Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • válasz Met #3703 üzenetére

  Hali!

  Nálam a vírusírtó okoz hasonló jelenséget, hozzáteszem ez nem hiba. Panda Internet Security-t használok, de néha megkérnek hogy teszteljek más vírusírtókat is. Pl régebben a nod smart security business 3.x esetén nem lehet észrevenni semmi hasonlót, míg panda, kaspersky esetén előjön a jelenség. Az az oka hogy pl torrent esetén végigellenőrzik az összes "szálat" amin a kommunikáció folyik(helyes-e az ip, nem küld-e valaki szeretetcsomagot, stb). Amíg nem végez a vírusirtó, addig "nem adja vissza" a vezérlést a böngészőnek, ez okozza hogy csak többszöri kisérlettel lehet megynyitni új oldalt.(bár az nem rémlik, hogy szétesne az oldal) Itt azért megjegyezném, hogy nálam minden böngésző esetén előjön a jelenség, amit írtál(sőt a torrent kliens is mintha "megfagyna" egy időre), tehát nem csak FF alatt.

  Persze nem azt javaslom, hogy kapcsold ki a vírusvédelmet, mert akkor az lesz a legkisebb gondod hogy 4.-5.-re jön meg az oldal! :DDD

  És persze az se mindegy, hogy a torrent kliens mennyivel tölt le, mert ha pl megeszi a max letöltési sebbességed 99%-t, akkor nyílvánvaló, hogy új oldal megnyitására nem marad "ereje" a böngészőnek.

  Fire.

  [ Szerkesztve ]

  Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Hozzászólok Aktív témák