Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fLeSs

    nagyúr

    válasz Oliverda #3934 üzenetére

    A teljesítmény önmagában még nem elég a sikerhez, ahhoz, hogy eladjál vmit, ismertté kell tenned. Az Intel ebben profi. Ha a csapból is az folyik, hogy az Intel cucca gyorsabb, és kevesebbet fogyaszt, és különben is Centrino (amire mindenki vágyik), akkor arra fognak építeni notit, azt fogják elsődlegesen megvenni. Ezért ha az AMD el akarja adni a sajátját, ahhoz árakat kell csökkentenie. A Turion alapú cuccok olcsók, de ez az AMD-nek miért jó, elmagyarázod? ;)

    Ismételten, az AMD-nek nem kevés profitot hozó technológiák kifejlesztésére kéne összpontosítani, azzal nincsenek előrébb semmivel. A Transmeta, VIA neve mond vmit? Ezek a cégek olyan procikkal rukkoltak elő, amik vmiben verték az Intelt (fogyasztás, érdekes innovációk, ár), mégis eltűntek a süllyesztőben, mert teljesítményben nem voltak sehol (a VIA kb. 0,5%-ot birtokol a globális piacból mielőtt vki nekemesne :D), nem tudták finanszírozni saját maguk futtatását, az AMD jelenleg ugyanebben a gödörben csúszik egyre lejjebb.

    Olyan technológiát kell kifejleszteni, amivel fel tudják magukra hívni a figyelmet, ezzel szemben az AMD csak a csúszásaival és a bénázásaival hívja fel magára a figyelmet, elég a részvények árára ránézni.

    [ Szerkesztve ]

    "I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

Új hozzászólás Aktív témák