micuir_M #4650 üzenetére
Anno (kb. 2 évvel ezelőtt) én is elfelejtkeztem egy csekkről, de semmi SMS-t és levelet nem kaptam. Akkor egyirányúsítottak, amikor a következő havi csekket befizettem (és meg is kapták), tehát közel 30 nap után. Ma viszont már biztosan nem várnak eddig. Ja, üzleti előfizetés volt.
-
club1
veterán
Szerintem normális. A tájékoztatási kötelezettségüknek időben eleget tettek. Az ÁSZF-et bármikor megnézheted a weboldalukon. Ami nem normális, az a díj mértéke, főleg azért, mert a nem fizetők jó része jóhiszemű (olyan mint te és én), azaz abban a hiszemben telefonálnak tovább, hogy befizették a csekkjeiket.
-
club1
veterán
Pl. azért, mert nem kötelesek téged felvilágosítani minden egyes alkalommal a következményeket illetően. Többek között erre van az ÁSZF. Ha elvárod, hogy az összes következményt megírják, nem lesz elég az az egy, de szerintem kettő sms sem. Én úgy gondolom, hogy nem csak jogaink vannak, hanem kötelezettségeink is. Ennyi, nem ragoznám tovább...
-
ALI_G
veterán
ugyan már, belefért volna abba az SMS-be még ez is.
és akkor sem értem, hogy miért van késedelmi kamat mellé még plusz ez is.elmennek a p*csába. Akkor is bemegyek egy nagyobb pannon boltba köv. héten. és megb@szom őket, amit ide most le is írok, ha nem olvassák, akkor nem fognak róla tudni, mégis megteszem.
értem én, hogy ÁFSZ, de pofátlanság ennyivel lerántani az embert a semmiért. Mert nem visszakapcsolja vissza, hanem egy retkes programban 3 sor.
[ Szerkesztve ]
-
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
N97 tipusu készülékemmel és pannonos előfizetéssel,szeretném a pannon wap
oldalát elérni de nem tudom hogyan.
Sokat netezek otthon és máshol is de kimondottan a wap megjelenitésű oldalt
hogyan tudnám elérni?
Mi a címe?
Előre is köszi.-Galaxy S20 - The best-
-
nokia91
csendes tag
Sziasztok!!!
1-2(nekem fontos) kérdésem lenne!!
A Pannon most levitte a Nokia 5630 árát 39990ft-ra, a telefon 10000ft-os készülékbeszámítással csak a Netshopban érhető el, vagy az üzletekben is??
A Samsung M3510 egyáltalán nem érhető el készülékbeszámítással?
Ha a Bónuszprogramban veszem az új készüléket és beszámíttatok egy telefont 10000-ért, akkor 10000(bónusz program)+10000(készülékbeszámítás)ft-tal, (ami összesen 20000ft) olcsóbban megkapom a készüléket?Köszönöm!!
-
Rottenbiller
csendes tag
Sziasztok.Pannon egyenleg infó,vásárlási keret 10000ft,ez pontosan mit takar?Ha pl Nokia6300 akarok venni,ez beszámitható?
-
Landsmann
addikt
válasz Rottenbiller #4663 üzenetére
Nem. Ez arra vonatkozik, hogy mobilvásárlása, emelt díjas szolgáltatásokra 10000 Ft erejéig használhatod. Ez majd a számládon jelenik meg. Ha a számlázási ciklusban több mint 10000 Ft értékben vennél igénybe iylen szolgáltatásokat (pl autópálya matrica vásárlás, csengőhang letöltés stb), akkor azt csak úgy tudod megtenni, ha univerzális egyenleggel feltöltöd.
Tehát ez csak egy előleg, eddig az összegig igénybe vehetsz ilyen szolgáltatásokat unuverzális egyenleg feltöltése nélkül.
[ Szerkesztve ]
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
lesaux
veterán
Sziasztok!
Lehet, hogy buta a kérdés, de akkor sem tudom a választ. Mi az összefonódás a Pannon és a Djuice között? Eddig azt hittem, hogy a Djuice a feltöltős Pannon, mondhatni a 20-as Dominó. De nem, mert a Djuice is árul előfizetős cuccot és a Pannon is feltöltőst. Akkor? -
Micuir_M
tag
A Djuice a Pannon egy márkája, amit fiataloknak szán főleg. A tulajdonos és a szolgáltatást nyújtó a Pannon, de ezt nem Pannonként teszi, hanem létrehozott egy külön márkát.
Mint amikor a Toyota beszállt a luxusautó üzletbe és létrehozta a Lexust.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=micuir_m
-
-
nokia91
csendes tag
köszönöm a segítséget
-
aphra2
senior tag
válasz nokia91 #4673 üzenetére
Nyugi,.. nem mindenki van benne ezekben a dolgokban, Viktor0610 ha erre jár biztos segít, ő pannon boltban dolgozik, ha jól emlékszem.
Egyébként ha bemész bármelyik közeli üzletbe, sztem ott is kapsz választ, nekem eddig mindig készségesen segítettek .Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
őstag
Épp bónusz programot nézegettem, kattintgattam, hátha van valami jó ajánlat, aztán találtam a végén egy érdekes mondatot amit nem sikerült értelmeznem. Kártyás vagyok, bónusz programból választottam telefont, és mikor a kosárba gombot megnyomom ott van egy checkbox egy linkkel, hogy "A hűségszerződés feltételeit elfogadom.", na ott van ez a szöveg:
"A kedvezményes árú készüléket akkor is igénybeveheti, ha nem vásárol új előfizetést! A készülék árát még tovább csökkentheti, ha igénybe veszi a Bónusz Program készülék ártámogatását!"
Milyen Bónusz program ártámogatásról van itt szó? Valaki segítsen már dekódolni, vagy itt magáról a bónusz programról van szó?
-
14adam
addikt
Hello,Vodafone-tól átvittük a Pannonhoz a számunkat.És azt igérték,hogy két óra alatt átálítják.Most már 8 órája nemtörténik semmi Mennyi időt kell szerintetek várni?
-
törölt tag
Nézd meg a szerződésen azt a pontot h "számhordozási időablak". v vmi ilyesmi
Akkor történik meg a hordozás, az valóban egy 2 órás periódus, akkor bármikor megtörténhet. Az a nap, és időpont már eltelt? Mert nekem volt h 10 nappal szerződéskötés utáni időpontot adtak meg hordozási időablakra (igaz az vodáHOZ való hordozás volt még régen) -
jbl
aktív tag
A pannon szolgáltatás teljes területén tegező viszonyt alakított ki. Ez senkit nem zavar, csak engem egyedül?
-
Davey7
senior tag
Öcsém akar venni most egy ilyen Samsung Corby csodát amit reklámoznak agyba főbe 10k-ért.
Ugye ez előfizus,de öcsém nem megbízható. Ő azt mondja,hogy lehet olyant,hogy a szülő megszabja,hogy ha elér egy határt akkor "tiltsák" le és ne lépje túl a keretet,ne csináljon hatalmas számlát.
Tényleg van ilyen? Mert van az az előfizu ahol havi 1350 a havidíj és annyi lenne neki max,mert az 100% lebeszélhető és azon felül nem kéne,hogy legyen díj...
-
rimbo
tag
Régen a prepaidek voltak tegezők, a postpaidek magázók. Miben jött ez elő valami reklámban vagy honlapon?
Ha megnézed a Pannon üzleti oldalát ott minden magázva megy.De szép lenne, Közel önhöz.
-
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! Adott egy előfizetéses pannon szám. Hogyan tudnám "egyirányúsítani", tehát én tudjak hívni róla, de ezt a számot ne tudják hívni.....? Tehát ne is csörögjön ki a hívónak, és hangposta sem jelentkezzen. Teló menüjében van olyan, hogy bejövő hívások tiltása, de nem tudom aktiválni, ha próbálom, kér egy jelszót (Négy karakteres), de kiírja, hogy nem áll rendelkezésre.
Van valakinek ötlete? -
jbl
aktív tag
válasz Zoli bácsi #4688 üzenetére
Minden hanghívás átirányítása pl: 0620-000-00-00
-
Micuir_M
tag
válasz Zoli bácsi #4688 üzenetére
Azért nem tudod aktiválni, mert az hálózati szolgáltatás. A P-nek kell aktiválni. De ahogy nézegettem a Pannon oldalát, nincs ilyen náluk.
A hívásátirányítás nem létező számra jó ötlet. Akkor azt fogja bemondani, hogy a "Hívott számon előfizető nem kapcsolható."
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=micuir_m
-
SovereigN
csendes tag
Sziasztok!
Van egy előfizetésem, aminek a hűségideje lejárt 2007-ben, azóta nem lett meghosszabbítva.
A webshop-on keresztül most szeretnék rendelni egy új telefont - 10.000 Ft régi készülék, és bónusz program beszámítással, a meglévő előfizetés meghosszabbításával újabb 2 évre.
Hogyan tudom ezt ebben a formában megrendelni?
Mert eddig bárhogy próbáltam mindig új előfizetésnek írta a rendelést, új telefonszámmal.Vagy erre csak személyes vásárlás esetén van lehetőség? (nem örülnék neki, mert a webshop-os 5% kedvezménnyel lejönne pár ezer forint a készülék árából).
Előre is köszönöm a segítséget!
-
trohak
csendes tag
Sziasztok!!!
A mobilinternet mini szolgáltatást hogyan kell lemondani?
(Sajnos minden új ügyfél megkapja ezt a szolgáltatást ha kell ha nem, 1hónap után viszont van havi díja)Köszönöm!
-
DeadMeat
nagyúr
Azt hiszem lesz egy kis garanciális problémám a nemrégen vett mobilommal.Konkrétan szerintem hamar lemerül.Egy spica a konkrét készüék,16. hoztam el.Feltöltöttem rendesen (nem,nem volt rajta a töltőn 12 órán át kikapcsolva,eddig sem csináltam,gondom nem volt belőle,nameg litiumos aksinak minek... )Szóval teljes töltés után levéve a töltőröl pár perc múlva 90% az akku,fél óra,óra mulva 80% és igy tovább.Minden progit kilőve szintén.
Kérdésem az,hogyan működik a garancia ügyintézés?Beadom,bevizsgálják,aztánközlik,hogy nincs vele gond?Az nem baj,hogy egy fél napalatt leeszi az aksit.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
user12
őstag
válasz DeadMeat #4696 üzenetére
Azért ez mégse normális jelenség. És ez nyilván fel fog tűnni a szervizes srácoknak is.
Egyébként nekem egy előző telefonnal olyan gondom volt, hogy "néha" fagyott. De tényleg..kb hetente egyszer (csak mondjuk qrva zavaró volt ha hívás közbe fagyott meg), visszavittem még garba, elmondtam mi a hiba, következő héten mehettem érte. Nem tudom mit csináltak rajta, de utána jó lett.[ Szerkesztve ]
Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
SzalaiG
addikt
Vettem maganak karira egy 6303-at. Zsír csak még szokni kell.
Tök jól jött ki, h volt 10e kedvezményem. Vittem egy roncs telót az is ért 10e-et. Így 5eFt-ért elhoztam.
K.Ü.!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 4
- Futás, futópályák
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ps5Pro vadonatúj 3 év garanciával eladó! BeszámolOK!
- Eladó PS4 kontroller szilikon védőburkolat kék és fekete színben
- Eladó Viper Steel DDR4 2x8 gb ram
- Garanciális Lenovo ThinkPad P1 Gen 3, Intel Core i7 10th gen, Nvidia Quadro T1000, 32 GB RAM, 512 GB
- PlayStation DualSense Edge kontroller kipróbált, 23 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest