-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
machobymb
csendes tag
Kedves fórumozók!
Telefonomon (Xperia SP) lecseréltem az eredeti rendszert Cyanogen-re. 12.1 és 13 alatt sem tudom használni a netet (havi 100MB keretem van, levelezéshez elég). A Telenor oldalán lévő beállításokkal nem akar menni, feleségem telefonjáról is néztem a beállításokat (azon nincs kérve internet), az sem jó.
Tudnátok segíteni? A jelerősséget mutató ikonnál megjelenik E és LTE is, néha felfelé mutató nyíl is (gondolom ilyenkor próbál adatot küldeni), meg felkiáltójel folyamatosan. -
KTU
addikt
válasz machobymb #38802 üzenetére
Próbáld ki mind2 beállítást [link]
Az áthúzottat is.Ja és beállítás után "opciók gomb" mentés, ezután reboot, és akkor nézd.
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék érdeklődni, hogy mi a tapasztalat a Telenor hálózatával?
Lenne lehetőségem most a T-mobil-ról igen kedvező csomaggal Telenorhoz átmenni, amivel élnék is, ha az alábbi feltétellel nincs gond:-vidéki 3G/4G stabil lefedettség (Pest megye/budai hegyek környéke főleg, valamint észak magyarországi régió/Bükk térsége)
-BP-en belüli lefedettség gondolom jó, viszont a vidéki (régi 20-as éveim emléke nem túl jó) milyen?Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv:
Taniszhttp://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Landsmann
addikt
Történt, hogy mivel itthon is és a melóhelyen is van wifi, alig használom a mobilnetet. Így a havi 500 mega sok, elég a 100 mega. Árban fele. Felhívtam a szolgáltatót, hogy ha lemondom az 500 megát és megrendelem a 100-at, akkor az azonnal aktiválódik, vagy kártyás cikluskor? Mondja a fazon, meg tudja oldani, hogy az 500 mega 29-ig éljen és elsején a 100 megás aktiválódjon. Ez így tökéletes. Megcsinálta. Jött is az SMS egyből, hogy az 500 megás csomagot törölték. Remek! Nézem, persze hogy nem csatlakozik a telefon a netre. Az 500 megából még 485 mega volt. Visszahívtam őket, elmondom mi a nyűgöm. Azt mondja a csajszi, adjak be írásban reklamációt. Mondom, az vagy egy hónap mire lesz belőle valami, a net viszont kellene holnap és holnapután. Erre azt mondja, akkor azt tudja csinálni, hogy aktivál egy adatjegyet, ami március 1-ig él. Aztán felveszi a reklamációt, amiről írásban értesítenek majd. Az adatjegy árát majd jóváírják és lehet, hogy az 500 megás árából is térítenek. Na, hát most itt tartunk. Az azért érdekes, az adatjegy lejárati időpontja február 24. Azaz ma. Na, az érdekes lesz, ha éppen csütörtökön nem lesz net a telefonon. Na, akkor tuti megint hívom őket csütörtök reggel.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
wetomi
aktív tag
válasz Landsmann #38805 üzenetére
A kiegészítő adatjegy, mint szolgáltatás érvényessége 1 napnak látszik, mert naponta csak 1-et tudsz megrendelni. De a tényleges adatkeret, az a ciklus végéig aktív. Holnap is tudsz majd netezni.
(#38804) Tanisz: Nekem a Bp környéki hegyekben nagyon jó tapasztalataim vannak a Telenor hálózatával. Ha sokat túrázol, a Pilisben, Budai-hegységben, Visegrádi hegységben szerintem jó a lefedettség.Vidéken nagyrészt az Alföldön vagyok képben, ott is sokat fejlődött a 800-as cellák miatt a 4g lefedettség.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz machobymb #38807 üzenetére
Ne itt kérdezd, hanem azon topicban, ahol ismerik ezt a ROM-ot, mivel szinte biztos, hogy nem az APN beállításokban van a hiba, hanem a készülékbeállításokban valamelyik engedélyezésnél.
(Én a Win Phone esetén küszködtem, mire megtaláltam)MOD
A napokban felteszek én is Cyanogen ROM-ot egy Elephone Trunk-ra, utána meg tudom nézni, hol (több helyen) kell engedélyezni a mobilnetet.[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
aprokaroka87
nagyúr
a klikk 100mb csomag az az a csomag ami 100mb elfogyása után lassitásra kerül,vagy az amelyik utánna már a facebook megy?
-
machobymb
csendes tag
válasz aprokaroka87 #38810 üzenetére
Az a csomag, ami után lelassítják a net elérést.
-
4Grider
nagyúr
válasz aprokaroka87 #38810 üzenetére
Ezt a csomagot viszont 2015 nyarán megszüntették, azaz már nem lehet rá előfizetni.
-
KamuMazsola
őstag
válasz aprokaroka87 #38813 üzenetére
Nem véletlenül klikk 1GB, 1500 Ft három hónapra?
Üdv.: KamuMazsola
-
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #38813 üzenetére
Szerintem valami rendszerhiba lesz, vagy tényleg az 1500 forintos 1 gigás csomagról van szó (az első 3 hónapban csak egy alkalommal 1500 forint , a másik kettő ingyenes).
Xiaomi 13T
-
Phvhun
őstag
Sziasztok!
Nekem van egy olyan problémám, hogy rendeltem egy sima kártyás csomagot telenortól, és lényegében lenyúlták róla a pénzemet. Buta telefonba volt a kártyám, és kaptam az sms-eket hogy egyre kevesebb a pénzem, de nem is telefonáltam vele, és most jöttem rá hogy a klikk szolgáltatás be volt kapcsolva, de nem kértem ilyet, és nem is használhattam mobilnetet a buta telefonommal.
Van rá valami mód hogy visszakapjam a sunyi módon lenyúlt egyenlegemet, vagy apróbetűs rész betakarja őket?
-
wetomi
aktív tag
-
4Grider
nagyúr
válasz Phvhun #38817 üzenetére
Azzal kezdenék, hogy az online.telenor.hu oldalon megnézem, hogy mikor lett aktiválva a klikk csomag.
Én még olyat ui. nem hallottam, hogy alapból be van kapcsolva a klikk. Biztos, hogy nem te/hozzátartozód rendelte(d) meg? Ha tutira egyik sem és az előfizetői szerződésedben sem szerepel, akkor van esélyed. -
-
Phvhun
őstag
válasz 4Grider #38821 üzenetére
Na hát kiderült hogy amikor megvettem a kártyát, akkor aktiváltak rajta egy 3 hónapos ingyenes klikk csomagot, aminek az ingyenessége most járt le, és emiatt vonta a pénzt.
Én ezt nem kértem alapból, és gyakorlatilag lehúztak egy ezressel. Mindenesetre most lemondtam szóval lényegében félig megoldódott a dolog, de rossz a szájízem a dologgal kapcsolatban.
-
Phvhun
őstag
válasz 4Grider #38823 üzenetére
Valamikor tavaly nyár végefelé vettem, akkor letelt a 3 hónapos aktív időszak, és valami 2 hónapig "járt lefelé" a telefonszámom, és újra tettem rá pénzt most januárban hogy újra aktiváljam a számomat, és akkor vonta le a pénzt róla a klikk. Most februárban meg már csak arról jött az sms hogy nem tudja levonni és szneteltetik a szolgáltatást, ekkor vettem észre hogy necc van.
Szóval lényegében kerek a történet, csak nem korrekt az eljárás, hogy rámtukmálták a szolgáltatást eredetileg ingyen, és nem kellett úgymond beleegyeznem mondjuk egy sms-el, hogy levonhassák az első fizetést az ingyenes időszak után.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Phvhun #38824 üzenetére
Akkor ha jól értem, személyes ügyfélszolgálaton vetted, ahol miután felajánlották az aktiválást, nem mondták, hogy 3 hónapig lesz díjmentes a klikk és utána fizetni kell érte. Majd miután minden hónapban vonta az 1000 Ft-ot az még nem tűnt fel. Aztán amikor a lemerült egyenleget feltöltötted, akkor vetted észre, hogy megint levonás volt.
Ha így volt, akkor a történetben te is elég rendesen benne vagy... -
Phvhun
őstag
válasz 4Grider #38825 üzenetére
Lényegében annyi volt a kártyán most januárban, hogy egyszer tudta levonni az összeget, akkor már mindegy mit csináltam volna, buktam a dolgot.
Igen élőben vettem, és ha érdektelenül bele is egyeztem, hogy "jóvan mindegy mit adsz csak csináljad", biztosan nem mondták hogy 3 hónap múlva fizetnem kell érte, mert akkor nem kértem volna, mivel akkor is tudtam, hogy soha nem fogom internetezésre használni, mivel arra van a számlás csomagom.
[ Szerkesztve ]
-
elin
tag
válasz 4Grider #38825 üzenetére
Én nagyon elkötelezett Telenoros vagyok, de tavaly engem is megszopattak. Decemberben bementem nano simre cseréltetni, meg is csinálták minden kekec nélkül. Akkor és ott az ügyintéző előtt kaptam 1 sms-t, hogy aktiválták a MyTv-t. Mondtam egyből, hogy én ezt nem kértem. Az ügyintéző csaj azzal jött, h ez csak az alapcsomag. Konkrétan rákérdeztem, h ingyenes-e, és határozott igen volt a válasz. Aztán persze a számlán ott figyelt a +400 Ft. Azonnal hívtam a 1220-t, elmondtam mi, hogy volt. Korrekt volt, mondta, h téves információt kaptam, ez igenis fizetős, meg h a következő havi is ki lesz számlázva már, de az azt követő haviban jóváírják a 800 Ft-ot. Levelet is kaptam minderről sűrű bocsánatkérésekkel, és a 800 pénzt is visszakaptam.
Végül jól sült el, de az itteni ügyintézőkről meg van a véleményem.Honor 9 grey > Honor 7 silver
-
hardline
senior tag
Üdv!
A hónap elején írtam a topicba, hogy gond volt a számhordozással. Kaptam segítséget is, így egyértelmű volt, hogy a Telenor hibájából nem ment végbe a számhordozás. Írtam levelet a Telenornak, amire a mai napon érkezett válasz. Megvizsgálták az esetet és mindent tagadnak. Persze így a kötbér sem terheli őket.
Nem is vártam többet... -
Harkovz
aktív tag
Meg kötöttem a Hipernet Home csomagot. Egyenlőre piros pont a Telenornak. Gyors sima ügyintézés és router is volt több féle. A nagyobb Huaweit választottam. Beüzemeltem, egyből full térerő 4G-n.50 Megás letöltés. Pedig jó vastag vályog falak vannak. A vodánál lemondtam a netet. Nem volt egyszerű. Az egyik boltból elküldtek, hogy még hűség idő van rajta. Be mentem egy másik boltba ahol múltkor azt mondták 21-én már felmondhatom. Mondták, hogy így van nem baj, hogy 28.ig van hűség mert 8 nap a felmondás. El is intézte. Egy ürge még tabletet is ajánlott telefonon csak maradjak. Kösz nem kértem.
-
fant0mi
őstag
Hangpostát hogyan tudom deaktiválni? A telefonban benne van a telefonszáma az átirányításoknál, de mikor a telefonban beállítom, hogy ne legyen átirányítás ha foglalt/nemelérhető/..., akkor elkezdi tekerni, majd visszaüzen, hogy nem tudja az áritányítást kikapcsolni, nincs jogom vagy ilyesmi. Más számra való átállítás sem megy.
Miért ragaszkodik ennyire a szolgáltató, hogy át legyen irányítva hangpostára a teló? És ha én csak időszakosan szeretném használni?
My telenoron látom hogy a szolgáltatás aktív, de egy kapcsoló, link, semmi nincs, hogy az egész hangpostát a fenébe letiltsam... -
veterán
telenor oldalán bejelentkezve hol tudom kérni, hogy aktív legyen az előfizetésen a mobilparkoláshoz a vásárlási keret? A sajátomon sok éve beállítottam, de azóta totál más (és sokkal bénább) a felület, és nem találom ezt az opciót.
hogy tudták így szétbarmolni lépésről lépésre az online felületet???"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
hardline
senior tag
válasz wetomi #38831 üzenetére
Telenortól Vodafone irányba volt egy számhordozási kérelmem. A megadott napon a telenor elutasította a számhordozást azzal az indokkal, hogy a telefonszámom nem tartozik a telenorhoz. (Vodafone-nál kérdeztem, hogy mit látnak: A Telenor visszautasította, mert nem szerepel a számom az adatbázisban)
Futottam két kört mindkét szolgáltatónál, adatot egyeztettünk.
Ezt követően újra benyújtottam a kérelmet. Ekkor gond nélkül megtörtént a számhordozás.
Írtam a Telenornak ez ügyben, hogy a szerződési feltételeikben leírtak alapján fizessenek kötbért, amire válaszként azt kaptam, hogy megvizsgálták a panaszolt hordozási folyamatot, de hibát nem találtak, így nem fizetnek. Valamint a levél szerint csak a második hordozási kísérletet ismerik el (ami sikeres volt). Az első mintha nem is létezne...
Nem is akartam foglalkozni az egész kötbéres dologgal, mert gondoltam, hogy a nagy szolgáltató majd ír amit akar, és úgysem fizet... De azért bosszantó az egész.
Azóta beléptem flottába, tehát volt még egy számhordozásom (vissza a Telenorhoz), gond nélkül. -
SidCorky
őstag
Ha nem találom a telóm számláját, tudnak adni másikat abban a Telenorban ahol vettem imei meg előfizetéses szerződés alapján? Szervízelni kéne, de kell hozzá a számla, és valahova elkeveredett...
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
MODERÁTOR
-
SidCorky
őstag
válasz Viktor0610 #38838 üzenetére
Novemberben vettem...holnap megpróbálom, hátha sikerül
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Adonimus
senior tag
Szép napot. Lenne egy kérdésem. Előfizetéses telefonra érkezett egy ilyen sms. "3000ft egyenlegfeltöltés után egyenleged bruttó 3000ft ami mobilvásárlásra is felhasználható. "
Mi lehet ez?
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
wetomi
aktív tag
válasz hardline #38836 üzenetére
És semmi adatmódosítás nem volt egyik oldalon sem, vagy nem volt esetleg lejárt számlád, amit esetleg időközben befizettél? Fene se tudja ennyi alapján mi lehetett a gond.
(#38840) Adonimus: valószínűleg valaki tévesen a te számodra töltött fel egyenleget.
[ Szerkesztve ]
-
hardline
senior tag
válasz wetomi #38841 üzenetére
Nem volt se lejart szamlam se adatmodositas. Mindig pontosan fizetek. Mindket ugyfelszolgalattal egyeztettem az adataimat. Ok soroltak, en meg helyeseltem. Vicc az egesz tortenet. Sehol nem adtak ki papirt semmirol. Vodanal is kertem, hogy igazolhassam amit elmondtak az adatbazis alapjan (jo adatok es helyesen megadott telefonszam) de nem tudnak ilyen papirt kiadni. Minden szolgaltato azt csinal ebben az orszagban, amit csak akar. Igy konnyu szerzodeseket kotni, hogy egyoldaluan modositgatnak, de persze az ugyfelet koti a rablanc 2 evig. A rendszerukbol is azt torolnek ki amit akarnak, ki latja azt rajtuk kivul... Aztan megvizsgaljak a "problemat". Volt mar ember, akinek kifizettek a kotbert? De ha en bontottam volna fel husegidon belul a szerzodest, akkor megtalalnak a problemat...
-
milenda
tag
válasz hardline #38845 üzenetére
Én az UPC-hez hordoztam egy kis vidéki szolgáltatótól vezetékes telefonszámot. A számhordozás indítása után 5 nappal felhívott az UPC, hogy jaj de nehézkesek ezek a vidéki szolgáltatók, rendeljem meg ismét a számhordozást. Mondtam, jó, de előbb kérem a kötbért, mert kifutottak a törvényben előírt határidőből. Szó nélkül jóváírtak 2×5.000 Ft-ot. Ekkor ismét megrendeltem, ez már sikeres volt. Ha másodszor beadod az igénylést, valóban csak azt tekintik érvényesnek, az első mintha nem is lett volna. Mindenkinek ezt tudom tanácsolni. Ha elutasítják a hordozási kérelmet, kérni kell a kötbért, és ha valóban stimmel minden adat, akkor fizetnek.
-
4Grider
nagyúr
Másik topic-ban írták, hogy jön a VoLTE. Év végével publikus szolgáltatás lesz és szerencsére nem ZTE eszközökkel oldják meg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest