Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ruscus

    tag

    válasz bwoay #3470 üzenetére

    bwoay kifejtenéd ezt bővebben, h azt az irivert (t60) miért nem ajánlanád senkinek sem?! Egyzserűen csak azért mert annyira sz@r összességében a hangminősége (mint ahogy Vili is írta, a háttérzaj kiküszöbölésére az egyetlen mód a lejátszó kikapcsolása...), v egyéb kényelmi szempontok miatt (sem)?
    (Mert pl. az ilyen lassú scrollozás a file-nevek közt, a viszonylag szegényes feature (mármint egy iaudiohoz képest), v az usb-ről való áramellátás hiánya adatáttöltés közben stb. stb. nem érdekelnek annyira, ezekkel tisztában vagyok) Ellenben a joystick gombból már valóban adódhatnak idegtépő jelenségek….!
    Múltkor még épp ti ajánlottatok nekem a vaterán egy irivert, igaz nem ezt a modellt. és az is igaz, h azt egy szóval se mondtátok, h az lenne a csúcs, csak annyi pénzért elég jó, főleg egy pd-205-höz képest... hm, ezzel már félig meg is válaszoltam a saját kérdésemet....!

    De tényleg, ez a g3 akármennyire is csúcs, akkor is ~ +10k T60-hoz képest, akárhonnan is nézem (hiába 25k az 1 gigás, nekem az kevés, és akkor sem fizetnék ennyit egy 1 gigás lejátszóért!)
    És szerintem első lejátszónak nem is feltétlenül kell a legjobb (főleg ha nincs annyi pénzem!), sokkal fontosabb a nagyobb tárhely a kényelem érdekében.
    Az eredetileg rászánt összeget csak és kizárólag a t60 külseje és minősége? miatt "tornáztam" fel (elméleti síkon!) mert annyira beleszerettem, h "bármi áron" meg akartam szerezni.

    Összefoglalva az eredeti összeg +14k egy azonos mem.méretű lejátszóért, aminek sokkal jobb a hangja és ráadásul nagyon tetszik is az még esetleg kivitelezhető, de +15k egy fele akkora tárhelyű csúcshangúért, ami még csak nem is tetszik, az már ki van zárva (egyébként nem kapna ekkora hangsúlyt nálam a külső, de ekkora összegnél már ennek is nagy a jelentősége!)

    Egyébként csak a Korner audio-ban lehet a legtöbb ilyen lejátszót kipróbálni? Mert nagyon kiváncsi lennék rá,h mennyire zajos az a T60, de nem hiszem, h lenne már nekik olyan (legalábbis a honlapjukon nincsen még fent) Mert gondolom az infopatikának konkrétan nincsen „üzlete”, csak megrendelésekkel foglalkoznak. (de lehet h én tudom rosszul)

Új hozzászólás Aktív témák