Aktív témák
-
HWgyilkos
csendes tag
Sziasztok.
Most jutok egy konfighoz. A kérdésem az lenne milyen memóriát érdemes bele venni.
2 db 512MB PC4000 500MHz TWINMOS-TWISTER CL2.5-t
vagy
2 db 512MB PC3200 400MHz TWINMOS-TWISTER CL2
A MHz számít vagy a CL2
Köszi -
sz.j
nagyúr
válasz HWgyilkos #703 üzenetére
A-DATA Vitesta PC4000, vagy még jobb a Kingmax Hardcore PC4000 2×512MB!
A Twisterekre egy páran panaszkodtak, hogy abszolut nem tuningolható.Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
erdoke
titán
válasz HWgyilkos #703 üzenetére
TwiSTER-t csak dual kitben vegyél, mert a gyártó szerint a többinek nem kell mennie dualban (és gyakran nem is megy!). A nagyker kénytelen ezen állásfoglalás alapján intézni a garanciális ügyeket. Corsair-t vegyél PC3500-ig, afelett pedig valami mást, pl. Kingmaxot, A-DATA-t, ilyesmit. OCZ-t is ajánlanám, de még nem kapható Mo-on.
A legjobb aláírás a héten
-
-
sz.j
nagyúr
válasz HWgyilkos #706 üzenetére
Sikeresen kiválasztottad a legdrágább memókat !!! Az ''LL'' és ''XL'' az időzitésre vonatkozik, mindkettőnek nagyon jó értékei vannak, pl. az LL-nek 2-2-2-5 400MHz és környékén, az XL-nek 400MHz-en 2-2-2-5, 430MHz-en 2-2-2-5, 510MHz-en 3-4-4-8 (2,5-4-3-7) értékekkel műkődik.
Az XL, a Pro, és a ''síma'' 500MHz-es jók, de nagyon drágák! Az utóbbi három helyett, szerintem, az A-DATA Vitesta vagy Kingmax Hardcore (TSOP-os!) árban sokkal jobb és annyit tud mint a Corsair.
[Szerkesztve]Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
-
sz.j
nagyúr
Tudok egy olyant aminek állítolag csak az a baja, hogy a nyári időszakban, a bemelegedés után a proci venti nagyon elkezd pörögni, egészen a kikapcsolásig!
Ettől eltekintve teljesen jól műkődik.
Érdemes vele foglalkozni???????
[Szerkesztve]Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
gixxer-tomee
aktív tag
Hali!
Mennyiért lehet hozzájutni egy IC-7 -hez?? Legolcsóbban natürlich.tacstacstacstacsveddveddveddveddbebebebe
-
t-shirt
veterán
válasz gixxer-tomee #725 üzenetére
ha újat akarsz akkor keresd Garmacor-t a hwpiacon 26K nála
használtan 20-22K azt is találsz -
tkesy
őstag
válasz gixxer-tomee #725 üzenetére
vagy végigtelefonálhatod az alábbi cégeket:Bővebben: link
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
t-shirt
veterán
faragtam kis alu bordákat a feszstab ickre, szerintem egész jó lett
Bővebben: link -
Encian
tag
Szisztok !
Mivel méritek a CPU hőmérsékletet? BIOS-ban nézitek v. valamilyen progival?
Nekem a BIOS is aggasztó hőmérsékletet jelez 68 fok terhelés nélkül. Gondolom ez nem normális. Terhelésnél speedfan 72 fok-ig is felszalad. A proci csak 2GHz northwood, venti Glacialtech gold edition csoda - megbántam, húúú de megbántam már ! A venti nem hűt, viszont zajos. kell ennél több? Zalmann lessz a következő... -
erdoke
titán
Ezt a procit annak a hűtőnek leszabályozva is simán normális hőmérsékleten kellene tartania. Ha figyelembe veszem, hogy esetleg 10-12 fokot ölémér a lapod, akkor is még ugyanennyivel sok!
Valószínűleg nem jól raktad fel a hűtőt, vagy a pasztázás maradt el.A legjobb aláírás a héten
-
Encian
tag
Hővezető paszta Arctic Silver 5- 1846 / 2307 vegyek ilyet? a rögzités stabil
-
borely
tag
Nem biztos, hogy nem lehet eltüntetni! Nekem IC7-G van és BIOS frissítés után, úgy jártam, hogy sem a firewire-t sem a SATA vezérlőt nem lehetett letiltani, mert eltünt az opció a BIOSból.
Clear CMOS után azonban újra megjelent az opció, és lőn...letiltottam!
(Sajna erre nem én jöttem rá, itt, vagy *W*W-n olvastam )''Jobb bármilyen kicsi fényt is gyújtani, mint szidni a sötétséget''
-
Break
senior tag
Nahhh...akkor még 1x az elejétől.......
Adva van egy tuti müködő Win XP Prof SP1 (a biosban a SATA tiltva).....
sata vinyó berak...biosban aktiválva a SATA....
Na innen kezdődik a galiba.....semmiféle driver nem hajlandó elfogadni hozzá...
Sajnos nem csak én jártam így...legalább 2 emberkét tudok mondani a környezetemből aki, hasonló cipőben jár....
Mindenfélét kiprószáltam...driver csere....automatán, manuálissan, erőszakossan .....letilt, driver ujrarak, ujra bekapcs...SEMMI-SEMMI...
Bosszantó...
Mutasson van már valaki egy müködő IC7 (sima) idevezérlő felállást.....érts: hogy milyen driver van fenn hihez rendelve....
A nagy hátránya az INTEL drivernek, hogy nuku uninstall lehetőség....''Tedd, vagy ne tedd, de soha ne próbáld......'' by Yoda (Birodalom visszavág)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest