Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ponti_ak

    addikt

    válasz jodován #6619 üzenetére

    A hangminőség az első szempont.
    Hm, ez esetben a válasz: iAudio X5(L)/M5(L). Ha sikerül szerezned egyet olcsón, újonnan (esetleg garival), akkor -bár nagy, és nehéz, és HDD-s, de- nyerő. :D Ha viszont a last.fm nem annyira fontos, ugyanakkor szeretnéd jóval kevesebből megúszni, akkor a Sansa Clip vagy a Fuze lesz jó.

    Egy biztos: bár mindkettő/három flac-képes, de jó füles nélkül egyik sem ér többet, mint bármelyik másik tucattermék. Azzal viszont..

    * Tényleg: miért annyira nagy szám ez a last.fm? :F Valóban ennyire fontos számodra a zenehallgatási szokásaid megosztása a géped és a hordozható lejátszód között? Mert ezt - ha jól emlékszem- a Monkeys Audio lejátszó is tudja (telepíteni a gépre) egy MTP-képes DAP-pal párosítva (a Clip és a Fuze pl. CSAK ilyen, de iAudio U3-mal is megy, vagy az X5-tel RockBox-osítva). Bár ezáltal nem a netes zenehallgatási preferenciákat szinkrózhatod, mindössze a gépen tárolt anyagokat lehet csoportosítani (kedvenc, legtöbbet hallgaott, ój, stb szempontból) /valaki javítson ki, ha hülyeségeket írok.. :) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák