Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pot63

    csendes tag

    Sziasztok!

    Gépvásárlás előtt vagyok, és van két régi 19''-os Philips TFT monitorom D-SUB csatlakozóval, amit szeretnék még használni. Az alaplap Gigabyte GA-B85M-H3D lenne, a processzor i7-4790, a videókártya pedig Nvidia GTX 750.

    Az lenne a kérdésem, hogy rá tudom-e kötni a két D-SUB monitort úgy, hogy egyik menne a GTX 750 DVI-I portjába egy átalakítóval, a másik pedig az alaplap D-SUB portjába, az integrált videókártyához?

    Vagy esetleg tudtok jobb megoldást? (Tudom, vegyek rendes monitort...) Nem találtam olyan videókártyát, ami tudna két analóg monitort vinni. (A régi 8600 GT-m bezzeg tudja két DVI-I-vel.)

    Illetve még egy részben elméleti, részben gyakorlati kérdés: ha mondjuk megy is a fenti megoldás (egy monitor IGP-n, a másik a dedikált videókártyán), akkor lesz bármi különbség a kettő között? Tehát pl. ha elindítok egy játékot, az másképp megy majd az egyik monitoron, mint a másikon? Vagy ha az asztalon áthúzok egy ablakot egyikről a másik monitorra, a videókártyák "átadják" egymásnak? Fura kérdés, és nehezen tudom elképzelni, hogy így lenne, de érdekelne, hogy ez hogy néz ki a gyakorlatban. :U

    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák