- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
Nos megjött a k3-mam.
Sokat még nem tudtam tanulmányozni, mert alapból üres bent az aksi
Meddig kell ezt tölteni nem tudja valaki?
[Szerkesztve] -
Maxtreme
addikt
-
need
addikt
válasz Maxtreme #2853 üzenetére
nekem még minidg tölti nem nyomorgattam..
annyit tudok hogy tíz előre beállított, két egyedi van benne [link]
viszont majd firmwaret édremes cserélni...csak még azt nem tudom hogyan!D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
bwoay
nagyúr
srácok, ez nem jelzi, hogy töltés alatt van, vagy valami?
nincs valami LED? vagy inkább Samsungra jellemző fullscreen töltési animáció,
ami bevilágítja az egész szobát?
nemtom mennyi ideig töltötted, de ha megvolt legalább egy óra,
akkor én hívnám az edigitalt (szerviz, ott a szám az oldalon),
aztán már csak egyeztetned kell velük, hogy mikor vigye el a futár.
kellemetlen, de legalább nem kényelmetlen, és csak türelmet igényel.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Maxtreme
addikt
De jelzi 1 animáció
1ébként én a teljesen üres töltöttségi állapotú készüléket kb 10 töltés töltés uán bekapcsoltam, és 2 számot végighgallattam vele.
Szal 1 óra után pláne működnie kéne.
Eddig 1ébként baromira tetszik, bár van 1 kis negatívuma a cuccnak. (elenyésző) Később írok róla 1kis elemzést. -
Porcupain
aktív tag
Samsung Yepp K3JAB 4GB ilyen hihtelen áron ,nogyon ipod nano gyilkos,talán nekem is kéne rendelni, mert megérné....ugyis most szált el a régi lejátszóm
velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
Meaningless
csendes tag
Valamikor a közeljövőre terveztem az új mp3-as vásárlását (persze most vettem újan egyet,de megnőttek az igényeim.
Szóval eddig egy Meizu M6-ra gondoltam,de a Meizu topic-ban mindenki írt róla valami rosszat,meg hogy nem kapcsol be,meg ilyenek.
Aztán további keresgélés után bukkantam rá az iRiver x20-ra,ami szvsz. jobb,mint a Meizu,és nekem minden igényemet kielégíti.
Hogy miért jobb?
-cserélhető akksi
-microSD bővíthetőség
-line-in bemenet
-nagyobb presztízs
-masszívabb ház
Ha valaki nem ért velem egyet,az szóljon! -
Porcupain
aktív tag
Samsung Yepp K3JAB 4GB ilyen hihtelen áron ,nogyon ipod nano gyilkos,talán nekem is kéne rendelni, mert megérné....ugyis most szált el a régi lejátszóm
-
Porcupain
aktív tag
Ez tuti hogy ennyibe kerül? A samsung oldalán is 42990huf, egy másik áruházban meg 39900 és a edigitalon a kisebb kapacitásuak is drágábbak. Ezek nem valami hibás darabok? Nekem ez gyanus, igaz ajándék lónak ne nézd a fogát, de nekem akkor is gyanusan olcsó.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Meaningless #2862 üzenetére
Két gond lehet az iRiver-rel:
- Mo. szinte beszerezhetetlen
- Az esetleges garanciális javíttatás problémás lehet (nincs igazi szerzív, és ha komolyabb gond van, akkor megy a cucc a csehekhez)
Az M6-nak voltak gyerkmekbetegségei, de én úgy tudom, hogy mára már ezeket leküzdötte. Ha az ''egérmozi'' fontos, akkor én abban, vagy egy Cowon D2-ben gondolkoznék. -
bwoay
nagyúr
válasz Porcupain #2864 üzenetére
[link]
meg se érdemelnéd a segítséget, de lásd rendes vagyok
és adok egy olyan segítséget, hogy ''Értékelés'', nem viccből van ott
és még csak nem is azért mert unatkoznak a tulajok,
hanem hogy az érdekelteket tájékoztassák,
mennyire elégedettek az adott termékkel (jelen esetben: az árával)
Jó pénzért én is felolvashatom neked. muhahaha[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Porcupain
aktív tag
-
pityulee™
tag
-
Maxtreme
addikt
Ide írtam 1kis véleményezést ha érdekel valakit [link]
Köszönöm mindenkinek aki ajánlotta ezt a terméket, jó vásár volt asszem' -
Porcupain
aktív tag
-
Porcupain
aktív tag
Maxtreme:csak pc-ről lehet tölteni? Képeiden se láttam adaptert hozzá
-
Meaningless
csendes tag
válasz pityulee™ #2868 üzenetére
Én mivel erdélyi vagyok,meg tudom rendelni Bukarestből magamnak,ahogy a mostanit is.
Ha garancián belül romlik el,nem az én dolgom,hogy mit csinálnak vele,ha pedig azon kívül, akkor beviszem valami sima szervízbe,ha tényleg ennyire macerás a dolog.
De akárhogy is legyen a dolog,még mindig jobban megbízok benne,mint a Meizu-ban.
Nekem nagyon nincs kedvem folyton fw-t frissíteni,hogy ne haljon meg a kezeim közt.És vegyük figyelembe azt is,hogy errefele én Meizu márkaszervízt vagy ahhoz hasonlót még fényképről sem láttam.
Egyszóval szerintem minden érv az iRiver mellett szól.
A link pedig az iRiver oldalára vezet,akkor iRiver kell legyen.
Neten is mindenhol iRiver felirattal láttam.
Nekem fontos az egérmozi,kifejezetten szeretem.
[Szerkesztve] -
Porcupain
aktív tag
válasz Meaningless #2874 üzenetére
én az iriverben jobban bíznék, ha jól tudom ők sennheiser fülest is adnak, hozzá vagy már nem?
-
<Adamsky>
nagyúr
''...sztem a D2 2.5''-os kijelzővel azért nem egérmozi...''
Ízlések és pofonok. Én a 3,6''-os Loox 720-am kijelzőjét sem tartom alkalmasnak ''mozizásra''. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ilyen méretben nézzek filmet.
Az X20 pedig, hát nem is tudom. Komolyan mondom, hogy nagyon ígéretesnek tűnik mind a paramétereket, mind pedig a tudást tekintve, csak hát itthon beszerezhetetlen.
Kíváncsi leszek majd Meaningless véleményére, egy-két hét használat után. -
need
addikt
válasz Maxtreme #2869 üzenetére
na az én kis jószágom is éltre kelt vagy is a 2 probálkozás volt az igazi mint kiderült 3 óra multán semmit nem töltött igy be sem lehetett kapcsolni igy hát go vissza és kicsrélték.
a következő darabon pedig resetelés segített és kb 1/2 óra mulva éltre kellt.
olvastam a linkedet igen..tényleg úgy van ahogyan irtad.
Igy és ennyiért vétek volt kihagyni nem bántam meg hogy nem kapkodtam el a vásárlást.D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Porcupain
aktív tag
Ugye?! Nem mintha barátot itt lehente találni. Amit meg amott írtam, nem teljesen azért írtam, hogy lehülyézelek, mert csak cinikusan írtam, hogy jobb lenne kicsit szétnézni. Segített vagy még sem??????? Akkor meg mi a gond?! Nem is igazán izgat a többi, de a szervíz díjjal még mindig jössz
[Szerkesztve]velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
need
addikt
Sziasztok..
még nincs vége a kinlódásnak...
Nem régen vásároltam 1 Samsung YP-K3 lejátszót..mait USB-vel felcstlakoztattam de a gép nagyon nem ismeri fel hiába telepitem lemezröl és hiába máshogyan
probáltam még másik USB protra rakni de semmi az eszközkezelőben ott van a sárga kérdőjel
néztem a Samu oldalát de ott nem találtam csak firmwaret mást nem
Mit lehet ilyenkor tenni amikor nem ismeri fel a rendszer az eszköt??D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
rumos14
nagyúr
nagyon szexi az X20, de 2,2'', hát, a telefonom kijezője is ekkora, és azért ez sztem még egérmozi.
amúgy feltételezem, hogy ez a siragon csak egy iRiver koppintás, vagy jobb esetben egy rebrand (bár ez elég meglepő lenne).
tudtommal az újabb iRiver-eket amúgy sehol sem lehet kapni Mo-n. -
rumos14
nagyúr
válasz <Adamsky> #2876 üzenetére
Adam, _vazz_, neked is FuSi PDA-d van, és csak most tudom meg? nekem N560, és annak a 3,5-jén azért nagyon is jó dolog filmet nézni, most is 2*3 óra repcsiutat tett élvezhetőbbé. ez a 720 egy igazi elitgép, amikor kijött, a HP4700-at leszámítva legyalázott mindent. én részemről az N560-at imádom, csak az akksija lehetne kicsit combosabb, de cserébe relatíve itzipitzi.
-
Maxtreme
addikt
Na enniy volt az akció. Most nézem az edigital oldalát, már le is szedték a 20k-s 4gb-s playert
Mondjuk várható volt hogy elkapkodják se perc alatt. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz rumos14 #2884 üzenetére
Ja, elég régóta meg van a kicsike (talán valamikor 2005 elején vettem, majd megnézem pontosan). Egyébként nagyon meg vagyok vele elégede. Nagyon szép a képe, és szvsz. mind a mai napig a top kategóriába tartozik.
Múltkor szomorúan olvastam, hogy a Fusi leáll a PDA-k fejlesztésével. Pedig úgy terveztem, hogy majd esetleg egy WM6-os verzióra lecserélem. Így viszont lehet, hogy még marad egy (jó) ideig)
Ja, mozizásra nem igazán használom. Néha-néha egy-egy klipp, vagy valamilyen ''funy'' videó. Múltkor teszteltem a Matrix 1. előzeteésvel (640x480 Xvid + 128 kbit/s MP3 hang), és szépen vittem.
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
válasz <Adamsky> #2889 üzenetére
na hát ez azért így már kemény... tényleg nem iRiver fejlesztés (vajon a Clix2 az?). tudtommal általában a tesztekben igen jól szerepelt. egy nano-nál azért továbbra is előr
pda téma: N560-ra már van nem hivatalos WM6 de még nem raktam fel mert 1. nem merem 2. lusta vagyok minden progit újra felrakni -
Belvaros
tag
Ez nem Samsung, de így első ránézésre meggyőző . Szerdán fogom szemre vételezni
http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=122957 -
psykie
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani 8-10e Ft körül olyan mp3 lejátszót amivel könnyen tudok könyvtárak közt ugrálni. Creative ZEN Stone 1 GB, én ezt néztem ki, ezzel tudok könyvtárat léptetni vagy csak számonként tudok ugrálni.
Előre is köszi -
HellGreg
őstag
válasz rumos14 #2896 üzenetére
Sziasztok, vennék ajándékba mp3 lejátszót, de nem tudok dönteni 10-17k árfekvésben.
a jelöltek:
Mpio FL500 1GB
Sony NW-E003F
Sandisk Sansa C-140
esetleg valamilyen philips,
de noname mindentudó olcsó szart nem akarok, inkább legyen kevesebb a memória, de a hangminőség, füles, kivitelezés legyen jobb. videolejátszás nem szempont.
Köszi előre is, ha valaki tud tanácsot adni! -
Belvaros
tag
bwoay: Csak egy kis összehasonlítás így látatlanban azok után, hogy körbenéztem a neten:
Megjelenítő:
Samsung YP-K3: 1,8''-os 160x128
Noname ''gagyi'': 2.5''-os 320x240
Lejátszható formátumok:
Samsung YP-K3 zene: MP3, WMA
Samsung YP-K3 kép: JPG
Samsung YP-K3 videó: NiNcS NeKi
Noname ''gagyi'' zene: MP3, WMA, WAV
Noname ''gagyi'' kép: JPG, GIF, BMP, PNG
Noname ''gagyi'' videó: AVI, ASF, WMV, MP4, MTV, 3GP, MOV, MPG, DAT, VOB
Fényképező:
Samsung YP-K3: NiNcS NeKi
Noname ''gagyi'': 2 megapixel (sztem is csak interpolált, de szerdára úgyis megtudom)
Memória bővítés:
Noname ''gagyi'': SD és MMC
Diktafon:
Noname ''gagyi'': van
Tudod, az hogy kemény 4 mm-rel vastagabb mint a Samsung nem fog a falhoz vágni, de az, hogy a Samsung sokkal kevesebbet tud 27 ezerért már igen, mert egy MP3 lejátszón nem a feliratot akarom bámulni hanem használni szeretném. Nem tudom Te hogy vagy vele, nekem ez a mérce .
( persze lehet, hogy szerdán majd pofára esek, de akkor majd lehet rugdosni )
[Szerkesztve] -
bwoay
nagyúr
válasz Belvaros #2898 üzenetére
Noname ''gagyi'' videó:
AVI, ASF, WMV, MP4, MTV, 3GP, MOV, MPG, DAT, VOB
hát mondom én, kihagyhatatlan vétel!
egyébként ki mondta, hogy a K3 az etalon?
20 rugóért jó vétel volt, de amúgy nem egy nagy eresztés,
márcsak a felvétel hiánya miatt is.
de tégy egy próbát ezzel a csodával nyugodtan, abból nem lehet baj,
pláne nekem nem[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest