- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
elég az everesthez a következő gép:
cpu:366mhz
ram: 64mb
hdd:2.1gb
vga:S3 PCI virge 4MB
odd.CD-rom| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Thrawn
félisten
Vajon van arra lehetőség, hogy a procimagok hőfokán utólag lehessen állítani/kalibrálni? Szörnyű ez a Brisbane
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Fiery
veterán
-
Thrawn
félisten
Ha lehet hinni a Core Temp készítőjének, akkor mást is elismertek:
- Add: AMD AM2+ 65nm processors get a 21c offset to fix incorrect temperature reporting (info from AMD). Link
Az eredmény már sokkal hihetőbb lett:
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
veterán
-
Thrawn
félisten
válasz Donki Hóte #1258 üzenetére
Ezt tedd fel:
Core Temp 0.99.4.75 32 bit
Core Temp 0.99.4.75 64 bitDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
veterán
-
Thrawn
félisten
-
AtHoS
nagyúr
Örvendetes hír
Sajnos ez az új verzió sem mutatja az Asus P5K Premium lapom memória feszültségét
Sőt az érzékelő részen a feszültségeknél már csak a CPU fesz látható. 4.6-ra visszaváltva szintén eltűntek az adatok. No asszem újraindítom a wint, hátha a friss telepítés kavart be
read-only mode on the forum
-
Fiery
veterán
Az EVEREST csak azt tudja merni, amit a rendszered tud merni. Tudtommal a P5K szerias alaplapok nem kepesek a memoria feszultsegenek meresere. Az Asus mar egy ideje csak a "hangzatos nevu" alaplapoknal (pl. Blitz, Striker, Maximus, Rampage) oldja meg a memoria es az eszaki/deli hid feszultsegenek mereset.
-
AtHoS
nagyúr
Ahhha! Akkor ez megint egy szép Asus fícsör. Köszönjük neked ismét ASUS
Oliverda
Szerencsére nem kell matatgatni a BIOS-ban így nem tudom, de most megnéztem és csak azokat látni, amit az Everest is ír.Úgylátom el voltam kényeztetve eddig a Giga és Jetway lapokkal
read-only mode on the forum
-
Fiery
veterán
Beszeltunk a CoreTemp keszitojevel, de elegge osszevisszasagokat mondott Ami biztosnak latszik: a Brisbane magos procikon ez a trukk valoban segit, bar nem vagyok rola meggyozodve, hogy a core dioda hardveres hibaja valoban olyan egyszeruen definialhato, hogy 21 fokot csal minden esetben. Inkabb azt tudom elkepzelni, hogy atlagban ennyit teved.
Mindenesetre a kov. EVEREST betaban a Brisbane magos procik eseteben mi is hozza fogunk adni 21 fokot a mért maghomersekletekhez. Nem valami tudomanyos megoldas, de a jo ugy erdekeben hajlandoak vagyunk nemi kompromisszumra
-
Thrawn
félisten
Valószínűleg tényleg összetettebb a probléma az érzékelő körül, talán van is rá megoldás, hogy még pontosabban ki lehessen kalkulálni a közölt adatokból a hőfokokat (mint pl a RealTemp esetében). Viszont lehet nem éri meg azt a plusz vesződséget, és a 21 fok jó közelítést ad.
Örülök, hogy be fog kerülni
SzlobiG: Én nem bántom
-
Fiery
veterán
-
Fiery
veterán
A CPU kihasznaltsag ingadozasa a regebbi verziok sajatossaga volt. Az ujabbakban (4.60 es 5.00) mar folyamatosnak kellene lennie a 100%-nak, bar ebbe bekavarhat egy hatterben futo process vagy service, es a vinyo tesztek is. Probald meg ugy futtatni, hogy csak az FPU teszt van engedelyezve -- igy lehet a CPU-t es az alaplapot maximalis hofokra heviteni.
Az MCP az nVIDIA chipsetek deli hidja (vagy 1 chipes "chipset" eseten az egyetlen chip). Az Aux barmi lehet, abszolut alaplapfuggo. Milyen alaplaprol van szo?
[ Szerkesztve ]
-
Fiery
veterán
válasz Donki Hóte #1260 üzenetére
Az normalis. A magba integralt homero diodak igen pontatlan joszagok, siman elofordul 15 fokos elteres is az egyes magok hofoka kozott.
-
-
shteer
titán
megy a memory copy E5200-zal
szerintem jónak tűnik..
-
Fiery
veterán
válasz SzlobiG #1283 üzenetére
A magasabb kesleltetest az okozza, hogy az elozo EVEREST verzioban levo latency rutint a Nehalem procik ugyesen tuloptimalizaltak, vagyis atugrottak nehany "tennivalot", ahelyett hogy feldolgoztak volna Az ilyen jellegu tulzott optimalizacio irrealis eredmenyekhez vezet, vagyis az EVEREST v4.60 nem a valodi memoria kesleltetest merte. Az uj verzioban ugy alakitottuk at a kesleltetes merest, hogy a Nehalem ne tudja "atverni", es igy most mar a realis kesleltetest tudjuk merni es kijelezni az EVEREST-ben. Az "uj" (valodi) eredmenyek kb. 50%-kal lassabbak, mint ami a 4.60-as verzioval merheto.
[ Szerkesztve ]
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
ASUS R.O.G lapom van amihez adtak egy LCD kijelzőt amin beállítottam, hogy az órát mutassa, és ha elinditom az everest5-öt akkor visszaveszi 12-órára, de percet meghagyja. Ez mitől lehet szeritnetek?
i9 / 4080 / 32"
-
Fiery
veterán
Ez egy erdekes hibajelenseg Azt probald meg kerlek, hogy EVEREST / fomenu / Fajl / Beallitasok / Stabilitas, es itt kapcsold ki az "Alacsonyszintu SMBus muveletek" opciot (felulrol az 5. a sorban). Majd inditsd ujra az EVEREST-et, es nezd meg, hogy ilyen beallitas mellett is atallitja-e az LCD-n az orat.
Miutan ezt a tesztet elvegezted, ne felejtsd el ujra bekapcsolni az SMBus muveleteket, ugyanis kikapcsolt allapotban jo nehany feszultseg es homerseklet erteket nem fog tudni detektalni az EVEREST Hardverfigyelo modulja.
-
tlac
nagyúr
ismét a monitorral lenne kérdésem
a támogatott megjelenítési módokat honnan veszi?
szerintem az 1920 x 1080, 76 Hz-et nem tudja, csak max 60Hz-en (dual link-es dvi-vel van összekötve, de nem tudok ilyet beállítani)
és még az 1280x720-at beletenném a listába, mivel azt nagyon szépen megjeleníti (1280x1.5=1920, 720x1.5=1080)EVEREST v5.00.1650/hu
Mező Érték
Képernyő tulajdonságai
Képernyő neve BenQ E2200HD (Digital)
Képernyő azonosítója BNQ790C
Modell BenQ E2200HD
Képernyő típusa 22" LCD
Gyártás ideje 46. hét / 2008
Sorozatszám AB807440026
Maximális látható kijelző méret 47 cm x 26 cm (21.1")
Képarány 16:9
Fényerő 300 cd/m2
Kontrasztarány 1000:1
Betekintési szögek 170/160°
Vízszintes frekvencia 30 - 94 kHz
Függőleges frekvencia 50 - 76 Hz
Maximális felbontás 1920 x 1080
Gamma 2.20
DPMS mód támogatás Active-Off
Támogatott megjelenítési módok
640 x 480 76 Hz
800 x 600 76 Hz
1024 x 768 76 Hz
1152 x 864 76 Hz
1280 x 768 76 Hz
1280 x 800 76 Hz
1280 x 1024 76 Hz
1366 x 768 76 Hz
1400 x 1050 76 Hz
1440 x 900 76 Hz
1680 x 1050 76 Hz
1920 x 1080 76 Hz
Képernyő gyártó
Cégnév BenQ Inc.
Termék információ http://www.benq.com/products/LCD
Illesztőprogram letöltés http://www.benq.us/ServiceAndSupport
Illesztőprogram frissítés http://driveragent.com?ref=59[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
hali.
arra lennék kíváncsi,h az everest mennyire pontos adatokat ad a hőfokokrol és feszekről.
értem itt a CPU,magok,GPU valamint ramok adatait.
hardverek adatlapon[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest