- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
óóó, olyan jó kedvem van. munkahelyen nemrég nagyobb szobába kerültem több kollégával, az egyik csajszi szeretne zenét hallgatni (hangosan) de megkértük, hogy nemá, mert mondjuk másokat zavarhat a munkában.
na az illető tegnap vett egy 2 gigás szürke iPod nano-t a hivatalos Andrássy úti boltban 56k-ért mekkora vétel volt már. mondjuk eleve iPod de ennyiért node tök büszkén hallgatja, szóval az ilyeneknek nem kell elmagyarázni, hogy milyen szar vétel volt, hadd legyen boldog. biztos nem értené, hogy én 2x ekkora kapacitású, 4x annyit tudó Samsungot vettem feleannyiért. az életérzés megvan, ez a lényeg mindig jókedvem lesz ha meglátom -
DeFranco
nagyúr
A fülesem kábele elég hosszú, és kénytelen vagyok - ha zsebre vágom a lejátszót - a fölös kábelt is zsebre vágni. Van arra valami okosság, hogy ne törjön meg pl. a tövénél?
Az egyszerűség kevéért: nyakba akasztani nem szeretem, mert ha kirakom pattog, ha berakom kinyomja az ingem mert vastag. Ha meg zsebben van, félek hogy a kilógó rész beleakad valamibe (valakibe ). -
törölt tag
Sziasztok!
Haveromnak kellene 1 gigás mp3 lejátszó, fő szempont, hogy strapabíró legyen. Melyiket ajánljátok? 15-20K lenne rá.
A strapabíróság mellett persze fontos, hogy szépen szóljon, sokáig bírja, minél több szolgáltatást nyújtson... Persze, 20K-ból nem lehet csodalejátszót venni, de ha lehet, a legjobb tippet szeretném adni. -
bwoay
nagyúr
válasz rumos14 #2101 üzenetére
micsoda dilemma! egész egyszerűen olyan zenét kell választani, amit mindenki szeret.
pl repp azt mindenki imádja! nálunk mindig az szól ;)
amúgy becsülni kell az ilyen nőt, mert ez legalább nem az a tehetetlen fajta.
mp3 lejátszót akart, iPod ugrott be először (vagy másról még nem is hallott),
iPod-ot meg az Apple bótbó. ilyen eccerű. van nő, aki logikát is használ,
én ezt becsülöm. hát 56-ból már világverő U3-at lehet venni,
de az ilyen mélységű hozzáértés hiányát nem lenne fair felróni[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
rumos14
nagyúr
ja csak olyan is van (soxor) hogy kuss kellene mert éppen az eszemet is kellene használnom. a csajszi pedig mindig robiviliemszt hallgat.
én csak jól elszórakozom a dolgon. a másik meg a sógorom, aki 70-ért vett 4 gigásat a nővéremnek. tudja, hogy kenem-vágom a témát de nem kérdezett meg. ráadásul a nővéremnek iszonyat nem jön be, sem színre (pink ) sem a legendás clickwheel kezelés. bezzeg az én párom. miután kicsit megsemmisült a Samsung U1-e, kénytelen vagyok egy új játékost venni neki. csak 1 kérése volt: ne ilyen tekerős szart (ez lenne a clickwheel) vegyek neki -
ponti_ak
addikt
válasz #72042496 #2103 üzenetére
Ha strapbíró kell, akkor valami fém-(alu)házast javasolnék, elsőre Meizu jutott eszembe, az AA-(ceruza)elemes asszem az X3-mas..
e(xtreme)digital és infopatika oldalain nézz körül.
...vagy esetleg egy használt iRiver... Pityulee kolléga árul ilyet itt a PH!-n
@rumos14: szegény U1, béke poraira
[Szerkesztve] -
Nimda
addikt
Erröl van valakinek tapasztalata ? [link] vagy egyáltalán a PTI márkáról?
[Szerkesztve] -
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a lejátszóról? Megéri az árát? Illetve ismeri valaki a típust?
[link]Let the Zone take me if I am.
-
burzum
tag
Samsung YP-U3? Van valakinek tapasztalata ezzel? Nem olyan regota kaphato a piacon es sehol nem talalok rola egy normalis tesztet. Mindenhol max ismertetot lehet olvasni, de az nekem keves. Azt a Samsung oldalan is megtalalom. Esetleg ismertek olyan helyet, ahol ki lehetne probalni? Eddig csak online hazai boltokban lattam.
-
Csapi007
veterán
Hello
Mivel nem nagyon találtam más topikot ide írom problémám:
Van egy 256MB-os több mint két éves lejátszóm, ilyen alap pendrvie formájú. Mostanában egyre többet csinálja hogy egyszerűen kikapcsol hogyha odéblököm, vagy megmozdul a zsebemben. Ja és ezt merültebb elemmel többször csinálja mint újjal. Mitől lehet ez?"Csak úgy mondom"
-
AmPeX
aktív tag
válasz Csapi007 #2114 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem vegyél egy normális mp3 lejátszót... Azt is csodálom, hogy kibírt 2 évet. Valószínű, hogy valami kontakt hiba lesz egyébként, bizdergáld meg a rugót, meg esetleg kapirgáld meg kicsit, ugyanez elmondható a rugóval szembeni lemezről is. ,talán segít rajta.
-
Vakegérke
félisten
MPIO ML100-asom van. Fájintos, a Pana fülessel brilliáns hangokat produkál, méghozzá megfelelő hangerőn.
Egy gondom mégis van. A használati, és egyéb leírások alapján lejátszás közben lehet könyvtáranként ugrándozni, kiválasztani a hallgatni kívánt számot. Igaz, de csak részben. Számonként lépkedhetek, és ha vége a könyvtár tartalmának, akkor lép másikba. Én vagyok butuska, vagy tényleg így működik?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz ponti_ak #2120 üzenetére
Köszönöm.
Normal a beállítás. Tudok lapozni, pause üzemmódban kurzor jobbra-balra hosszan, és pörögnek a címek. Sajnos a gyökérbe nem lép ki, így körülményesebb ugyan, de legalább gyorsabb, mint idáig.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
BeaT_D
csendes tag
Hali! A Samsung T9 és az iaudio U3, 1gb-os verzió közül melyik a minőségibb? Árban kb. ugyanott vannak. A samu 10 órával tovább birja ha minden igaz, de a fő tényező a hang minőség lenne. Erről, ha vkinek van tapasztalata megoszthatná. Előre is thx.
-
nagyitomi
tag
segítség kéne!! van kb 50-60 ezer ft-om egy lejátszóra,kéne egy-két tipp h milyet vegyek,csak a hang számít!! köszi
-
nagyitomi
tag
kapacitásban szerintem nem kell 2 max4gigánál nagyobb,funkciók? nem fontos a színes kijelző,a videó,rádió én az mp3-mat a zene miatt veszem,szóval hang legyen a többi mind1 ja és nem baj ha megbízható
-
nagyitomi
tag
köszi
-
DeFranco
nagyúr
válasz Vakegérke #2121 üzenetére
Most ezt annyira nem vágom. Ha röviden megnyomod a joy-t, akkor bent vagy a könyvtárakban (innen rövid balrával kijutsz a gyökérbe, vagy ahova akarsz). És úgy bóklászol a számok között ahogy szeretnél.
ha hosszan, akkor a settings/audio/repeat-nál állíthatod, hogy könyvtáron belül maradjon, de ezt már írták
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen firmware van rajta (setting/system/information), illetve hogy milyen gyorsan tudsz feltenni rá számokat. (az enyém tetű lassú kb 0,5 perc/MB)
[Szerkesztve] -
<Adamsky>
nagyúr
válasz rumos14 #2129 üzenetére
Remélem ebből nem lesz vita, de én az U3-at egy ''paraszthajszálnyival'' jobb lejátszónak tartom. Annó, mikor teszteltem a teljesen kommersz Sony fülesemmel is hallható (igaz csak teljesen csöndes környezetben) ''pattanást'' produkált a lejátszó. Én pl. szinte csak e miatt döntöttem úgy, hogy várok, és veszek inkább egy U3-at. Na, meg aztán ott van a flac. Nem mondom, hogy egy magas bitrátás ogg és flac között bármilyen helyzetben különbséget tudnék tenni, de ha már abszolút minőségről beszélünk, akkor ezt sem szabad kihagyni.
-
Viceroy1
csendes tag
Sziasztok!
Én is Mp3 lejátszó vételére szántam el magam és visszaolvasva a topicot, nagyon dicsértétek az IAudio U3as modelljét ezért azt gondoltam hogy ha ilyen jó a visszhangja akkor miért ne vehetnék én is egy ilyet? Egy 2Gbyteos fekete szinűre gondoltam.
Véleményetek?Thus quoth the raven: nevermore!
-
Vakegérke
félisten
válasz DeFranco #2130 üzenetére
Rendben, köszönöm, megy már a váltogatás. Ismerkedem még a ketyerével, bár nem tegnap került hozzám.
A firmware 1.16
Szeretett TC-mmel (verzió: 5.1.2600.2180) nekem is nagyon lassú az adat forgalom a gép, és a kütyü közt. Valahol olvastam a megoldást, és most megosztom. Le kell szedni a TC legújabb verzióját, a 7-est. Ezzel már nem lesz gond, pörgős.
Itt található: [link]
Másik megoldásként a Windows Intéző-t említették. Nem próbáltam ki, nálam a TC a nyerő.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
bwoay
nagyúr
válasz <Adamsky> #2131 üzenetére
ha eltekintünk a pattanástól, még akkor is ott van a gap dolog.
a G3-hoz képest az U3 gapless játssza le a trackeket,
számomra ez egy komoly érv utóbbi mellett.
az elem/akku kérdés egyéni preferencia,
de mp3 lejátszásban az U3 szvsz is jobb.
kb annyival, amennyivel többe kerül, szóval ár/érték arányban ugyanott vannak,
mindkettő kiváló vétel.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
vili13
őstag
Folyton ezzel a pattanással jöttök, amit valami régi fw csinált csak szerintem. Na jó, a gap tényleg ott van, de rövidebb változatban az U3-nál is, és nem hiszem hogy durván nagy lenne a differencia.
Arra azért kíváncsi lennék, pusztán hangminőségben van e valami különbség. Ha véletlenül egy U3 közelébe kerülnék, majd jól ráuszítom a RMAA-t, és kiderítem! -
Rent
senior tag
ipod
-
bwoay
nagyúr
az eszed tokja régi fw, most vettem (megint) U2-t, remember?
gap-et illetően meg: 0.5 mp és 0.1 mp között szerintem jelentős különbség van.
persze ezek nem mérési eredmények,
csak az arányok érzékeltetésére írtam valamit. U2-nél van szünet,
és kb télleg 0.5 mp
U3-nál meg olyan, mintha egy picit ugrana a lejátszás. sokszor észre sem lehet venni.
[Szerkesztve][ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Vakegérke
félisten
válasz ponti_ak #2135 üzenetére
Ismét vizsgázom butaságból.
Hol a búbánatban lehet bekapcsolni a kompatiblis módot a TC-ben?
Imádom ezt a progit. Kis túlzással élni sem tudok nélküle. Nickemre utalva tényleg Vakegérke lennék, ha nem segítene a TC héjprogramként. És lám, tudsz újat mondani.
Ki vele, mondd, és örömet okozol vele.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
ponti_ak
addikt
válasz Vakegérke #2139 üzenetére
Nincs az annyira eldugva, a Beállítások között keresd.. bár azóta talán már sikerült is megtalálni a kollégák hathatós közbenjárásának köszönhetően...
DeFranco: nincsmit. 1,3 Mb/s-nél többet is tud, bár ez file-mérettől is függ, meg persze az iránytól (az írási sebesség szerintem volt már 3Mb/s is, olvasáskor pedig szinte mindig hozta ezt.).
[Szerkesztve] -
<Adamsky>
nagyúr
''...jámer mink ángol TC-t használunk...''
Ja, ja. Ez szép lassan alakult így. Már nem emlékszem pontosan, hogy mely programoknál, de előfordúlt, hogy ''szuper'' magyarítás következtében nem találtam meg dolgokat és/vagy teljesen félreértelmeztem az adott funciót. Meg aztán a két nyelvű hibaüzeneteket is rühellem...
Szóval egy jó ideje minden kütyüm (telefon, PDA, PC (otthoni és munkahelyi), MP3 lejátszó) angolul kommunikál velem. Ez van! -
Vakegérke
félisten
válasz ponti_ak #2144 üzenetére
A régi szeretett TC nem birtokolja ezt a beállítást. Sebaj, fent van a 7-es is, abban beállítható. Utóbbi spécin a feltöltést szolgálja.
Tudod, az új azért nem tetszik, mert nem vagyok képes beállítani olyanra a betűk kinézetét, ahogy megszoktam. Állítgattam mindenhogy, már nem is érdekel.
Köszönöm a hasznos tanácso(ka)t.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
sza.sa
tag
Sziasztok!
Keresnék olyan MP3 vagy esetleg MP4 lejátszót, amit ha kikapcsolok, ugyanonnan folytatja a mp3 lejátszását, ahonnan kikapcsoltam... Valami nyelvtanuláshoz lene rajta hanganyag, ahol több óra is egy file-ban van és macerás minden kikapcsoláskor keresgetni, hogy hol lett kikapcsolva...
Párat megnéztem, de azok újrakezdték a zenét.sza.sa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest