Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Androidos fejegységek
- Amazon Fire TV stick/box
- Autóhifi
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Offolást fel kellene függeszteni.
-
Hakuoro
aktív tag
Power Supply Calculator
Válasszatok processzort!>> FX-series
-
Pítőr
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem van, hogy jelenleg 2x2gb 2000MHz-es Kingmax ramtulaj vagyok, de mostanában elég olcsók lettek a 2x4gb-os 1600MHz-es Corsair ramok, a kérdés a következő: érdemes-e lecserélnem a jelenlegi ramjaimat a corsair-ekre vagy maradjak a jól bevált kis kingmax-oknál, annak tükrében, hogy a jövő évi trinity nagyon érdekel, és mindenképpen ki szeretném próbálni!?
Köszönöm!http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r
-
Oliverda
félisten
A Trinity legalább 1866-os RAMokat fog támogatni, de a 2133 MHz-es sem kizárt. Ezért az 1600 MHz-es szerintem felejthető hozzá.
REVOLUT reg. 10 000 Ft bónsszal! CURVE reg. 5 fonttal. WISE váltás 150 000 forintig ingyen: kód privátban! "Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
válasz
Oliverda #9367 üzenetére
szerintem attól még hogy 1833-at támogat pl a bulldozer, bátran lehet alárakni 1600-ast is
ahogy a mostani S775 rendszerem 800-as ramokat támogat, de 667-est is bele lehet tenni (ddr2)
ha lényegesen olcsóbb a 2x4GB 1600-as, akkor szerintem bátran alá lehet tolni a bullnak, jó nyílván lesz valami teljesítmény csökkenés
vagy fel overclockolod a ramot
-
Oliverda
félisten
válasz
Remus389 #9368 üzenetére
hogy a jövő évi trinity nagyon érdekel, és mindenképpen ki szeretném próbálni!?
Egy APU-ról van szó.
Persze biztos még DDR3-800-as RAMokkal is menni fog, csak éppen köze nem lesz a teljesítményének az elvárhatóhoz.
[ Szerkesztve ]
REVOLUT reg. 10 000 Ft bónsszal! CURVE reg. 5 fonttal. WISE váltás 150 000 forintig ingyen: kód privátban! "Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
válasz
Oliverda #9369 üzenetére
jó csak azért mondtam hogy 1600-as ramok mert olyan olcsó mint a szemét az aprókban
ezeket csak fel lehet húzni 1833-ra(szerintem ugyanazok a memóriachipek vannak rajtuk, csak nincsenek tesztelve)
ellenben a gyári 1833 ramok jó drágák a 2x 4 gb, vagy nem?
tehát 1600-ast érdemes venni, aztán mikor lemegy az 1833as ram ára esetleg beújítani, nekem nem mindegy 10-15 ezer Ft, ami alig gyorsabb
a 2x2gb-ról nem is beszélve kb 6-7000 Ft aprókba 1600-as, 1833-asokat nem is láttam
azért jó hogy ilyen olcsó a ddr3 ram, a végén egy tábla csokiért odaadják, tehát nem lesz igazán pénzügyi szempont a ram gépvásárlásnál
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz
Remus389 #9370 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, hogy fel lehet húzni, főleg ha 4 gigás a modul. Éppen most találkoztam olyan 8 gigás 1600as kitekkel amik még CL11-en sem mentek stabilan 1866-ot.
-
Pítőr
aktív tag
válasz
Remus389 #9370 üzenetére
A probléma többrétű, mert ugye szeretném használni a igp-t, de az nyilván használná a memóriát, de arra egyéb programoknak is szüksége lenne (pl. gta4-et játszanék igp-n). Így vajon jobban menne-e nagyobb ámde lassabb ramokon, vagy gyorsabb, de kisebbeken!
Azt hiszem marad a kivárás, ki tudja mi lesz addig (remélem addigra már mindenki el akarja adni a ramjait, és inkább beújítok még 2x2gb-ot)!http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r
-
korcsi
veterán
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
Van itt egy kis FX előrendelhetőségről szóló hírecske, árakkal együtt
AMD FX Series Processors Up For Pre-Order
Na dupláztunk egyet, 1 percel beelőztél
[ Szerkesztve ]
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
dezz
nagyúr
"We'll be making an historic announcement"
Ez mi lehet? [link]
-
Lazarus911
aktív tag
-
Oliverda
félisten
válasz
Lazarus911 #9380 üzenetére
Mert szeretik kavarni a "dolgokat" azért.
-
Jack@l
veterán
válasz
jolti05 #9382 üzenetére
Érdekes az a számláló, mert 1 6950-essel több wattot ír, mint a 6970-el...
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Oliverda
félisten
-
dezz
nagyúr
"Our adrenaline is pumping from holding in our BIG secret! We'll be spilling the beans tmrw at #IDF2011. Stay tuned!" AMD@twitter
Wow.
[ Szerkesztve ]
-
-
Lazarus911
aktív tag
de várom már a procikat.. lassan két hónapja nincs gépem..
-
válasz
Lazarus911 #9390 üzenetére
elvileg csalódás lesz
én nem adtam volna el... én csak a biztosra megyek
milyet adtál el? i5-öst?
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
veterán
Ár alapján a 8 magos nagynak kéne verni simán az i5 2500k-t.Kíváncsi leszek rá nagyon!Mert ha nem lesz jobb akkor lehúzhatja a rolót az amd.
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Norb3rto
senior tag
Ezek a hülye találgatások jó lesz nem lesz jó, majd ha kijön kiderül addig kár a vizet gereblyézni
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Yutani
nagyúr
Én is várom a végkifejletet, nézem a 200+ dolláros procikat, de jó, ha egy low cost i3-2100 cuccot meg tudnék venni.
#tarcsad
-
Attix82
őstag
Játékba 99%, hogy nem fog jobb lenni. 8 magos alkalmazásoknál már igen. De ugye nem hiszem, hogy 8 magos alkalmazásokhoz 4 vs 8 magos test a megfelelő.
Volt az egyik topikba egy gyerek, aki testprogramokat fejleszt, és látott/használt Bulldozert, és nem lesz jobb mint a Sandy. (Ha megtalálom belinkelem).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Ford topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 magos 8 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-3470 LGA 1155 processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700 4 magos 8 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16 magos 24 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Xeon E5-2696 v2
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest