Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Megmutatta Android XR-es headsetjét a Samsung
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerome86
csendes tag
A könyvtárokat nem kezeli ugye? Tehát nem lehet a mappák között lépkedni? Hanem a tag-eket kell rendesen kitölteni vagy esetleg minden albumnak külön playlistet kellene csinálni?
pixmania.hu-n néztem az árakat és szerintem ott a legolcsóbb, csak ott várni kell amíg raktáron lesz, mert most nincs. Vagy valaki tud olyan helyet ahol olcsóbb az ipod?
Köszi előre isEgyébként azért gondoltam nagy kapacitású lejátszóra, mert sok zeném van és nem mindig ülök a gép elé, hogy feltegyem a számokat amiket hallgatni akarok, na meg a nagyobb tárhelyűek elvileg hosszabb ideig bírják egy akkutöltéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oculus Quest 2 256 GB egyéb tartozékokkal, alig használt (2021-es beszerzés)
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- ASUS X553MA, Intel N2830-2.16GHz, 120GB SSD, 4 GB RAM
- Inspiron 16 7610 27% 16" 3K IPS i7-11800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- RTX 3070-ET KERESEK! AKÁR TÖBB DARABOT IS! AKÁRMILYEN TÍPUS! /Személyesen értemegyek/
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest