- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
youspinme
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Sony GDM-F520-as CRT, két hibával. Az első, hogy minden bekapcsolásnál nagyon erősen dominál a zöld szín, amit meg tudok oldani az OSD-n belül ennek a 0-ra állításával, illetve 15-20 perc után magától is megszűnik ez a probléma. A másik: időtől függetlenül néha olvashatatlanul homályos lesz a kép, ilyenkor ki-be kapcsolom és valameddig jó lesz. Csak FPS játékra használom, 1024x768@165Hz-en. Eddig négy kábellel próbáltam ki, ebből az egyik egy jó minőségű VGA, illetve köztük volt egy BNC-to-VGA is, notival is teszteltem, ugyanez a jelenség. Ezeket leszámítva még mindig tűéles a kép, nagyobb felbontáson is, a típusra jellemző vakító fényerő sincs. Némi keresgélés után a flyback transzformátor lehetséges hibájára akadtam, valóban ez lenne a probléma? Belenyúlni, forrasztgatni nem igen mernék, soha nem csináltam, viszont ha még menthető lenne, elvinném / keresnék szervizest; a 144Hz-es LCD-k nem győztek meg.
A segítséget előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
like a record, baby.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Csere-Beszámítás! MSI G32CQ4 E2 Ívelt WQHD 170HZ 2560x1440 1MS Monitor
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- ITEK Gamer Monitor 29" Vadiúj 6hó jótállás+ Áfás Számla!
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest