- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Engem aztán nem bántottál meg egy szemernyit sem...
Pláne, hogy a linkelt eredményhez semmi közöm nincs, egy fórumtársunk alaperedménye...
Csak arra szerettelek volna rávezetni, hogy az élet dolgaival kapcsolatban van néhány téves (naiv?) elképzelésed...netán fiatalkorú és/vagy az USA-ban élő vagy...?primus inter pares
-
Fiery
veterán
En megis minek nezzek utana jobban? Nincs ilyen kartyank, de az EVEREST kitunoen mukodik a GTX260 es GTX280 chipekkel is. Ha nem hiszel az EVEREST-nek, akkor probald meg ellenorizni az adatokat az ATITool, RivaTuner vagy GPU-Z szoftverek barmelyikevel.
Ezen a forumon egyebkent megengedett 2 kulonbozo login hasznalata ugyanazon felhasznalo altal? Just wondering...
-
Rover623
félisten
Ezen a forumon egyebkent megengedett 2 kulonbozo login hasznalata ugyanazon felhasznalo altal?
Nem megengedett...a másikat ki is tették...[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
Local
csendes tag
Szia !!!
BFG Válaszolt !!!
Nem tudja még semmi program kiolvasni a bios-t mert le van védve, azért mert elmentek a kártya szerintük a MAXIMÁLIS lehetőségekig és a további tuningolás még kárt okozhat !!!
Ha nagyon szeretném mégis kiolvasni a bios-t akkor agy 3DMark Futtatása alat meg lehet nézni hogy hogyan is emelkedik fel a kártya értékei vagy is a ThermoInteligence Technológi erre lett kitalálva !!!
A dobozon feltüntetett értékek valósak s Stabil működés közben is biztosak !!!
Ha bármi kérdésem lenne még forduljak Nyugodtan hozzánk !
Hát ennyi !!!
Local.
Localmester
-
Fiery
veterán
-
Laraxior
titán
Szia fater!
Van a hőérsékleteknél ez az alaplap. Ez az északi vagy a déli hidat méri?
gigabyte P35-ds4 rev 1.0
Lehetne valahogy mind a kettőt?"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Laraxior
titán
csak amolyan szólásmondás
nah akkor tévhitben voltam...fas*a... Tehát akkor sok jelentősége nincsen annak a szenzornak.Nem is kell azzal foglalkoznom.."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
szacsee
nagyúr
válasz Laraxior #859 üzenetére
Látom nem tökölsz, ajtóstul a házba...
Fiery: Giga tulajok nem értenek a szép szóból, Laraxior még a jobbik eset, szerintem Ő veszi a lapot, de hiába hangsúlyozom, hogy P35 és P45-ös deszkáknál is a Super I/O chipp magának monitoroz és azt írja ki az everest nem hisznek nekem....de neked sem.
Kinek hinnének, ha nem a program készítőjének?
Jájj de nehéz felfogásúak ezek...na mind1 én lassan feladom, de remélem meg tudom Őket puhítani. -
Fiery
veterán
-
donsergiooo
senior tag
Hi!
Nemtudtok egy újabb verzióról? Vettem egy 4850es Ati-t és nem jelzi még ki az infókat róla ...
ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)
-
Fiery
veterán
válasz donsergiooo #862 üzenetére
Ime a legujabb EVEREST beta --> [link]
-
Fiery
veterán
Elvileg az a CPU disszipaciojat mutatja, amit az alaplapodon talalhato Asus EPU (ADP3228) chip mer. Arrol nincs informacionk, hogy ez a chip pontosan (elektronikai ertelemben) mit is mer, es mennyire megbizhato ill. pontos a merese. Ha minden igaz, az Asus sajat EPU szoftvere is ugyanezt az erteket mutatja.
-
Fiery
veterán
Hasonlo furcsasagot jeleznek mas felhasznalok is, de me'g nem jottunk ra, mi okozza. A sajat Asus P5QC tesztgepunkon, Celeron 430 procival egyebkent 3.3W-ot mutat az EPU2 chip. Eloszor mi is azt hittuk, az EVEREST mer rosszul, de az Asus SixEngine szoftver is ugyanezt az erteket mutatja.
-
turorudi
aktív tag
Q6600 proci (húzás nélkül), Giga GA-EP35-DS3 lap.
Ha zenelejátszás közben indítom az Everestet (4.5), a szenzorok megjelenésekor reccsen egyet a hang, bármekkorára is állítom a hangkártya bufferét (StAudio DSP 2000 c-port).
Tapasztaltatok hasonlót? Mi lehet az ok? Más progival még nem tapasztaltam ezt.köszi
[ Szerkesztve ]
-
Fiery
veterán
válasz turorudi #870 üzenetére
Ez egy ismert hiba, amit sajnos me'g nem tudtunk reprodukalni a tesztgepeinken Igy egyelore javitani sem tudjuk, ugyanis me'g mindig nem sikerul egy adott hardver elemre szukiteni a problemat. Eloszor a hangkartyara gyanakodtunk, de integralt es kulso hangkartyaval is jelentkezik a problema. Aztan a chipsetre, majd a mobil gepekre terelodott a gyanu, de ezeket is ki tudtuk zarni. Szoba jottek az USB-s vinyok, de az sem segit, ha azokat lehuzod.
Egyedul az a megoldas nehany felhasznalonal, ha a SMART-ot letiltjak (a fomenu / Fajl / Beallitasok / Stabilitas oldalon), de akkor ugyebar nem tudja az EVEREST merni a vinyo hofokokat sem...
-
turorudi
aktív tag
Az a különös, hogy ha állítgatom a hangkártya buffer méretét (128, 256, 512, 1024 KB lehetőségek vannak nálam), a reccsenés mindig más minőségű, de beállított értékenként azonos lesz. Kisebb értéknél daráló (ilyenkor egyébként az USB egér is megakad menet közben), a legnagyobbnál pedig már csak ugrik egyet (persze ez is zavaró).
De köszi a választ, jó hogy közvetlenül válaszoltok.üdv
-
Fiery
veterán
válasz turorudi #873 üzenetére
Probalkozunk Szivesen segitenek is, de ez egy olyan hibajelenseg, ami abszolut kifogott rajtunk -- egyelore. Ha esetleg van idod, probalgathatod letiltani az egyes hardverfigyelo modulokat (EVEREST ablakanak aljan jobb gomb --> HWMon Modules), lehet hogy segiteni fog valamelyik... Ez a ficsor az ujabb betakban erheto csak el, sz'al kerlek frissits a legujabb betara --> [link]
-
Syde
tag
A legutóbbi bétát próbáltam ki, és néhány az Everest által mért adat, nem felel meg a (az általam vélt) valóságnak. VGA-GPU (3870 X2) adatainál az ATi PowerPlay , PCIe Bus, illetve a Képernyőnél a támogatott üzemmódok. Illetve volna egy olyan kérdésem, hogy egy adott RAID tömbnél, nem lehetne-e megoldani, hogy az egyes merevlemezek SMART értékei láthatóak legyenek?
[OFF]Más:
TPU-n olvastam az interjút, a figyelmeztetési funkció több, mint hasznos volna, valamint a egy átdolgozott grafikonos háttértár teszt. [/OFF]
üdv,
Syde -
Fiery
veterán
Eleg durvan zanzasitva irtad le a problemakat, kerlek fejtsd ki bovebben
1) ATI PowerPlay: mi a baj vele? Copy-paste-eld be a kiirt adatokat, es ugy ird le, hogy mi nem stimmel szerinted.
2) A PCI-E cuccokkal mi a baj? Melyik oldalon (az EVEREST-ben)?
3) A kepernyo altal tamogatott uzemmodok a legujabb, szelesvasznu monitoroknal nem feltetlenul tartalmazzak az osszes lehetseges kombinaciot. De az LCD-knel ez az informacio mar kevesbe lenyeges, fontosabb a max. felbontas.
4) A RAID tombokbol a RAID driver limitacioja miatt nem tudja egyetlen szoftver sem kiolvasni a SMART infot. A RAID driver irojanal kell reklamalni
5) Az "atdolgozott grafikonos hattertar teszt" alatt mit ertsunk?
-
szilva01
őstag
Sziasztok!
Letöltöttem az everest 4.5-öt telepítettem, elindítottam, és mikor ránéztem a tálcára azt hittem elájulok!!A processzorom 100 celsius fok fok fölött volt(legalábbis szerinte) gyorsan kikapcsol, coolert lekap procit megfog: még 50 fokos sem volt szerintem ! Aztán újratelepítettem az everestet és megint ugyanazt jelezte ki. Mi lehet a probléma?[ Szerkesztve ]
-
-
tlac
nagyúr
Azt hiszem a +3,3V és +12V értékekeit rosszul írja ki a program:[link]
-
Fiery
veterán
Koszi! Frissits kerlek a legujabb EVEREST beta verziora --> [link]
A frissites utan inditsd ujra a geped, es ujrainditas utan hasonlitsd ossze az EVEREST altal mert feszultsegeket a Gigabyte EasyTune-ban lathatokkal. Amennyiben tovabbra is elternek az ertekek, kerlek nyomj egy jobb gombot az EVEREST ablakanak aljan --> Sensor Debug --> ISA Sensor Dump, majd masold be az eredmenyt ide a topicba.
-
Fiery
veterán
Csak azokat a feszultsegeket meri az alaplapod, amiket a BIOS Setup is mer.
Az alaplap neve az Erzekelo oldalon csak referencia, az Alaplap / Alaplap oldalon lathatod a pontos azonositast.
A szenzor chip pedig valoban ugyanaz rengeteg Gigabyte alaplapon, de a bekotesuk mas es mas (pl. EP45-DS3P maskepp van bekotve, mint az EP45-DS3R -- a Te lapod pedig egy harmadikfelekepp ).
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Ebben az új betában már kétszer jelenik meg a videókártyám az összegzésnél (lásd a képet), és a Megjelenítés -> Windows videó menűbe. Ez miért van?
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Fiery
veterán
A multi-monitor tamogatassal van ez osszefuggesben, vagyis ilyenkor a Windows felé a videokartya tobb peldanyban mutatja magat (annyi peldanyban, ahany monitorkimenetet szimultan tud kezelni).
A videokartyak/chipek pontos darabszamat legegyszerubben a Megjelenites / GPU oldalon tudod ellenorizni.
[ Szerkesztve ]
-
suppabad
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is lépett fel hasonló probléma amit már irtatok korábban: EP35-DS3 alaplap + everest (v4.50.1330 ultimate) = reccsenések, akadások (hangilag és képileg). Ha kilépek az everestből akkor nem csinálja... érdekes. Mondjuk most kicsit megnyugodtam h nem én vagyok a hulye mer másnak is van ez, de jo lenne ha kiderulne mi okozza mert szeretem figyelgetni a procikat, memot stb. de igy élvezhetetlen még egy zene hallgatása is...GigaByte EP35-DS3 | C2D E8400 @ 3.6 Ghz (400x9) + CoolerMaster Hyper 212 | 4 GB Geil Ultra DDR2 1066Mhz | Sapphire HD4850 OC 690Mhz/1128Mhz + Zalman ZF1000 | E-MU Creative Professional 1212M v2 | 2xSATA2 HDD 500GB 32MB | ASUS A-45GA 450W aktiv PFC | Aerocool AeroEngine II-BBA | Vista Ultimate 32
-
westlake
félisten
hopp, mi van itt nekunk?!
nem mas, mint az everest 4.60-os verzioja!mod: jah, es uj a bench.dll (is), ugyhogy senki ne hasonlitsa ossze a benchmarkok eredmenyeit semelyik regebbi everest eredemnyeivel!
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
szandro
senior tag
Hello!
Az érdekelne, hogy Everestben a hőfokonál, ha van CPU 1. mag, CPU 2. mag, és simán CPU ami kkülönböző értékeket mutatnak akkor melyik a mérvadó, illetve ha a proci idle/load hőmérsékleteiről beszélünk akkor melyiket kell figyelembe venni?
köszi
-
Lord Myn
senior tag
Hali!
A Texel Fill-Rate-et hibásan írja ki a GTX 260/280 kártyáknál, nálam ~72 Gt/s-t ír ki, pedig "csak" ~48 Gt/s-t tud a kártya (GTX 280), más a textúraszűrők aránya, mint a G9x generációnál volt...
"War does not determine who is right - only who is left."
-
tlac
nagyúr
Ettől függetlenül, lehet mégis csak ott van az a +12V (ami a későbbi verziókból ki lett szedve)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest