- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
válasz upszilon #8839 üzenetére
Ezzel az a gond hogy az igazsághoz szükség lenne a tökéletes tudásra. Ettől ő nagyon messze van.
Veled általában mindenkinek nézetbeli különbsége volt/van. Sajnálom hogy SocketA-hoz hasonlítod magadat.@SocketA
...nem tudok mit hozzád fűzni. Én leírtam, amit én gondolok. Nekem a Wikipédia és a saját tapasztalataim hitelesebb a témában, mint a te linkjeid és meggyőződésed. Kár volt vitázni, főleg az alpári stílusoddal.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
En is hulye vagyok, hogy ezt csinalom, de ahogy mar privatban irtam Neked: Hiaba tudom jobban toluk a dolgokat, es TUDOM, hogy jobban tudom, nekem meg van egy ilyen hibam, hogy imadom az ilyen kis hulyeket piszkalgatni
Csak szeretem nezni, ahogy a szepen felepitett kis cyber vilaguk par hozzaszolasomtol osszedol.
Szegenykek probalnak bizonyitani, mert feltik az egyetlen "helyet" a Foldon (a PH forum), ahol egy kicsiket is szamit a szavuk...
De en azzal nyugtatom a lelkemet, hogy (es ez egy eleg gyerekes megnyilvanulas, de) Nem en kezdtem! Nem en ugattam bele a hozzaszolasaikba. En csak jot akartam, segiteni. Nem tehetek rola, hogy belepofaznak valamibe, aztan meg csak makognak ossze-visszaSzerk.: Erdekes, hogy 3x bannoltak Teged, mostmeg mar lassan Teged kezdenek el vedeni. Mondom en, hogy idiotak
[ Szerkesztve ]
-
kokyt
senior tag
Semmi baj azzal, hogy segíteni akar. A baj az, hogy leginkább féligazságokat mond, és amikor valakik rávilágítanak erre, akkor személyesre veszi a figurát, amit nagyon nem kellene. Vitázni és nézeteket ütköztetni, vagy esetleg elmagyarázni dolgokat emberi hangnemben is lehet. Sőt, csak úgy lehet.
-
Dave™
nagyúr
Az igazság elég relatív tud lenni annak tudatában, hogy te vagy az egyik oldal képviselője, és MINDENKI más másként látja. Ilyenkor általában célszerű némi önkritikát gyakorolni, nem gondolod? Valamiért kitiltottak x-szer, és mivel ezt nem szokták indok és ok nélkül tenni, valamivel baj volt, minden alkalommal. Szerintem gondold végig, hol hibázhattál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Lenovo LOQ 15IRX9, i7 13650HX, 16GB RAM, 1TB SSD, RTX 4050, 2027 augusztusig garanciális
- Eladó egy Apple MacBook Air 13.6 M2! Garanciás!
- Apple 13 inch Macbook Air M2 Midnight iCentre garanciával 2026.08.19-ig
- MSI Sword 17 - i7 14700HX(5.50Ghz 28mag) - Nvidia RTX 4070 8GB - 32GB DDR5 5600MHZ - 1.5 TB M.2
- Dell Latitude 5490 palmrest touchpad burkolat dc in kábel és hangszóróval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest