Hirdetés

Aktív témák

  • aleister

    veterán

    válasz Throme #48956 üzenetére

    "...aki vesz FX gépet, mit vacakol a tamival ..."
    Ez azért nem adja magát. :)

    Mindenki más és más okból vesz/vett FX-et. Én (ez most egy fikció lesz példának) ha még 2 évig használom a vázat, kb akkor is árában tudom eladni. És ha azt nézem, hogy x évig ingyen használtam a legjobb Nikon vázat, akkor hirtelen mosolyogni támad kedvem. Ellenben, ha nem látok ugyanilyen jó vétel obiban, akkor nem fogom megvenni. Ezt a Tamit 230-ért vettem 300 helyett, úgy, hogy kb 1 hónapot volt használva, makula, bolti állapotban volt, és volt még rá kb 58 hónap garancia. Nagyjából ezt is el fogom tudni árában adni 1-2 év után. Ha Nikkorban lett volnailyen jó vétel, azt vettem volna.

    Az csak hab a tortán, hogy a tesztek szerint, és 2 fórumtársunk szerint is állati penge obi. Tehát még csak a lekicsinylő hangsúly sem biztos, hogy ideillő. Szóval én nem érzem jogosnak a mondatod. Magasan én szopok, szoptam a legtöbbet a Tamival, mégsincs rájuk egy rossz szavam sem. Amikor mellettük döntöttem, elfogadtam ennek a lehetőségét, mert tudtam, hogy előbb-utóbb jól fogok kijönni a dologból. :)

    Szóval nagyon sokan vagyunk, nagyon sokféle lehetőséggel és motivációval, és nemigen lehet még egy topic látogatóira sem általános szabályt felállítani, nemhogy ánblokk a nikonosokra, vagy úgy nagy egészében a fotósokra.

    Egyébként értem mit akarsz a többivel mondani, és egyet is értek a számokon való lovaglás részével. :)

    ...és most megyek, és meglövöm ezeknek a nyomiknak a qrva tesztképeiket :)

    Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Aktív témák