Új hozzászólás Aktív témák
-
busman
veterán
-
tupacamaru
veterán
válasz Svájcinéger #29148 üzenetére
Steam-en is ingyenes.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #29150 üzenetére
Ok, Papa!
Megtörtént 10 éves konfigot váltottam le. Majd fa alá egy VGA még, azt elvagyok 10 évig ismét.nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
válasz busman #29151 üzenetére
Én már tényleg letettem a gémeregeret. Már csak szédölögnék, mint a chemotox-os légy.
Tupa: az a néhány SIMS 3 kód is, amit megvettél anno a lányomnak jó szolgálatot tett. Az összes kiegészítőt be tudtam utána aktiválni.
Mappa: 10 éves konfiggal nyomtad a böfögőt ? Milyen konfigod lett ? Lusta vagyok megnézni, meg lehet, hogy át sem írtad. Milyen VGA-t szeretnél ?
Szerk: Csak 16 GB RAM-od van ?[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #29154 üzenetére
Most mondd meg és milyen kib*** jó voltam/vagyok benne LustaDick
RX6700 nézegettem.
Fullhd játszom, szóval nem kell RAM meg VGA sem több Meg ez DDR5! nem szutyok elavult öreg technikainem kötelező megadni
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #29154 üzenetére
Nekem 8 GB van azóta is a 3770K-val szintén fullhd-n és mindig mosolygok azokon, akik 2 fps miatt százezreket költenek, mert nem mennek a játékok, én a mai napig bármit elindítottam minden ment szépen. Az utolsó nagy cím amit játszottam a Cyberpunk volt, közép grafikán simán 60 fps felett volt és folyamatos. Abban az időben meg mindenki rítt, hogy akad a játék 10. gen feletti procikon meg milliós gépeken. Vicc.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Trident28
tag
"Abban az időben meg mindenki rítt, hogy akad a játék 10. gen feletti procikon meg milliós gépeken. Vicc." És tényleg az... Nekem most jelen pillanatban egy 950-m van, Asus Rampage II Extreme lapban, 12 GB Triple DDRIII 1333-l, meg egy Asus GTX-760 2GB kártyával... Elég old a gép, de nagy meglepetésemre pl. a WW2 is megy rajta Natív Full HD-ban, low, és medium beállításokkal 60 FPS alá nem esik. Úgy bő egy hete feldobtam véleményezésre, és árazásra egy Face csopiban, persze csak kíváncsiságból... A hozzászólók 80-90 százaléka leoltott a pics@ba... 50 ezres árazásokkal, és abszolútt negatív kommentekkel ették az idegeimet.. Volt pár értelmes figura, aki azért vágta, h mit is tud a masina...
-"-
-
Trident28
tag
PCX-s vidik között van fent egy 12400F-s konfig bemutatása, tesztelése stb. 3060-t dobtak bele, és képtelen volt a proci kihajtani a kártyát. Mondjuk 1440p-ben, azért írtam, hogy Full HD-ra talán elég a prockó, az RX 6700 mellett... Az azért erősebb, mint a 3060. Nem piszkálódás, csak nehogy bele fuss a medve csapdába..
-"-
-
Mappa
addikt
-
Svájcinéger
őstag
- Nyuszika, ki bántott ?
- A medve.
- Máskor jobban vigyázz !Ne már !!!
Mi a helyzet az asszonnyal ?
Egyszer, ha felénk jársz, ihatnánk egy pofa sört. Kíváncsi vagyok a búrádra ! Olyan vagy, mint a Tom & Jerryben a tésasszony, akinek a fejét még senki se látta.Winnie: nekem is csak 8 GB van, de amíg ez a gép megy, addig nem is lesz több. Ha meg nem megy, akkor használom a notit. Költöttem anno eleget.
Trident: karácsonyra fát már nem kell venned ! Akár CM ház is lehetne, de nem látom pontosan.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LackoMester
addikt
Jó az új COD csak hát az a 70 Euro, na azt egy kicsit sokallom, pár hét és megveszem 50 - ért, nálam ez olyan elvi dolog, nem vagyok hajlandó többet fizetni érte.
Egyébként a hetekbe terve van a VGA csere, asszem egy RX6650 lesz a nóta vége, FullHD- ra elég lesz 1-2 évig.[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Trident28
tag
-
SipiBcs
őstag
válasz LackoMester #29163 üzenetére
Én is sokalltam. Vettem Intel kuppont az aproról 20 ezerért.. De költöztünk, nincs csak mobilnetet. Nem tudom letölteni
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
MODERÁTOR
Nekem most elsőre furcsa, hogy kicsit szimulátor szerű de bejön!
Pl. ha töltesz, kiveszi a tárat, quick swap majd visszaváltasz akkor onnan folytatja az animációt.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Trident28
tag
Tegnap este toltam pár kört(MW2 2009)... Már megszokott, hogy Oroszokhoz rak be, azonban az este volt az ellennek között egy Amerikai. Elkezdte írogatni, hogy Putyin egy idióta, és le fogja rohanni egész Európát... Erre a mi csapatunkban lévő Oroszok is elkezdtek írogatni, utána ment a duma... Az Oroszok részéről, már mindenki hülye volt, meg takarodjon a lobbyból, volt fent egy Ukrán is, a következő pályán berakta hozzánk, ezek meg elkezdték egymást vagdosni, egyfolytában ment az adok-kapok. Meg is untam, inkább kiléptem...
-"-
-
Svájcinéger
őstag
Nem azt mondtad anno, hogy többet nem játszol, majd eladtad a géped ?
Medve: Nem azt mondtad, hogy nem játszol többet ?
Buldózer: Medve, ez már nem játék !Megnéztem A rémségek tára nevezetű 8 önálló részből álló sorozatot a Netflixen. Hát valóban rémséges volt, de szerintem a színvonal miatt. 1nd3xen azt írták, hogy milyen jó horrorsorozat. Hát se nem horror, se nem jó szerintem.
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #29170 üzenetére
Igen, eladtam, majd visszavettem, azóta már lecsereréltem vagy 2szer. Én szinte már alig játszom, CODozni még szoktam, de kevest, ellenben a KisLackoMester, na Ő már más kávéház. Fortnite, GTA, COD vagy bármi jöhet, nagy gémer lett. Ja és azt mondta: Apa, LackoMester én vagyok ( Vagyis Ő ) .
Szóval, valahol tényleg befejeztem.[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #29170 üzenetére
Basszus tegnap húztam le, bár lehet nekem tetszeni fog. Del Toros elég elvont elméjű...
Lackó
És ez így van rendjén! Az ifjú padavanoknak jött el az idejeHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
MODERÁTOR
válasz LackoMester #29171 üzenetére
Még mindig a fülemben cseng ahogy mondod: "mocskos baribaszó" xD
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
LackoMester
addikt
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #29171 üzenetére
Pedig egy pillanatra elgondolkoztam, ha Te visszatérsz....
Tupát nem tudom, hogy tolni fogja-e. Busman már PS-ezik.
Ha Ti hárman azt mondanátok, hogy nekiálltok PC-n tolni, hát ... tényleg nem tudom mit lépnék. Pedig vagy fél millába kerülne a gép. Abból mennyi mindent meg tudnék csinálni az udvaron. Mennyi térkő !Hyper: az első 3 rész még elment, de aztán nekem nagyot esett a színvonal. Pedig mikor megláttam, hogy az egyik rész Lovecraft feldolgozás, mondom Yes !!! Ez ütős lesz ! De szerintem kvrvára nem. Mikor még nemcsak a popó magazint lapozgattam, olvastam tőle egy 4-5 történetből álló könyvet. Végig gombóc volt a torkomban, olyan jól írt a fazon ! De pont az jutott eszembe, hogy Neked lehet, hogy tetszik a társadalom kritika és egyéb f@szságok miatt !
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #29176 üzenetére
Pedig tollhatnánk újra egy kis CODot, persze az újat, mekkora RETRO lenne. Értem persze vannak fontosabb dolgok mint a gép, család, ház stb.
Amint akció lesz rá ( az új CODra ), szóval 50 Euro körül lesz ( leghamarabb valamikor nbovember végén ) veszem is.
A gyerekkel most veszünk új karit, oké, h. én fizetem a kártya 3/4 - dét, de Ő is beleszáll. Konzolt nemakar, mivel, ahogy mondja Ő PCgémer.
Egyébént eladóvá válik a RX 5600XT karim, Neked olcsón odaadnám![ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
válasz LackoMester #29177 üzenetére
Mondasz egy árat? Privátban is jöhet.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #29176 üzenetére
Majd kiderül. Amint lesz időm belenézek biztos
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #29177 üzenetére
Emmán beszéd ! PC gémer ! Nem esik messze az alma a fájától ! Nem ám pussy konzolos, mint egyesek ! Árat írhatsz nekem is. Nálam is a gyerek van megindulva, hogy gép + monitor csere, de én már nem követem az eseményeket. Anno az Intelnél volt a sima proci, meg a K-s. Most meg már van F-es, meg KF-es is.
Persze most lyukadt ki a vegyes kazán is. Mákom volt, hogy egy hét alatt kaptam, mert azt hittem nem is lesz. Csak a kazán fél milla. F@sz kivan már idénre.
Hyper: A periféria című sci-fi sorozatról írnak nagyon jókat. [link] Ezt még nem láttad ?
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #29180 üzenetére
Olvastam róla, el is mentettem. Már annyi sorozatról le vagyok maradva, hogy nyugdíjasnak kellene lennem, hogy tudjam követni. 2 hónapja minden nap melózom. Most a hétfő és a kedd volt, amin pihentem.
Vízteres kazán? A tartály lyukadt ki? Mert azt simán lehet javítani, persze ha talál az ember szakit hozzá.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
MODERÁTOR
válasz Svájcinéger #29180 üzenetére
Októberben jött meg a steam deckem az is konzolnak számít? Kurvajó ám.
-
LackoMester
addikt
Nem titok az ára , 40ért vihető, de tudni kell, h. 2D - ben is kér venilátor hütést, mert ha nem megy csinál érdekességeket. Persze ez egy kattintással állitható, 3D alatt tökéletes. FullHd- rá bőven elég.
Mobal - jó ötlet. Csináld.
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #29181 üzenetére
Vegyes tüzelésű kazán. Jah. Az egyik oldalsó lemeznél szivárog a víz. Nem nagyon, de így nem mertem vele fűteni, nehogy nagyobb galiba legyen.32 évet kihúzott, szóval megszolgálta az árát.
Nem vagy tisztában a hulladék fém árakkal ?
- Maradt némi aluradiátorom a lakásfelújításból. Mivel nem akartam jó fej lenni, lomtalanításkor nem raktam ki a c1góknak.
- Van egy 200 literes Hajdu bojler;
- Plusz most a Feka 4-es lemezkazán. Az új kazán 260 kg. A régi is biztos van vagy 200.Ha bejönnek a serialkilleres sorozatok, akkor a Netflixen mostanában jött ki A másik nővér című is.
Mobal: hasonló. Én elhiszem, hogy jó, csak nehezen tom elképzelni magam vele. Néhány hónapja toltam pár kört botok ellen a CS-sel. Marha jó volt, mert tökre lenyugodtam tőle plusz élveztem is, de azért egy idő után már szédültem.
A Steam accountod kapod meg szőröstűl-bőröstül vagy kifejezetten erre a platformra készült játékokat ? A Dell notimhoz van dokkoló, az jó hozzá ?Lackó: kérdeztem a fiam, de Ő 4K-ban gondolkozik. Magamnak meg nem tom.
[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #29185 üzenetére
Hát a 4K az minimum egy RX6700XT, hát akkor mélyebben a zsebekbe kell nyúlni.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #29186 üzenetére
Jah. Mondtam neki várja meg, amíg újra 300 HUF lesz egy ájró.
Mondjuk nekem jó lenne COD-ozni.
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #29185 üzenetére
32 év? Az szép. Jól tetted, hogy nem használtad, folyamatosan levegősödött volna a rendszer.
45-55Ft/kg a vas, bár rég vittünk céges hulladékot. Alu festett olyan 400Ft/kg. Nehogy kirakd ezeket inkább vidd el.
A másik nővér-meglesem
Okos, okos meglátás... 300Ft/euró? Szegény gyerek sose lesz vga-jaHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #29187 üzenetére
CODozni bőven élg lenne.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #29188 üzenetére
Dehogy rakom ki ! Ahogy kitavaszodik keresek valami MÉH telepet.
Lacko: tudom, hogy elég lenne a COD-ra, de nem akarok újra megindulni a lejtőn. Ha megveszem, jönne az új alaplap + proci. Ez is olyan, mint az alkohol. Pedig ma olvastam róla egy tesztet, és nagyon jókat írtak róla !
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #29190 üzenetére
Ezaz, azt mondtam, h. 50 Euro max. amit adok érte, de nembiztos , h. kibirom addig. A hétvégét még megvárom, de azt lehet, h. megveszem.
Akkor kártyát is meghirdetem a héten, aki kapja marja.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #29191 üzenetére
Jó áron adod tényleg, de egyelőre nem akarom, hogy újra beszippantson a virtuális világ, de majd meglátjuk. Az időt is sajnálnám rá, még ha tutira jól is érezném magam és élvezném. A szememnek és a testemnek sem hiányzik még az egész napos gép előtt ülést követően a monitor előtti újabb X óra görnyedés: minél előbb legyen meg ez a challenge, meg az arany dukkozás az MP7-re. Azért köszi !
Majd ha csökkennek az eladások, csak lesz valami ingyen hétvége amikor kipróbálhatom.Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #29193 üzenetére
Na eddig birtam, pont. Megjött a Karácsony.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #29194 üzenetére
Még jó, hogy vannak elveid ! 50 EUR-nál többet nem adok egy játékért !
Majd írd meg, hogy milyen ! De nekem semmi jót ne írjál !Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #29195 üzenetére
Kedves Láma barátunk szokta mondani, olyan az elv mint a fing, tartaj az ember mig birja...
eddig birtamott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
SipiBcs
őstag
válasz LackoMester #29194 üzenetére
Nekem bejön eddig
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
MODERÁTOR
Van egy jó guide. Majd linkelem. Elég low grafikai beállítás de cserébe sok FPS és látszik az enemy. Az a bajom hogy ow2 után ami ugye rajzfilmes nehéz kiszúrni az enemit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest