Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz Fiery #13138 üzenetére

    C/C++, Java és Renderscript.
    Ez a gyártóknak is a baja, mert ők is rengeteg OpenCL kódot készítettek, de a Google azt mondta, hogy nem. Az indokuk is egyszerű, a HSA garantálja, hogy ugyanaz a kód minden hardverrel kompatibilis, míg az OpenCL esetében erre nincs garancia.
    A mainstream fejlesztők vidáman átállnak majd, itt a legfőbb probléma, hogy a gyártók rengeteg házon belüli technológiát építettek az OpenCL-re, amit most írhatnak át. Ez volt a legfőbb nyomás a Google-ön, de most úgy néz ki, hogy a HSA-val minden érintett megbékélt. Kicsit csúszni fog a dolog, de még mindig jobb, mint az eredeti "csak Renderscript lesz" álláspont.

    Csak PC-n gond, hogy mindenki mást akar. A mobil piacon nagy az egyetértés a HSA mellett. Az Intel és az NV a maréknyi részesedésükkel ebbe nem tudnak beleszólni. Vagy beállnak támogatni, vagy készítenek egy saját Android verziót, mint például az Amazon. Abba azt raknak amit akarnak, és építeniük kell egy saját áruházat rá. Az Android nagyon szerencsés helyzetben van, hogy a piacuk 95%-a a HSA-t preferálja.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák