Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz keIdor #27965 üzenetére

    Ismerem az ilyeneket, akik más pénztárcájában turkásznak, meg azzal vagdalkoznak, minek ez, minek az.... De szerintem itt nem ez volt a mondanivaló.

    Viszont! a 970, 980 jelenlegi árazása annyira el van túlozva pl. egy 950-hez képest, hogy teljesen ésszerűtlennek tűnik a vétele. Persze, egy nagyon-nagyon szűk rétegnek megérheti, akiknek komoly pénzeket számít minden várakozással töltött perc, de szerintem itt a topicba igen kevesen vannak ilyenek. Ne értsd félre, én tényleg eszem ágában sincs senkit se lebeszélni róla, de ezzel sem árt tisztában lenni. :R

    (#27966) Laraxior: 1. A Bloomfield nem szereti a páros prociszorzókat.
    2. Érdemes betartani azt a szabályt, hogy a szorzók így nézzenek ki: QPI>Uncore>=2XDram.

    Persze, úgy használod ahogy jólesik, De azért talán egy próbát megér, amit írok. :P

    (#27967) BMW001: Amit Keldornak is írtam, piszok gyors, és jó is, csak irreálisan túl van árazva a 200K+-os árával. Persze, a 100K körüli használt motyók más tészta, de nekem használt proci nem pálya, pláne nem lenne az munkára. :U

    Szerintem amúgy 4Ghz-re mindenképp számíthatsz. Afölött megnő nagyon a szórás. ;)
    Az SB él és virul, csak most fog csúszni még két hónapot. Igazából engem nagyon nem izgat, 2 éve I7-em van, bőven kibírok még vele egy évet, hogy szépen lemenjen az új motyók ára, meg legyenek komolyabb tapasztalatok, melyik mit tud, esetleg javított steppingek. (Bulldozer, 1356, 1155)

    Attól nem tartok, hogy az olcsóbb, 920-al szerelt X58 szettek ára nagyon leessen, mivel az SB másra való, az 1356 meg szvsz drágább lesz, tehát megmarad a piaca. ;) A bulldozer meg azért nem fog szerintem beleköpni a levesbe, mert az AMD-nek nem fog érdekében állni jóval az Intel alá pozicionálni árban az új motyóit, gondolom ha már versenyképes cuccuk van, a profittermelésre fognak játszani, nem jótékonykodásra.

    Amúgy az új lapodtól szerintem ne tarts... Én mikor EVGA-ra váltottam UD5-ről, kb. 2 nap alatt lenyomtam az összes korábbi eredményét a procimnak minden extra nélkül. Itt ami kell a procinak, hogy jó tápkör legyen a lapon, és a user jól lője be a beállításokat. Amit tudni kell, a feszeket, szorzókat, ramidőzítéseket, és ezt korrigálni az új lap sajátosságainak megfelelően. Hipp-hopp kész leszel vele. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák